View tracker

Dagens tips, Böcker

Dagens bokrecension kommer handla om alla bakgrundsfakta om Kiera Cass serie. Som ni vet sen innan har jag läst "The Selection" och när jag läste ut den började jag på boken med all bakgrundsfakta.
Jag kan tyvärr inte avslöja något för då förstör jag hela upplevelsen för er. Men jag rekommenderar verkligen att läsa denna bok eftersom det förklarar väldigt mycket och ger logik till mycket saker.
Förlåt för ett kort inlägg men jag kan inte skriva för mycket om boken för då avslöjar jag mycket.
Men jag kan säga att man får reda om vad som hände med tjejerna som kom på Top 3 och vad som hände med America samt Marlee.

Här finns den!

Ha en toppen dag så hörs vi,

Later!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Böcker, Dagens tips

Dagens bokrecension kommer handla om den sista boken i Kiera Cass serie "The Selection". Jag har inte varit så ledsen i hela mitt liv när denna serie tog slut. Det var den absolut bästa serien jag läst.

Och som jag skrev i förra inlägget så är detta mycket spoliers för dig som inte läst denna serie.

Den bok handlade iallafall om slutet för Eadlyns Selection och man får reda på hur kärlek kan påverka en. Man får också följa med när Eadlyn får kungamakten.

Jag älskar den här boken och rekommenderar den absolut!

Boken hittar du Här och den får 5/5 i betyg.

Later!

Likes

Comments

View tracker

Böcker

God morgon på er,

dagens bokrecension kommer handla om den fjärde boken i serien "The selection" som är skriven av den underbara Kiera Cass.

Om du inte har läst "The selection" eller ska läsa serien så kan du läsa denna recension men om du planerar på att läsa serien så rekommenderar jag dig att inta läsa detta inlägg eftersom det kommer vara lite spoilers. Bara så ni är förberedda.

Iallafall så handlar den fjärde boken om America och Maxons barn Eadlyn. America och Maxon var de första i den kungliga familjen att födda en tjej först som skulle bli kronprinsessa. Eadlyn uppfostras för att bli en drottning men vet inte riktigt om det är det hon vill bli. Eftersom hon är en tjej kan slottet inte starta en vanlig The Selection utan måste starta en med bara killar vilket blir en stor förändring. Det som är problemet är bara att Eadlyn inte vill ha någon man. Läs för att ta reda på om Eadlyn får som hon vill eller inte och häng med i den nya selction fast med bara män.

Detta är som jag har sagt innan en av de bästa bokserier jag har läst och rekommenderar dem med hela mitt hjärta.

Boken hittar du här och den får 5/5 i betyg.

Ha en trevlig tisdag, själv ska jag ha NP engelska muntligt.

Later!

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla,

hoppas ni har haft en bra vecka. Jag har haft prov och uppgifter hela veckan så uppdateringen här har inte varit toppen. Om jag ska sammanfatta veckan så har jag gjort detta: klippt mitt hår, spelat handboll, läst, skrivit prov och man får inte glömma plugg.

Nu sitter jag i soffan och är galet trött, imorrn får jag faktiskt gäster vilket ska bli trevligt. Annars ska jag inte göra något annat så vi får se om jag hittar på något kul att skriva om.

Hoppas ni haft en trevlig fredag så hörs vi,

Later!

Likes

Comments

Viktigt

Vad händer?

Som ni alla säkert redan har hört blev Donald Trump USAs nya president. Själv fick jag reda på det imorse när jag vaknade. Jag somnade igår med hopp eftersom att det stod att Clinton ledde med 80% men vid 03.21 tror jag så vände det och Trump tog ledning med 95%. Så kl: 6.45 imorse väcktes jag och såg på mobilen att Trump ledde så jag snoozade för jag orkade inte med livet, typ. När jag sedan kom till skolan satt vu under studietiden och tittade på Trumps segertal och vi var nog alla ganska chockade över att en sådan idiot som Donald Trump skulle vinna. Jag får inte fram några ord som kan beskriva hur arg men också väldigt chockad att faktiskt inse hur dumma amerikaner är. Okej inte alla men väldigt många, att bara lägga sin röst på Donald Trump gör att man direkt dumförklarad. Vad hände mer deras hjärnor, försvann dem bara?

Kollade ni på valet?

Vad tycker ni om resultatet?

Skriv gärna era tankar i kommentarsfältet det skulle vara kul att få veta vad ni tycker.

Jag avslutar nu annars kommer jag inte kunde skriva hur dumt detta är,

later!

