TANKAR

Men det spelar ingen roll men ni som är här och kollar in på min blogg, hjälp mig. För vad ska jag skriva mer än min vardag, min träning, mitt liv?

Jag tänkte att jag varje dag ska lägga upp en bild på min TO-DO list. För jag har det problemet att jag gör ingenting om det inte står på ett papper att jag måste göra. Skulle det vara roligt? Jag tycker det, skriv gärna om ni skulle vilja att jag skulle göra det!

Ge mig idéer på vad jag kan skriva om! Här har ni dagens och gårdagens lista på det jag inte hann med igår och det jag ska göra idag

Kärlek, Jimina <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAGEN

Inte bara att det är en lördag som man faktiskt är glad över så är jag ännu gladare att jag vaknade upp bredvid min bästavän denna morgon.

Hon kom till mig igår eftermiddag och vi snackade, hade allmänt roligt, satt och pluggade som galningar, gick sedan till ica och shoppade godis... Jag skojar inte om jag säger att vi skämdes när vi stod i kassan. För det gjorde vi. Två personer som ska käka allt detta, lite bra för att vara sant typ. Men iallafall, vi kom hem. Lagade tacos, åt och sedan satte oss framför idol och kollade tills de va slut och sen gick vi faktiskt och la oss.

Nu har vi faktiskt bara ätit frukost och ska sätta oss och göra resten på vår lista vi skrev igår. Jag har 6 saker kvar som jag skulle gjort klart igår... Hehee, men får vara mer effektiv idag. Vill även sminka mig och så.. VI får se vad denna dagen leder

Kärlek, Jimina <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej mina fina!

Jag har haft en både bra och dålig vecka, jag har gått och lagt mig på kvällarna och mått jätteilla (konstigt nog...) och även vaknat illamående, jag har ingen aning om vad det beror på, jag har fått för mig att det kan bero på stress men har ingen aning, Har ni någon aning? Detta har fått mig på dåligt humör faktiskt och jag kan verkligen inte hantera detta...

Hursomhelst, i söndags var det farsdag, vilket slutade i total katastrof.. Jag var helt förstörd och tänkte väldigt mycket på min pappa och att jag inte har besökt hans grav på mer än 2 år. Men ja, det var ändå helt okej då jag var hos morfar och firade honom..

Det blev ett lite deppigt inlägg, men jag känner att jag ska visa både mina glada och ledsna dagar. På söndag är det 4 år sen min mamma gick bort och därav också en dålig vecka. Pust, orkar inte må dåligt mer.. Träningen har inte varit aktuell just nu, men ja.. Det funkar ändå, jag försöker göra allt för att må bättre.

Håll era kära nära för ni vet inte när de kan försvinna!

Kärlek, Jimina <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej alla fina vänner.

Idag är det söndagen den 11 november och en väldigt känslosam dag för mig. Idag är det fars dag och egentligen en väldigt rolig dag och positiv dag tillsammans med familj och släkt. Men för mig är det en väldigt dålig dag och då kanske ni undrar varför. Jo, för det är för min pappa finns inte kvar på jorden, han gick bort 1999. Hur han gick bort är ingenting jag vill berätta för det är för personligt för mig än idag. Jag ser denna dagen som en ångestfull och extremt jobbig dag. Jag har inte besökt pappas grav på över två år och det är något som jag ångrar. Hade jag haft chansen hade jag åkt dit. Men istället är jag hos min morfar som jag ser som min pappa också eftersom han har ändå varit en person som har funnits där och betytt lika mycket som om han vore min pappa. Men Jimmy kommer alltid vara min nummer 1, min älskade pappa.

Likes

Comments

Nu är det ny vecka och måndag igen. Jag är nog en av få personer som faktiskt inte har ångest över att gå till skolan, men ja. Jag funderar mycket över hur vissa faktiskt mår på söndagskvällarna innan dom ska vakna tidigt dagen därpå och gå till skolan.

Jag är väldigt glad över att äntligen ta skolan på allvar och inte så som det gick för mig när jag gick första året på gymnasiet på en annan skola. Nu går jag i skolan måndagar och tisdagar och alla andra dagar har jag praktik. Väldigt skönt tycker jag eftersom jag blir lätt skoltrött. Men idag har jag jobbat på med de jag låg efter med och även de jag kände att jag behövde jobba med. Men hur har er dag varit och hur känner ni på söndagskvällarna?

Kärlek, Jimina <3


Likes

Comments

DAGENS TO DO-LIST

Idag har jag gjort saker jag måste göra och jag är extremt stolt över att jag nu har redan bockat av några utav dom. Dagens to do-list bestod av tvätta, städa mitt nattbord, plugga teori, vara ute och gå en promenad och iväg till affären och köpa schampo.

Har alltså gjort allt förutom två saker som jag måste ta tag i nu, är inte långt från körkortet och ska duscha ikväll så behöver schampo. Promenaden med mormor var behövligt för nu börjar saker komma ifatt mig igen med saker som hänt. Nu ska jag plugga körkort och sedan dra mig till affären!

Kärlek, Jimina <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

oavsett hur jag kommer dit ska jag komma dit jag vill på något sätt. Just nu lever jag ett liv som är väldigt oklart och som inte är hållbart för mig att leva. Mina rutiner börjar försvinna mer och mer, jag sköter inte skolan så mycket som jag önskar att jag gjorde, men nu. Jag är redo för att ge allt på skolan, ge allt på att bli den personen jag strävar efter. Jag hör mycket av folk att jag är tillbaka där jag var 2014, men dit ska jag inte och därav är det dags för mig att göra något åt det.

Jag kanske inte kommer skriva alla mina mål här, för det är bara jag som behöver veta vad jag ska komma, men jag kommer dela med mig dagligen utav saker som påverkar mitt mående och den jag kommer bli inom en snar framtid. Mitt mål är att vara stolt över mig själv till sommaren 2018. Både psykiskt och fysiskt.

Just nu står träningen och skolan högst upp, prion 1 kan man säga. Jag lever just nu i en kropp som jag definitivt inte trivs i, vad kan man göra mer än att ändra det? Jag är redo, är ni redo att följa med? Det hoppas jag!

Kärlek, Jimina ❤

Likes

Comments