Everyday, Beauty

Var på event hos Nyx Professional makeup igår där det släppte den nya Stockholms paletten som fina @feliciaaveklew var ansiktet utåt för. Super mysigt event och en julkalender låg självklart i goodiebagen, är så taggad på det då jag älskar känslan att öppna en lucka varje dag fram till jul och finns det något bättre än en Julkalender med smink i? Skulle inte tro det! Hoppas bara jag får med mig den på flyget hem till Luleå!

Tack Nyx för att jag fick komma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Everyday

Är i Sthlm just nu och är på inspelningar, gästade i podden Regnbågsliv och var även på ett event igår, bilder från eventet kommer lite senare hade jag tänkt mig. Super mysigt och kul verkligen!

Likes

Comments

Everyday

Beställt 2 nya lampor och längtar verkligen tills de kommer, tror det kommer bli super fina i vardagsrummet!

Taklampan är från Markslöjd och Bordslampan är från Mio.

Likes

Comments

Everyday

Jag har under det senaste dagarna varit väldigt oaktiv på mina sociala medier, dels pga att jag jobbat mycket men också pga att det hänt personliga saker som gjort att jag inte haft motivation.

Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis så kommer jag bli bättre med uppdateringen igen.

Likes

Comments

Beauty

Precis när Fenty Beauty släppte sina foundations så var jag ganska så snabb att beställa hem den. Jag gjorde en video när jag testade den och var hyfsat imponerad men inte någon WOW effekt direkt. Men jag har ganska oljig hy vilket gör att efter en dag med smink så kan det se ut som att jag gått igenom en krigszone då mitt smink inte riktigt ser ut så som jag jag tog på det. Men testade att lägga i Fenty foundationen i min vanliga foundation från LA Girl, och det är match made in haven. Mitt ansikte sitter verkligen på hela dagen! Så jag tipsar verkligen Fenty Beauty foundation om du har oljig hy, den är medium till fulltäckande och finns på Sephora.

Likes

Comments

Everyday, Fashion

Idag är verkligen en sådan dag när jag bara är hemma och inte gör någonting alls, har svarat på mail osv men inte gjort något annat och egentligen har jag massor att göra men har verkligen inte någon energi att göra något idag. Misstänker att det kan bero på att sockret börjar lämna kroppen. Men vi får se om jag piggnar till under kvällen och tar tag i lite saker att göra eller om jag bara kommer ligga i soffan fram tills jag ska gå och lägga mig, det återstår att se.

Likes

Comments

Beauty

På min Instagram så har jag just nu en Giveaway där man har chansen att vinna valfritt smink värt 1000 kr. Tänkte jag berättar det åt er här också, så vill ni ha chansen att vinna kika in på min Instagram @ Jimmiestar

Likes

Comments

Everyday

Sitter och kollar på bilder från i sommar och undrar helt ärligt vart den tog vägen. Känns som att det typ var Augusti igår och nu är det freaking november. Vad hände?

Likes

Comments

Everyday

Var på affären och köpte lite valnötter och ett par super söta rosor som jag stoppade i min nya fina vas som jag köpte igår. Nu har en vän kommit och vi ska bara sitta och prata, ni vet sånt man gör med vänner.

Likes

Comments

Everyday

Igår kväll så var en kompis hemma hos mig och vi började under kvällen prata om konspirationsteorier, konstiga varelser som fångats på film, andlighet osv. Jag vet inte varför jag älskar sånt så mycket för jag blir samtidigt så galet rädd. Får sjukt svårt att somna, vill inte vara ensam, rädd för mörker osv. Men ändå exponerar jag mig för de sakerna hela tiden för jag är så nyfiken. För er som inte vet så hade jag i min förra lägenhet en hel del andlig aktivitet och nu i den nya lägenheten så känner jag verkligen ingeting konstigt. Men jag har hört att genom att exponera sig för videos, prata om det osv gör att det kan komma till en då man öppnar upp sig för det.

Tror du på andlighet och liknande?

Likes

Comments