View tracker

Jag har haft en väldig aktivitets full helg som har varit väldig rolig. Det enda lilla är nog att jag skulle uppskatta lite mer dags aktiviteter och inte bara kvälls/natt aktiviteter haha. Det känns som att jag slänger bort det mesta av helgen annars om jag bara är ute en stund på kvällen.
I fredags träffade jag Nadja och Cicci som jag inte har träffat på närmre 2 år om jag inte har fel. Vi gick en shopping runda och jag fick med mig lite presenter till mig själv sen så gick vi och åt gott. Nadja hade med sig sin lilla kusin Caesar som var över gullig! Eftersom att Caesar var tvungen att åka hem och sova tidigt kunde de inte stanna länge.
I lördags så träffade jag tjejerna på kvällen. Det var längesen jag drack så vi satte oss i Locatelli och tog en drink. Pratade och hade det mysig. Det enda som drog ner på stämningen väldigt mycket var den här jävla kylan! Jag kände verkligen för utgång av nån anledning. Kanske för att jag inte har druckit eller festat på ett väldigt bra tag, börja känna mig gammal och seg... Party Jennie har gått i pansion haha. Shotade tre shot med Elma och Jehonna sen så gick jag och Yasmine med de vidare mot en Balkan fest. Kände bara att stämningen inte var rätt. Jag passade inte in där (bostavligen haha) så vi två gav oss hemåt istället. Att Jennie känner sig påverkad på 3 shot är väldigt sällan, jag tror inte ens att det har hänt förr men det blev jag i Lördags hahah bevis på att fest och dricklivet för mig är so gone haha.
Sov knappt den natten och jag vaknade väldigt tidigt. Planer med Josefin att äta lunch i Saray men när vi väl kom dit så var det helt fullbokat så vi vände och åkte vidare. Vi tog en sväng till IKEA, Rusta och en sväng hem till Rudy för att hälsa på sötaste Bella. En skön söndag har det varit. Har bara gjort lite hemma sysslor sen jag kom hem, bakat kladdkaka med systern och kollat en massa på PPL och läst min kära bok med en massa snacks.
Imorgon är det back to work så det är en liten nerstämning ☹️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det skulle ha varit min sista dag i ASSA idag. Jag åkte till jobbet sminkad och glad för att det var min sista dag i jobbet.
Mamma har tjatat och gnällt på allt och alla om varför jag inte har fått fortsätt kontrakt. Jag har själv pratat med chefen två gånger angående kontraktet fast det gick inget vidare. Irriterad av skam blev jag då min mamma måste sköta jobbet åt mig och prata med min lagledare som inte är ansvarig i detta. jag vet inte om det var pga av att mamma pratade med lagledaren eller inte men jag fick fortsatt kontrakt till den 23:e iallafall. 100% så var det inte frivilligt av min ansvariga iallafall haha.
Jag signerade enbart på kontraktet pga av att jag kommer att sakna alla mina älskade kollegor som verkligen är guldvärda och min lagledare sen också att jag behöver pengar att spendera till jul haha. Dock så är jag glad att jag inte fick en hel månads förlängning för annars så skulle jag inte få ledigt under vintern.
Den ångesten som kom upp när man inte ville ta farväl till alla fina vänner man har i arbetsplatsen ❤️

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har bara varit hemma hela dagen idag och latat mig med en massa filmer och gott.
Jag försökte att hitta på en ursäkt till mig själv att gå ut till stan så att jag kunde sminka mig och testa mitt nya smink fast nej, var för lat för att gå ut. Gick bara ut för att köpa kebab och pommes tallrik förut mmhmm... Mumsade i mig det medan jag kollade på film.

Var hos Fatima igår med tjejerna. Åkte dit efter jobbet. Vi hade en mysig tjejkväll bara. Kändes lite som en spa dag eller sån prep dag haha jag blev trådad över hela ansiktet av Fatima ( ja! Jag har massa hår på ansiktet..and it's not cute at all!) sen noppad av Junyi. Tårarna bara rann för att det gjorde så ont på vissa ställen fast vill man vara fin så får man lida pin!

  • 0 readers

Likes

Comments

Åkte in till stan för hitta något fint att köpa under rean igår. Jag mötte upp Yasmine 09.50 och fick reda på att vi båda hade fått fel information..Missade den stora rean PRECIS! Den var från 07-10 så som mamma hade sagt fast envisa jag vägrade att tro på henne så hon åkte dit först utan mig. Fast Black Friday var ännu inte slut än. Rean fortsatte mer eller mindre i de flesta butikerna så vi kollade runt. Allt jag fick med mig var enbart kosmetik till mig själv och en Calvin Klein tröja till lillebror. Sephora hade 20% av på hela köpet så lilla jag gick lite galet, speciellt när man såg att efterlängtade skönhets märket BECCA hade kommit till Sverige!
Fick med mig:

-BECCA Glow on the go som innehåller två test produkter av en flytande highlighter och en highlighter i puderform
-BECCA Highlight i C pop (champagne pop) av Jaclyn Hill
- 4 flytande läppstift från Kat Von D i färgerna: Lolita, Lolita II, Double dare och Nahz fur atoo
- Ardell lashes i modellen Demi Wispies som är mina tillfälliga favoriter som oftast är slutsålda.

Äger lite väl många highlights nu fast jag ångrar inget.

  • 0 readers

Likes

Comments