Dagens bok är skriven av Sarah Dessen och var grym. Det tog mig ett tag att läsa men hade en bra story.

Boken handlar om McClean som har skilda föräldrar och som flyttar väldigt ofta. Hon bor med sin pappa och kommer i början av boken till en ny stad. Där träffar hon Deb och Dave. McClean inser att livet handlar inte bara om att flytta och fly utan om att faktiskt leva. Ni kanske undrar varför hon och hennes pappa flyttar så mycket och det beror på pappans jobb som restaurangchef.

Jag tycker att boken var bra men kapitlen var ganska långa.

OMG hörni, det är drygt 10 dagar kvar till julafton och jag är så taggad!

Gillar ni årets julkalender?

Ha det bra,

Jill

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Böcker

Hej på er,

dagens bokrecension kommer handla om Sara Bergmark Elfgrens nya bok Norra latin. Det tog mig väldigt lång tid att läsa denna bok men den var jättebra. Storyn var bra men jag fick inge flyt innan den stora riktiga händelsen skedde efter halva boken.

Den handlar om Tamar som precis ska börja på gymnasiet norra latin i Stockholm. Hon flyttar från Östersund så det blir som en nystart för henne. Tamars dröm är att bli skådespelare och spela teater på storscen. I Tamars klass börjar även Clea, hon är jämnårig och har redan slagit igenom som skådespelare. De två hamnar i samma klass men har olika förutsättningar. Tamar får en dålig start och överväger att flytta hem när en person från norra latins historia tar kontakt med henne. Vi får följa med i Tamar och Cleas perspektiv i olika händelser.

Jag rekommenderar verkligen att läsa den och ger den 8/10 i betyg.

Ha en fortsatt bra dag,

Jill

Likes

Comments

Hej hörni,

först vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen. Jag har sjukt mycket i skolan just nu, ni vet lärarna trycker in allt de sista veckorna innan lovet. Men kan vi diskutera att det är december om drygt en vecka?!

Iallafall så kämpar jag med Sara Bergmark Elfgrens nya bok "Norra Latin". Den är väldigt bra men jag hinner knappt läsa men jag kämpar så en recension kommer förhoppningsvis nästa vecka någon gång.

Just nu håller jag faktiskt på att lyssna på julmusik....lite tidigt kanske haha.

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills så får ni ha en fortsatt bra vecka!

- Jill

Likes

Comments

Böcker

.....var annorlunda men bra. Storyn var bra men lite cheesy. Den var inte en av de bästa böcker jag gjort men absolut bra.

Boken handlar om Hazel och hennes bror. Där de bor finns en kista som det ligger en kille med horn i. Både Hazel oh hennes bror blir förälskade i honom men en dag är han borta.

Samtidigt som han vaknar börjar Hazel få mardrömmar om skogen och dess varelser. Boken är spännande men är lite förutsägbar och är som vilken annan fantasy, romantisk bok så den är inte ett original om man säger så.

Boken finns på adlibris för 153 kronor och får 6/10 i betyg.

HA en fortsatt bra dag!

-Jill


Likes

Comments

Böcker

Tjenare allihopa,

hur är läget?

Själv har jag precis läst ut Lars Keplers första bok "Hypnotisören" och herrejävlar vilken bok!

Det är utan tvekan en av de bästa böcker jag har läst, det var den första kriminalromanen jag har läst så det var rätt coolt tycker jag haha. Men jag kommer absolut läsa de andra i Joona Linna serien.

Boken handlar om Erik Maria Bank som är en före detta hypnotisör och som blir inkallad för att hypnotisera en patient. Denna patients familj har blivit mördad men brorsan överlevde (patienten är brorsan). Erik vägrar först men blir sedan övertalad. Det beslutet leder till att Eriks son blir kidnappad och hela boken handlar i större del till utredningen om mordet på en familjen och kidnappningen på Eriks son. 

Jag älskade verkligen den här boken och ska definitivt läsa resten av serien.

Den finns på adlibris och bokus för ungefär 50 kr.

Jag ger den 9/10 och rekommenderar den starkt.