Likes

Comments

Böcker

Hej alla,

hoppas ni har haft ett toppen lov själv har mitt lov varit toppen med massa roligheter. Tyvärr har jag haft för mycket att göra för att ha hunnit med att läsa men jag har lyckats läsa ut en bok iallafall. Ingen mindre än Kiera Cass är författaren till denna bok, egentligen kan man inte kalla den en berättelse utan det är två noveller i ett. Det är som två noveller som handlar om handlingar som har inträffat på sidan av böckerna. Novellerna som finns är "The Prince", "The guard", "The favorite" och "The queen". I boken jag läste fanns "The Prince och "The guard" med. Jag tyckte det var riktigt ul att få läsa om deras tankar och vad dom gjorde i boken när America inte var med.

Om du också läser "The Selection" serien så rekommenderar jag verkligen att läsa dom små novellerna till, det sammankopplar ganska mycket.

Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi,

later!

Likes

Comments

Böcker

Hej alla,

Ursäkta för dålig uppdatering, jag har bara haft fullt upp och då prioriterar jag bort bloggen. Hoppas ni iallafall njuter av höstlovet för det gör jag. Jag kommer idag göra en bokrecension på Kiera Cass tredje bok i serien "The Selection". Jag har gjort två stycken recensioner innan om hennes böcker som jag kan länka längst ner i inlägget.

Den tredje boken handlar om hur Americas och Maxons förhållande blir "on fire" kan man säga. Allt går toppen tills America får reda på hemska saker om hennes familj och kompisar och hennes förhållande med Aspen äventyras. Om du har läst ettan och tvåan måste du läsa trean, jag själv kunde inte släppa boken utan läste och läste.

Utan att tänka ger jag den här boken 5/5 i betyg och rekommenderar den starkt.

Bok ett recension: här.

Bok två recension: här.

Later!

(Bilden är inte på engelska)

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er,

Idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket förutom att ha promenerat och läst. I detta inlägget tänkte jag inte prata om vad jag har gjort idag utan jag kommer prata om vad jag gjorde igår. Igår var jag och min familj på Fantomen på operan. Det är en musikal som var på cirkus vid grönan. Jag har bara sett halva musikalen på film så jag visste inte vad som hände i slutet. Det var en fantastisk upplevelse och jisses vilka röster dom hade. Helt otroligt vilka ljusa toner dom kunde nå. Det som var extra speciellt var att Peter Jöback spelade Fantomen och det gjorde han bra. Jag är iallafall jättenöjd att vi gick på musikalen och för att lyxa till hela kvällen lite mer gick vi på en restaurang på kungsholmen, kommer inte ihåg vad den hette men det var svin gott.

Resten av veckan kommer jag chilla och läsa förutom på tisdag ska jag åka till Stockholm och vara där hela dagen med mormor samt att jag ska vara med på ett ridläger på torsdagen och fredags s det ska bli skitkul. Annars händer det nog ingenting förutom att jag också måste plugga.

Hoppas ni har haft en trevlig helg så hörs vi,

later!

Likes

Comments

Böcker

Goddagens,
Idag är det dags för ännu en bokrecension. Idag handlar den om en bok av John Green och heter The Fault in our stars. Jag har läst den på svenska sedan innan men en kompis sa att jag var tvungen att läsa den på original språket så jag lånade den förra veckan på biblioteket och satte mig ner och läste. Igår blev jag klar och herregud vad bra den var.

Den handlar om Hazel Grace som är 17 och har cancer. Hon har en mamma och pappa som hjälper henne med allt och finns för henne.
En dag säger hennes mamma till henne att hon borde gå på en support grupp och först tänker hon aldrig i livet men sedan tänker hon, hur hemskt kan det vara? Nästa dag skjutsar hennes mamma ner henne till gruppen och där träffar hon Gus. En 17 årig kille som har blivit av med ett ben tack vare cancer. Dom börjar umgås, åker till Amsterdam men en dag berättar Gus något för Hazel som gör henne oerhört ledsen.

Boken är kanon och jag rekommenderar den starkt.
Om ni vill läsa den hittar ni den här.

Hoppas ni har en bra början på veckan så hörs vi.

Later!

Likes

Comments

Shopping, Skönhet

Hej på er!

Nu har vi officiellt kommit in i hösten. Iallafall här där jag bor är det svinkallt så om man inte har på sig kofta i skolan fryser man ihjäl. Det jag tänkte prata om idag är kläder och skor. Jag är väldigt dålig på det men tycker ändå att just dessa saker är lite finare och är produkter som jag kommer rocka i höst. Så här är en lista på saker som jag rekommenderar och kolla gärna in dom. De är inte många saker men produkter som jag tycker är extra fina.


Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi,

Later!

Likes

Comments