View tracker

Hej!

Idag började jag kl 08.00, jag vaknade och gjorde mig i ordning. Sen gick jag till Julia o Alexandra o vi gick till skolan tillsammans. Vi kom lite sent, men det ordnade sig tillslut.

Efter det hade vi svenska. På svenska lektionen fick vi läsa en valfri bok, vi hade redan lånat en bok så vi gick o köpte oboy från skolcaféet, som vi kunde dricka när vi läste.. det var mysigt!
Sen hade vi matteprov, idag var det del 2 för vi gjorde del 1 igår. Jag tyckte att det gick bra på provet, men det var svårt!

Efter det hade vi lunch o vi kände inte för att äta i matsalen, det var fläskgryta. Så vi gick o åt på ett café nära skolan..
Sen hade vi en lång So lektion o vi behövde bli klara med grupparbetet, för att vi ska redovisa på måndag och detta var sista lektionen. Min grupp hann klart, vi ska bara skriva några stödord.

Efter det slutade vi o vi gick hem mitt i regnet, det var jätte kallt, men vi överlevde

Hoppas ni gillade inlägget, så ses vi snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!


Nu är jag tillbaka, jag vill börja på nytt. alla gamla inlägg är nu borta. Och jag ska lägga mer tid på mina inlägg, så det kanske blir mindre inlägg än vad det var förr men bättre kvalité på dom.

I fredag åkte vi med klassen till Göteborg för att vara på svenska mässan. Vi var där i någon timme, sen gick vi och åt på Subway.
Alexandra kom inte den dagen, så det fick bli jag o Julia.

Vi fick sovmorgon till kl 9.50 så jag la lite mer tid på sminket. Jag använde:
Foundation-fit me maybeline
Concealer- Mac Pro long wear
Ögonbrynsfärg- Anastasia Beverly hills
Lösfransar- ardelle
Bronzer- Sleek
Highligter- Becca


Hoppas ni gillade inlägget, så ses vi snart igen!

Likes

Comments

View tracker