Här sitter jag utan att ha uppdaterat på ett par ca. veckor. Jag skulle ju bli bra på detta och uppdatera oftare men jag har så otroligt mycket i skolan och jag är så jävla skoltrött. Vi har typ 4 inlämningar och typ 2 prov i veckan och det stressar mig väldigt mycket så ska få hjälp med att strukturera upp mina uppgifter.

Den senaste veckan har jag legat i min säng och varit sjuk, har sovit mer än vad jag har varit vaken och det har gjort att mitt humör och humörsvängningar blivit otroligt mycket värre... Varit arg på allt och alla och gjort saker som sårat folk, men nu är jag på bättringsvägen och tillbaka i skolan igen.

Nu ska vi ta detta på alvar och ska skriva några tidsinställda inlägg så de uppdaterar sig själv så sitter man inte och skriver halvdana inlägg då och då.

Men ikväll tänkte jag skriva lite om helgens planer och lite musik som jag tipsar om.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

VARDAGEN

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat, men bra blev den ändå. Min fredagsmorgon var KATASTROF, jag mådde så otroligt dåligt psykiskt men kände ändå att jag skulle ge skolan en chans så åkte in men så fort jag var vid ingången så bröt jag ihop, gick och pratade med min lärare (som förstår mig på de sättet) och så sjukanmälde hon mig resten av dagen, vilket var såååå skönt. För då kunde jag dra till en polare som jag har lätt att prata med så mådde jag betydligt mycket bättre sen.

Timmarna gick och runt 2-3 tiden åkte jag och D hem till mig och satt och snackade, lyssnade musik och hade det allmänt trevligt. Detta gjorde vi till klockan var runt 10 på kvällen då både D och jag kände för att sova någon timme så vaknade vi upp vid halv 12 då han var tvungen att åka iväg. Synd för avskyr att sova själv... Men iallafall, då åkte jag till Kalmar och träffade ett par killpolare och sen drog jag till min bästaväns jobb för att hålla sällskap lite, sen åkte jag hem runt halv 4 (!) borde egentligen ha somnat för länge sen men vafan... Kollade på min serie i 2 timmar så somnade runt 6 imorse.. Typiskt mig att inte sova alls på nätterna.

Vaknade runt nio i morse och var helt död. Som man kan förutsäga men ja, kände inte för att vara hemma och ville åka någonstans där jag kunde vara ensam och bara tänka på mig själv. Åkte då ner till morfar som bor 3 mil utanför Kalmar och nu sitter jag här en väldans massa timmar senare och har sovit hela dagen, nu blir det mellomys och umgås med familjen.. Långt inlägg men det får ni ta, hälsade även på mammas grav idag och det kändes jobbigare än vanligt...


Likes

Comments

Nu har jag suttit i snart 3 timmar och hållit på med design och olika länkar och jag börjar känna mig nöjd. Jag menar att om man har ett bra utseende på bloggen kanske både jag får mer motivation till att skriva och ni kanske får mer motivation till att faktiskt klicka in och läsa. Jag är en spontan människa men jag känner att jag ska ta bloggen på allvar nu och verkligen försöka komma igång. Eftersom spontanitet bara är mitt förnamn så kanske det är roligt att få följa med på när jag drar iväg på olika håll eller träffar folk jag vanligtvis inte träffar? Skulle kunna bli spännande, sen kan jag kolla tillbaka på detta i senare ålder och komma ihåg hur spontan jag var och vad jag gjorde på mina helger.

Men nu tänkte jag bara skriva lite vad jag har för planer inför bloggen och vad jag förväntas av er. För jag sätter lite krav på er som läser för att detta ska bli så bra som möjligt så läs nu:

- Jag vill lägga upp minst 2 inlägg per dag och alltid ha någon/några bilder på varje inlägg. 

- Jag vill tillslut börja med youtube, vilket redan ligger uppe två videos men ingenting jag är stolt över. 

- Jag vill och ska bygga upp mig självförtroende och skriva mycket om hur min väg dit har varit även hur min träning går från att vara överviktig till att bli som jag alltid velat vara. 

- Jag ska uppdatera dagligen och verkligen skriva intressanta inlägg och som kan ge er läsare en tankeställare.

Det jag hoppas av er är att ni ska tycka min blogg kommer vara intressant, rolig, spontan(!), galen och en tankeställare, vill även att ni ska kommentera inläggen också, både kritik och saker jag borde svara på osv. Men nu blir detta ett långt inlägg så hoppas ni ser mitt upplägg lite iallafall och så hoppas vi att det blir en bra början på denna bra blogg!


Likes

Comments