- Jill

Likes

Comments

Böcker

Hej på er,

Idag kommer jag recensera Sarah Dessens senaste bok "Du är aldrig ensam". Jag kan börja med att säga att den var grym, helt otrolig. Redan från sida 5 var jag tagen och den fortsatte vara lika spännande genom hela boken.

Huvudpersonen heter Ruby och i början åker hon till sin syster. Ruby har nämligen blivit övergiven av sin mamma och har bott ensam ett tag. Hennes syster har hon inte sett på 10 år och känner henne därför inte. När Ruby kommer in i syrrans värld förändras allt för henne. Plötsligt bor hon i ett stort hus, kör runt i en dyr bil och går på en bättre skola. Nate dyker även upp i hennes liv.

Jag älskade denna bok och rekommenderar den starkt.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi i nästa inlägg. Snart kommer även en recension på Lars Keplers hypnotisören.

Kram

Likes

Comments

Böcker

Hej finisar!

Igår kväll läste jag ut tredje delen i Red Queen serien av Victoria Aveyard och herrejävlar vad bra den var. Första sidorna gick lite trögt men sen flöt det på tills de sista 2 sidorna kom och hela världen vändes upp och ner. Jag kommer inte berätta vad som hände för då kommer jag förstöra hela boken för er men jag säger bara att det var ett "what the f*ck" moment (ursäkta språket).

Iallafall så fortsätter boken där den slutar i tvåan med en drastisk början. Flera saker händer på en gång och man blir lite förvirrad men också förtvivlad. I denna bok samarbetar Mare och Cal på ett helt nytt sätt och Maven försöker förstöra med sina ny smidda planer.

Jag rekommenderar starkt att läsa denna serie och kan berätta att del 4 också kommer ut snart, tagga tagga!

Glöm inte bort att kolla in rabattkoden som ger dig 15% rabatt på hela NA-KD´s sortiment med koden meta15.

HA det super så hörs vi i nästa inlägg!

Kram

Likes

Comments

Shopping

Hej på er,

tänkte bara skriva ett kort litet inlägg om en rabattkod som jag tänkte dela med er. Om du nog förmodan hade tänkt köpa något från NA-KD eller bara vill internet shoppa lite så har jag en rabattkod till dig. Koden du ska använda är meta15 och ger 15% rabatt på hela NA-KD sortimentet t.o.m. den 5 november 2017.

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg,

kram Jill

Likes

Comments

Contains affiliate links Böcker, Dagens tips, Viktigt

Om du älskar böcker har du säkert hört talas om Holding up the universe av Jennifer Niven. Jag har nämligen läst denna men på svenska så istället vända världen rätt.

Den var helt fantastisk med en underbart budskap. Boken handlar om Libby som är en överviktig 16 åring som möter Jack, en populär, snygg sportig kille men som är ansiktsblind, Det innebär att han inte känner igen någon utan han ser alla som främlingar även sina nära och kära. När Libby och Jack träffas förändras allt och följden är helt otrolig. Det jag tycker är fint med boken är att den skickar budskapet att även om du är annorlunda eller står utanför normerna så är du unik och ska inte särbehandlas. Det visar denna fina kärlekshistoria.

Jag rekommenderar den starkt och ger den 10/10.

Du hittar den här; Adlibris & Bokus . Passa på att beställa den på Adlibris, den är nämligen 30% rabatt billogar nu!

HA det bra,

Kram Jill

Likes

Comments

Böcker

...är en mycket bra bok skriven Karen M. Mcmanus. Den är både sorglig, spännande och romantisk. Jag grätt en skvätt i slutet och skrek lite haha.

Boken handlade om 5 elever på high school. Men själva handlingen handlar om att en av dessa elever dör under en kvarsittning. Det blir en utredning och massa förhör. Men frågan är, är det mord eller självmord?

Personligen gillade jag boken ganska mycket. Det tog mig 2 dagar att läsa den blandat med skolan. Om du vill läsa den finns den på adlibris och Bokus.

Det blev en ganska kort recension idag men hoppas ni gillade den ändå!

Jill

Likes

Comments