Beauty

Inlägget innehåller annonslänkar

Klicka på HÄR för att komma till Produkterna.

Tänkte visa till er vilka mina favorit produkter jag har från 2017 är som jag verkligen genuint från mitt hjärta rekommenderar er alla! Så vi kör igång direkt eller vad säger ni?

Foundation från LA. Girl: Den hittar du HÄR

Concealer från Morphie: Den hittar du HÄR

Puder Foundation från MUS: Den hittar du HÄR

Löspuder från MUS: Den hittar du HÄR

Compact Puder från LA. Girl: Den hittar du HÄR

Brynskuggor från MUS: Den hittar du HÄR

Contourskugga från MUS: Den hittar du HÄR

Bronzer från Dior: Den hittar du HÄR

Highlighter från Gerard: De hittar du HÄR

Ögonskuggor från Morphie: De hittar du HÄR

Mascara från LA. Girl: De hittar du HÄR

Läppstift från NYX: Den hittar du HÄR

Favorit Lösfransarna: De hittar du HÄR

Blottarazzi + Beautyblender: De hittar du HÄR

Har du testat någon av produkterna själv, isåfall vilken/vilka?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Everyday

Jag pratade om detta på snapchat i förrgår men tänkte även att jag skriver ut det här då man ha lite mer tid på sig att formulera sig bättre. Jag har sen i våras haft ganska ostabilt psyke, ingeting jag direkt har pratat mer er som följer mig om, men har ändå varit så pass allvarligt att jag har gått frekvent till psykologer, läkare och nu även fått remiss till psykiatrin för att starta en utredning om det är något som kanske inte är helt som det ska vara, vilket både jag, min psykolog och läkare misstänker. Men jag återkommer om det längre fram när jag själv vet mer.

Men mitt i allt detta så har jag också varit tvungen att ladda upp videos, det är mitt jobb och det är de jag lever på. Nackdelen är den att det finns ingen möjlighet att bli sjukskriven från Youtube. Vilket har gjort att jag varit tvungen att ladda upp fast jag egentligen mått så dåligt stundvis att jag knappt kunnat prata. Därför har det blivit väldigt mycket smink relaterade videos, har varit lätta att göra, har inte behövt prata allt för mycket och jag har kunnat trycka in många samarbeten i dessa videos vilket har gjort att jag inte behövt ladda upp 3 videos i veckan som jag "vanligtvis" gör.

Jag ber från botten av mitt hjärta om ursäkt till alla er som börjat följa mig för att få sig ett gott skratt genom att se den glada, kreativa och snabbtänkta Jimmie star. Men kan jag själv knappt skratta så är det svårt att få andra att göra samma sak.

Men jag kan glädja er med att jag har under den senaste tiden planerat, strukturerat och verkligen jobbat stenhårt för att få en nystart på kanalen, bring the old Jimmie back och leverera mer än jag någonsin gjort förr. Jag vill verkligen tillbaka, där jag en gång började. Youtube är min absolut största hobby och jag ska göra mitt bästa för att visa er vad jag kan göra, hur roligt jag tycker det är.

Jag hoppas ni vill hänga med, för utan er vet jag inte om jag kommer klara det. Ni som följer mig betyder mer än vad ni kanske tror för mig. Det kanske låter som något alla Influensers säger, men jag menar verkligen det! Jag läser verkligen allt ni kommenterar och skriver till mig och ni kan verkligen få mig att le i det jobbigaste stunderna. Tack för att ni finns och vi ska tillsammans komma tillbaka och #teamkompisar ska bli större och starkare än någonsin förut, är ni redo?

xoxo

Likes

Comments

Everyday, Beauty

Var på event hos Nyx Professional makeup igår där det släppte den nya Stockholms paletten som fina @feliciaaveklew var ansiktet utåt för. Super mysigt event och en julkalender låg självklart i goodiebagen, är så taggad på det då jag älskar känslan att öppna en lucka varje dag fram till jul och finns det något bättre än en Julkalender med smink i? Skulle inte tro det! Hoppas bara jag får med mig den på flyget hem till Luleå!

Tack Nyx för att jag fick komma!

Likes

Comments

Everyday

Är i Sthlm just nu och är på inspelningar, gästade i podden Regnbågsliv och var även på ett event igår, bilder från eventet kommer lite senare hade jag tänkt mig. Super mysigt och kul verkligen!

Likes

Comments

Everyday

Beställt 2 nya lampor och längtar verkligen tills de kommer, tror det kommer bli super fina i vardagsrummet!

Taklampan är från Markslöjd och Bordslampan är från Mio.

Likes

Comments

Everyday

Jag har under det senaste dagarna varit väldigt oaktiv på mina sociala medier, dels pga att jag jobbat mycket men också pga att det hänt personliga saker som gjort att jag inte haft motivation.

Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis så kommer jag bli bättre med uppdateringen igen.

Likes

Comments

Beauty

Precis när Fenty Beauty släppte sina foundations så var jag ganska så snabb att beställa hem den. Jag gjorde en video när jag testade den och var hyfsat imponerad men inte någon WOW effekt direkt. Men jag har ganska oljig hy vilket gör att efter en dag med smink så kan det se ut som att jag gått igenom en krigszone då mitt smink inte riktigt ser ut så som jag jag tog på det. Men testade att lägga i Fenty foundationen i min vanliga foundation från LA Girl, och det är match made in haven. Mitt ansikte sitter verkligen på hela dagen! Så jag tipsar verkligen Fenty Beauty foundation om du har oljig hy, den är medium till fulltäckande och finns på Sephora.

Likes

Comments

Everyday, Fashion

Idag är verkligen en sådan dag när jag bara är hemma och inte gör någonting alls, har svarat på mail osv men inte gjort något annat och egentligen har jag massor att göra men har verkligen inte någon energi att göra något idag. Misstänker att det kan bero på att sockret börjar lämna kroppen. Men vi får se om jag piggnar till under kvällen och tar tag i lite saker att göra eller om jag bara kommer ligga i soffan fram tills jag ska gå och lägga mig, det återstår att se.

Likes

Comments

Beauty

På min Instagram så har jag just nu en Giveaway där man har chansen att vinna valfritt smink värt 1000 kr. Tänkte jag berättar det åt er här också, så vill ni ha chansen att vinna kika in på min Instagram @ Jimmiestar

Likes

Comments

Everyday

Sitter och kollar på bilder från i sommar och undrar helt ärligt vart den tog vägen. Känns som att det typ var Augusti igår och nu är det freaking november. Vad hände?

Likes

Comments