I lördags jobbade jag, var sedan ute och åt med Linnéa och Anna. Vi hade inte bokat bord någonstans, då en restaurang i Varberg är fullbokad cirka aldrig. Men just i lördags var det fullbokat och även lönehelg. Tillslut hamnade vi vid ett ledigt bord och jag åt en magisk vego-burgare, den var faktiskt så god att jag inte ens tänkte på att ta fram kameran.

Idag är det måndag igen, en ny vecka med nya planer. Ska träna ikväll och sen endast ta det lugnt och läsa i min favoritbok Stanna av Flora Wiström (tips!!!!). Resten av veckan ser lugn ut.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej på er! glömmer av att höra av mig emellanåt. hur som helst, min helg såg ut såhär...

...i lördags mötte jag upp lova och vi tog tåget till göteborg, där vi äntligen träffade theo igen. älskar att umgås med lova och theo, vi har gjort så mycket ihop vilket resulterar i mycket skratt nu i efterhand. på kvällen åkte jag ut till trine där vi firade hennes artonårsdag, var hemma rätt tidigt vilket resulterade i en väldigt produktiv söndag! 

... idag har jag gjort världens godaste rödbetssallad med bland annat mozzarella och fikon!!! tips tips tips! 


Likes

Comments

...åka till Berlin, Paris och Amsterdam (inklusive ytterligare ca tusen destinationer). jag var i Berlin när jag gick i grundskolan och var med i ett utbyte i Lübeck, vill gärna dit igen!

...flytta hemifrån och ha dessa rum

... hänga med emma, emma & sam i melbourne, saknar så mycket...

Likes

Comments

från tumblr

Likes

Comments

Passande bilder med tanke på dagens väder

Idag har jag...

... varit i skolan

.... varit ute och åkt med Ebba och Tilda (+Frazze). Ebba fyllde arton idag och tog även sitt körkort så det firades med en tur i stormen

... lagat väldigt god, krämig och vegetarisk pasta

Nu ska jag ställa mig på mattan och försöka göra något vettigt av denna gråa onsdag.

Likes

Comments

Det slog mig plötsligt att ännu ett lov är slut, ett år har passerat och ett nytt redan påbörjat. Mitt 2016 var bra, jag gjorde roliga saker som att t.ex. såg Håkan x2, var på festival, var i Spanien, och även höjdpunkten- jag åkte till Australien och hälsade på min syster. 2016 var bra, men jag tror och hoppas stenhårt på 2017.

Likes

Comments

Hej vänner!! Var ett tag sedan jag kikade in här. Jag kom hem från Australien natten mellan onsdag och torsdag efter en låååång och tråkig väg hem, i min ensamhet. Hemresan var oproblematiskt fram tills jag satte mig på fel tåg hem och hamnade i ett snöigt Småland utan jacka. Nog om det... Har försökt bota mitt jetlag och känns äntligen som jag börjar anpassa mig till svensk tid, och svensk vinter (!!!). Ska skriva ett inlägg om resan snart, håll utkik!

Likes

Comments

0 dagar till helg

9 dagar till australien

22 dagar till julafton

23 dagar till löning

29 dagar till nyår

Likes

Comments