Kommer att lämna denna blogg

God kväll.. kommer nu att lämna denna blogg för att ja har fått igång min egna med mitt webbnamn, så här kommer de inte att bli fler.. så ja kommer då även avsluta den. men va gör de när man ändå inte har några följare, så ja förlora ju inte så mycket på de ändå.. men ni som läser kanske vill veta var ni kan läsa vidare om ni vill

Rma datas Nyhetsblogg och de är där ja i fortsättningen kommer att skriva..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​God morgon en härlig dag

Ja ibland undrar ja hur ja tänker om ja änns gör de nån gång.. igår bara slö surfa ja runt o rätt som de var hittade ja nåt intressant ja hittade ett webbhotell okej tänker ni. Men grejen är det att ja läste igenom avtalet o kollade priset. kan detta vara möjligt?. skrev till dom o hörde mig för o de stämde. ett webbhotell för 348 kr per år. skit de är ju super biligt. mitt förra kostade mig 1908 kr per år. 

så ja funderade typ under tiden ja gick ner till affären o när ja kom tillbaka slog ja till o gjorde anmälan o betalade in. så nu väntar man bara på att dom ska starta upp den o sen har man en webbutik som ska snurra i ett helt år utan att ja ska behöva tänka på att när ska de betalas nästa gång. så nu kan ja ha full fokus på ordrar som ska komma o alla produkter som ska upp. 

en riktigt trevlig kväll igår.

Likes

Comments

​God kväll/Natt

Jaha så är de bara 2 dagar kvar tills min webbutik ska vara uppe. Men de får skjutas fram yes. Men de är bara för att ja konstigt nog har hittat ett billigt webbhotell som ja nu kommer att använda. De var billigt och den supporten va super snabba på att svara på mina frågor så de blev att ja slängde upp mig där. så nu kan ja pusta ut en stund o hoppas ja hinner bli klar med djur kategori innan ja går på nästa. Men som alltid värkar de ta stopp nånstans så fort ja ser att ja måste lägga till en massa saker o inte bara lägga upp.. 

Men ja ska försöka att fixa de nu under natten eller om ja känner att ja inte klarar de utan då tar man de på moronen. men de kommer de inte bli eftersom ja har en massa som ska göras först innan ja börjar, så ja funderar på om ja inte ska ta o flytta ut datorn i köket o sitta där o jobba då har ja nära till mitt morgon kaffe o allt som ja brukar göra innan. 

och nya lev har man hittat till transport och varor. så nu ska man ju bara lägga upp dom i mitt register som ja har när man beställer. så allt finns på en plats så man inte måste leta igenom alla anteckningar man gjort under tiden. för ja har en massa papper just nu som ligger lite varstans. 

Likes

Comments

​God Middag!

Hm om man nu ska starta upp en webbutik kan man ju faktiskt ha sina barn hemma eftersom man själv är hemma o de tar inte så lång tid att starta upp en webbutik om man inte har flera tusen artiklar o måste ta egna bilder på produkterna. Så barna kan ju leka medans man jobbar så där behövs ingen dagisplats. Men vi alla tänker på olika sätt. En sak hade varit om man hade satt upp en fysisk butik för där får man ju göra allt som ska göras innan man ska öppna. 

Här har ni länken: http://www.metro.se/metro-debatt/forskolan-ska-ge-fan-i-nar-jag-lamnar-och-hamtar-mina-barn/EVHpan!5MGFluZvCT3NU/

Men de är som sakt de är upp till var och en hur man gör. 

Likes

Comments

​Jaha o där kom beslutsångesten, Vill inte! vill att de ska rulla på som de gjorde igår. Men ack inte ska man bli klar nån gång eller ska man kanske börja ta en annan kategori under tiden o återkomma till den som gjorde att ja fick beslutsånget, eller ska ja byta helt o börja på en helt ny kategori, som ni hör själva så har de satt sig över hela mina kategorier. 

Ibland blir ja så himla trött när detta händer.. men när de väl försvinner då går allt på räls.


Likes

Comments

​God kväll / Natt.

Det går väldigt trött att uppdatera sidan men ja försöker på alla sätt. men de kommer väl släppa när man lyssnar på musik o hoppas att de kommer lite inspirations och en massa så ja kommer igång nån gång. ja skulle vilja hitta den där arbetslusten som ja hade för några dar sen då kom allt o alla kategorier kom upp snabbare en 2 timmar. men nu är de stopp när alla produkterna ska upp i kategorier. 

