3 hela dagar har jag gått i gymnasiet eller igentligen 4 men det första räknas knappt. Vi har kört på rätt så fort. Som igår tillexempel hade vi matteprov, men Annas har vi bara massa såna prestationer. Jag går vård och omsorg och har alltid varit säker på att jag ska bli akutdjukvårdare men nu vet jag inte om jag ska välja det eller barnmorska. För jag älskar barn Så hur himla roligt hade nt det varit? Jag går i B och jag älskar min klass den är väldigt mycke tillsammans och vi håller ihop. Så jag har helt säkert valt rätt gymnasie. Hur går det för er har ni valt rätt? Vilken klass börjar ni?

Nu sticker jag på läger, vi hörs.

Heeej Jill

​hur jäkla söt är inte den bilden?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fy vilken känsla: En liten by i Frankrike men en stor gemenskap. Taizé är som sakt ett ställe i Frankrike som mest är känt för det stora klostret . Vi var nästan 400 svenskar och sedan var det nästan 3000 människor från andra länder. wow!

Låtarna var oftast på typ franska eller tyska och det var speciellt. Man fick nya vänner och det var extremt roligt. Man kom närmare de man inte trodde innan. Det enda som var typ dåligt var bussresan- 23 timmar i en buss är inte så jäkla roligt faktiskt men det gick. Och sedan art det var så förbarnat kallt på nätterna. Usch va kallt det var. Men allt annat var typ bara mys!

Heeeej Jill

Likes

Comments

Jag är med och tävlar i en sommarserie i 4 delar, I torsdag så var det del 2 och det gick faktiskt hyfsat bra. Jag fick sista färgen i min rosetthög! Nu vissar den att även om man vinner vissa gånger behöver det inte betyda att man alltid vinner. Tävlingen bjöd på en första plats i T7 och en tredje plats i V5. Fast det är bara en träningstävling så vi tar nt detta så seriöst utan bara som en träning. Det är del 3 denna torsdag. Faktiskt taggad!

Just nu sitter jag i bilen på väg till västkusten så det krockar lite, men det är ju bara en träning så.

Ett litet inlägg då mitt internet verkligen är skit dåligt.

Heeej Jill

Likes

Comments

Då jag har väldigt mycke att göra och lite tid så blir bloggen lidande. Fast här är dock lite bilder från helgen

Heeeej Jill 

Likes

Comments

​Två dagar har jag jobbat på ett ålderdomshem. Två dagar som ferierarbetare och det är rätt så jäkla ​tråkigt. ​Varför är det tråkigt,  jo grejen är då jag är under 17 så får jag inte göra så pass mycket. Det ända rediga grejer jag får göra är att prata och mata, resten av tiden står jag och kollar klockan om det inte är någon från personalen som börjar prata med en. Som idag tillexempel en av personalen hade inget att göra då det är väldigt lungt och många personalen. Hen skulle sluta 4 och klockan var 20 i 4. Hen såg riktigt uttråkad ut och jag bara "välkommen till min planet" - sa Dock inte det, men tänkte. Hade förväntat mig att jag skulle göra mer och att personalen, min huvudledare skulle iallafall leda mig mer och vissa. Fast så var ju inte fallet.​ Bara 8 dagar kvar!! Och jag får pengar- se framåt.

Heeej Jill 

Likes

Comments

Tävling: Jag tävlade två grenar förra torsdagen. V5 (lätt fyrgång- vissar tölt, trav, skritt och galopp) och T7 ( lätt töltklass, med ena varvet långsamt tempo andra varvet vilket Tempo man vill. Det gick bra för oss men är dock inte riktigt nöjd då jag vet aTT hon kan bättre, men vi vann med rätt så hyfsade poäng. Det är helt okej då de var hennes andra V5 och första T7.

Första dagen på sommarjobbet och det är lätt förtjänta pengar, men är aningen rädd att jag valt fel gymnasie, men ska ju plugga vidare så. Mer om det imorgon..


Heeej Jill

Likes

Comments

Igår var min familj på stranden till havet. Väldigt roligt, vi hade sol men ack va det blåste.

​Blev inte så många bilder för att vi tappade bilnycklarna i havet och kameran var inlåst i bilen. Vi hittade dock nycklarna igen. Vilket MIRAKEL må jag säga.

Heeeej jill

Likes

Comments

Min kompis gav mig förslag på att skriva om livet- först skrattade jag, vafan har jag att skriva om mitt liv när det är så jåkla upp och ner. Fast tänkte att jag kunde göra det till en andakt, så varning för långt inlägg.

Låt-

Jag var 12 år och förstod inte så mycket, fast det var en sak jag förstog. Inget skulle någonsin bli detsamma. I 4 år har jag krigat mot mig själv, krigat mot mörkret som kan omsluta än ibland. 4 år sedan dog min syrra och allt gick utför. 4 år sedan. Jag kan forfarande tänka att "det är bara en dröm, hon kommer tillbaka" . Om hon vetat vilken smärta hon har gett oss hade hon då gett upp? Jag känner mig skyldig. Varför såg jag inget, varför hjälpte jag inte. Jag har även gett skulden till läkarna. De stängde av maskinerna som höll henne i livet. Jag får leva med skulden om att jag inte fattade hur hon mådde. Jag har verkligen växlat mellan hoppet i livet och att bara försvinna. Jag har levt i ett svart Hål som jag ibland har tagit mig uppför men lika fort trillat ner i igen. Nätterna och kvällarna är värst för det är då man får tid att tänka. Tänk om man hade kunnat byta plats på personer, isåfall hade jag Varit en ängel nu.

Låt-

Bara de som vet vad andakter är fattar men typ en text man läser upp med musik och berättar saker och ting. Tråkigt inlägg jag vet.

Heeeej Jill.

Likes

Comments

​Låtar som harvsuttiy fast i huvudet från lägret och jag skämtar inte när jag säger art det är jobbigt!                        

Peeel the avocado- guacamole (sämsta låten någonsin, men de har sjungit på den så) 

Vart ska vi sova inatt- bättre än den förra men extremt jobbigt.

Lyssna på den- de har satt sig i min hjärna, sätter de sig i din? 


Heeeej Jill Likes

Comments