Header

En välbehövlig fest till tillsammans med Jeanette, Johan, Jonas, Peter och Helena för att vi saknar två av dem på VF och för att vi behövde få släppa loss. Tanken var först att samla alla på gamla sporten och fotograferna, men många fick förhinder så det blev lite mys på Pinchos helt enkelt. Funderar på att göra något större längre fram i Örebro i stället. Jag hade haft feber hela dagen så blev rejält lugnt för mig med några drinkar och buss hem till Kil med Johan vid ett. 

Ni kan ju tänka er hur bra jag mådde på söndag morgon? Sängläge deluxe och skyhög feber.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en lång jobbdag med artikelskrivning om nedlagda asylboenden och träff med en mamma som stämmer kommunen för att de inte gjorde tillräckligt för att förhindra sexuella övergrepp på hennes treåriga son mötte jag upp Helena, Frida, Johanna, Anna och Daniela på Barón inne i centrum. Beställde Sangria i stora lass och lite tapas på det. Diskuterade det mesta mellan himmel och jord innan Daniela skjutsade tillbaka mig till VF där Johan tog nästa körning hem till Tolita.

Artikeln om rättegången hittar ni här .

Likes

Comments

Blev en tur till Tossebergsklätten förra söndagen tillsammans med Jonathan. Var till och med lite duktiga och röstade i kyrkovalet efteråt.

Kvällen ägnades åt årets andra hockeyträning. Kan ju bara säga att det lag vi har fått till i Kil/Charlottenberg känns riktigt riktigt bra. Och tillsammans med mina old girls kan det bli årets roligaste säsong någonsin!

Likes

Comments

Hej och välkomna till Värmlands nya damlag Kil/Charlottenberg! När Lisa hörde av sig i augusti och frågade ett tiotal gamla FBK-lirare om vi ville starta upp våra karriärer igen tror jag ingen tvekade en sekund. Så här står vi nu! Lyckliga ända in i själen. 

Likes

Comments

Likes

Comments