Likes

Comments

​Olika kategorier

Hittils så har de blivit 7 kategorier o 2 under kategorier som min säljare kommer att ha hand om. 

så ja har lämnat över djur kategorien till henne så den kommer hon att sköta med lite övervakning av mig då men de hela blir helt upp till henne. sen kommer även vi att ha kommunikation oss imellan o bolla lite hur vi ska ha upplägget. O de är just den som gör att ja vill bli klar till 1 februari o kan sen starta upp webbutiken. sen kommer ja att lägga upp mina kategorier som är en del. och nytt för iår är även att ja kommer eventuelt att sälja arbetskläder om 2 leveratörer behagar att svara på mitt mail. men än så länge har dom inte svarat så den ligger under bevakning till ja har hört något.. så kommer de också bli som var tänkt från börjar. att data o mobil tillbehör kommer att säljas också. så där har man 2st som redan är inarbetade o klara så de är bara att lägga upp produkterna. 

Alla priser kommer att vara fasta o kommer enbart att ändras ifall ja ser att ja betalar mer än ja får in men ja har tittat så nu ligger de på plus sidan. om ja hade fått till de att ja kunde nått hemsidan när man var på andra platser så hade ja bett säljare om hjälp så hon hade fått hjälpa till o lägga in priserna o bilderna. Det kommer vara 4 kända märken av foder som alla känner till o dom är royal canin, eucunuba, iams, och sist men inte minst Hills. och om säljarna till dom märken vill ta kontakt så är de välkommet. 

Likes

Comments

​God eftermiddag

Håller på som mest att uppdaterar min webbutik o de är inte så lite det. Men ja håller på så att min säljare i gbg har nåt att göra sen under dagarna. Hon kommer att ha hand om djur kategorin som finns på webbutiken. så alla era ordrar som ja ser som ska ner till göteborg kommer att sändas till henne så då kommer ni få en personlig kontakt med henne. Men allt är under uppbyggnad så vi har inte riktigt kommit på hur vi ska lösa de hela än. men innan allt är löst så kommer de bli att ja skickar direkt från leverantören direkt till er. antingen till dörren eller att ni får hämta ut de på nån av er närmsta utlämningsställen. De är ganska mycket pusslande o grejer. o allt kommer ju att ta tid att genomföra. men ja jobbar på så allt ska bli så smidigt som möjligt. 

Likes

Comments

​God kväll eller morgon.. 

Ja här är de inte många knop som blir gjorda. tänkte börja att färdigställa en kategori men typ arbetslusten försvann när ja såg va klockan va o man börjar känna sig trött o slö. men iannat fall får man ju ta de imorgon. nej inte nu igen. har ca 1 vecka på mig att iallafall få upp sidan med en klar kategori o på måndag blir de en del mejlande o ringande. då till 2 leverantörer o se om man kan få sälja deras produkter annars får man väl göra på nåt annat vis. och då blir de inte riktigt som ja tänkt. sen har man ju en del andra kategorier som också ska ställas iordning men skulle behöva produktlistan från dom o de kan man ju få om man bara frågar. 

men klart är att de kommer bli 11 produkter i en kategori som ja kommer ha.. men då undrar ni varför ja inte lägger upp dom. lätt allt måste göras manuelt o de tar en del tid. först ska produktbilderna ner sen ska de in i en databas o sen ska priserna in. och 3 märken är önskade sen kanske de kommer in fler men de är helt beroende på er köpare, :-) 

Så nu säger ja godnatt o sov gott så höres vi imorgon

Likes

Comments

​God morgon

Va händer under 2016 de kan man inte så väl veta men om ca 8 dagar ska webbutiken va uppe och ta imot ordrar är de tänkt. Men om de hinner bli klart innan dess vet ja inte för man har en massa annat runt omkring sig. en massa måsten. äh kan ta de en annan dag. hm då kom ja på va Annika sa i pippi filmerna kan ju ta de en annan dag de är ju ett sånt vackert väder. 

Men hade iallafall försöka att bli klar med iallafall en kategori så min säljare får nåt att pyssla med. hihi de är ju inte lätt att vara alla till lags. Man kan inte annat än att försöka. 

Men hur kommer upplägget att se ut?. 

kommer att ha ca 7 kategorier och i dom kommer de att finnas produkter 

och alla ordrar som kommer att vara i försäljarens hemstad kommer att skickas dit är de tänkt. men sen kan de ändras både en o två gånger. Vad kommer de mer att ske? jo har tänkt att även ha en liten service som gör att man kan göra en månadsbeställning på produkter som kommer just den dagen månaden efter.. men den är just nu under betänketid så hela upplägget är inte riktigt klart än. 

sen kommer de en annan sak från de förra ja hade ja har 3 beställnings dagar men kan ju också begära en dropoff direkt hos er som kund. men allt sånt kommer att finnas information när webbutiken väl kommer upp. o ja kommer nog också få frågan om ja slutat med en produkt. o svaret på de är fortfarande nej. 

Nä alla läsare ni får ha en riktigt skön o trevlig dag. 

puss o kram o all kärlek till er

Likes

Comments