Header

Gud vad jag är dålig på att skriva 😩😡
Aja igårkväll körde jag ett bröst och triceps pass i sumpan hos tjejen innan det var dags o natta kudden :)
Idag blev det ca 12000 steg på jobbet och en 6km jogging runda på kvällskvisten!

På lördag är det cross tävling i Strängnäs och jag tänker försöka tagga till riktigt ordentligt till den så det inte blir som förra lördagen då jag knappt ville köra klart för det var så tråkigt och ingen lust alls..

Tagga tagga tagga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lätt träningspass imorse med lite bröst och triceps. Försöker ta de lugnt denna vecka och laddar inför cross tävling på lördag :)
Ca 13000 steg idag på jobbet, lite cardio runda på kvällen. Ungefär 3km.

Likes

Comments

Blir väldigt dålig på att skriva inlägg när jag inte tränar som vanligt!

Blev ju skadad den 13/5 och har fortfarande ont och lite svullnad men ska börja rehab träna imorgon tänkte jag o se hur de känns 💪

Sålänge blir de vila 😴

Likes

Comments

Klockan ringde vid 06:30 imorse för jag skulle iväg och fixa iordning crossen och sen lasta den. Vi åkte till Hallstavik och tränade idag, sol och 15 grader varmt i skuggan. Banan var i ok skick men lite spetsiga hopp och mindre roliga landningad.
Körde lungt första passet och valde att inte hoppa uppförstrappan men när jag väl gjorde de så hittade jag ett flyt i andra passet. Tredje passet skulle jag försöka pressa varvtiden och hoppade för kort i uppförstrappan så framhjulet var över men inte bak, de resulterade i att hojen kasta av mig framåt så skrapa upp halva magen och höften och slog i båda axlarna hårt så ena är väldigt öm och har begränsd rörelse...
Själva träningen gick väl okej fram tills krashen men men. Hoppas man är hel och fungerar tills på söndag 21/5 när de är tävling där! :)


Foto: Flickvännen Elli

Likes

Comments

Axlar med lite biceps idag :)
Försov mig lite så blev endast 50min aktiv träning men körde superset rakt igenom så det var jobbigare än vanligt!!
Imorn blir de cross träning i Hallstavik för att träna en sista gång innan tävlingen den 21maj drar igång där, längtar som fan!

Bakade nyttiga bountys igår som ja tänkte bjuda mina kollegor på idag så hoppas de får godkänt :p

Likes

Comments

En man/gubbe kom fram och frågade om jag kört nå cross i veckan och hur de går osv. Blev lite paff då jag inte har en aning om vem han var tills jag fick bitarna på plats och kom fram till att han har ett barnbarn som kör 65cc :P
Lite roligt var de ändå att nån kände igen en, lite ego boost :)

Angående själva träningen så körde jag hårt på triceps idag, orkade knappt göra en dip som avslutning!
Liten förbättring utseendemässigt på triceps men långt kvar tills jag börjar bli nöjd över hur de ser ut men bara och nöta på ;)

Kom lite protein pulver o vitamin tabletter igår så nu har jag sånt tillskott i en månad framåt 💪

Likes

Comments

Blev ett benpass imorse på gymmet och mina ben var verkligen ömma efteråt! Värken kändes rejält när man gick i trapporna på jobbet 😂

Aja nya tag imorn :)

Likes

Comments

Axlar, rygg och biceps stog på schemat imorse och det blev ett av de bästa axel pass jag haft på länge! Kan ha varit pwo drycken och ripped hardcore tabletten som gjorde att jag kände mig riktigt pigg och orkade enormt mycket mer än vanligtvis. Mycket roligt o se! 😃

Ca 12000 steg på jobbet 08-16:30 med trapp spring ibland.

Blev en kort löprunda på ca 3km och lite intervall träning i en brant backe :)

Nu ska kroppen få vila och återhämta sig så den orkar med morgondagens benpaas..

Likes

Comments

Har typ glömt bort bloggen..
Blev sjuk i 4-5 dagar efter senaste inlägget och tappade allt fokus så glömde bort att jag hade börjat en blogg. Oh well.

Får ta o skärpa mig nu, idag har jag kör triceps, bröst och 2 lätta mag-övningar. Kör alltid gym innan jobb för det är skönast och vara där tidigt när man nästan är ensam och slipper köa fram till vikterna.. sen har man hela eftermiddagen och kvällen fria för annat :)

Klockan ringer 04:30 och är på gymmet ca 05:30 till 07:00 så det är verkligen dags o natta kudden nu 😴

Ska försöka få in ett inlägg efter varje pass och ett innan dagens slut framöver :)

Likes

Comments

Dag 5/90 chest day & food prepp.
Blev ett lärorikt bröst pass imorse och lite triceps hann vi med också. Jobbet gav idag ca 14000 steg. Redan börjat tröttna på alla jädrans trappor man måste springa i..
Blev en tur till affären också för att införskaffa lite råvaror till helgen. Blir riktig food prepp på söndag men hade inget kvar så blev en mini prepp idag 😜
Sen blev de ett löparpass på 3.3km.
Nu får kroppen återhämta sig under natten för imorgon blir de cross träning 😜💪😃😃😍

Likes

Comments