I lördags blev det öl och sangria på hamnpaviljongen. När det stängde begav vi oss vidare i natten för att sänka medelåldern på backstage, vi lyckades!

har köpt nödvändigheter på gekås- det vill säga en palm, bönpasta och tuggben till angie!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, jag är hemma! Har visserligen varit det ungefär jättelänge. Men har inte skrivit det. Har druckit ljummen och avslagen öl i söndriga solstolar och smutsiga kläder i de småländska skogarna i en veckas tid. Låter som rena paradiset och så är fallet. En dag var vi inne i staden och det kändes verkligen som en kass, svensk, gammal tonårsfilm, liknande "Fucking Åmål". Fanns ett gymnasium där jag antar att det fanns ca fyra klasser. Vårdcentralen hade extra öppet för festivalbesökarna och Johanna fick halsfluss. Men den hade sin charm och Röda Korset hade en mysig second hand där vi fick kaffe och kakor.

Har mått piss de senaste dagarna så jag och mor åkte till göteborg i tisdags. Det är jag glad över<3. Utöver härlig energi kom jag hem med en picknickkorg! Den stod på en pall på myrornas och det var som om det var ödet som satt den där. Då den nu är min lilla bebis har jag köpt nya tillbehör till den, tallrikar och muggar gjorda i återanvändbar bambu och den är så söt så jag dör. Ni kommer aldrig förstå hur det är att ha en egen picknickkorg om ni inte skaffar en. Skaffa en!

Kom på att jag inte nämt att jag numera är arton! Det är viktigt. Så viktigt att jag skriver det igen, jag är arton! Känns som en ny värld har öppnats och jag överdriver inte. Att närsomhelst kunna 1: köpa en öl till frukost/middag/lunch/kvällsmat/nattamat 2: köpa en trisslott varje löning och 3: kunna beställa hem onödiga grejer från internet. Det är en fantastisk känsla vetni!

Likes

Comments

Idag har det tagit emot att stå bakom kassan på jobbet. Alla har gått förbi i shorts och klänningar och allt det där och jag har verkligen tagit vara på de små tecken av luft när entrédörren öppnats och stängts. Tur att jag slutade kl 15!!!

Jag tog ett glas vin och lutade mig tillbaka TILLS jag hör ett fruktansvärt jamande, ett jamande utan dess like och där står grannens katt. Så den fick också vara med. Efter det cyklade jag in till stan i sandaler, det var varmt och skönt och jag mötte upp ett av Guds sju underverk- nikki. Fick riktiga sommarkänslor när två fulla killar satte sig ner med oss och den ena ville vi skulle kalla honom för smiley och inte för Johannes, därför heter han nu :) i min kontaktlista. När jag skulle cykla hem var det inte lika skönt med sandaler längre. Lite synd att den för långa cykelstigen med ängarna på vardera sida nu är en två-filig cykelbana och den ena ängen har förvandlats till en skola. Rip ängen :/. Hur som helst så kom jag på en massa saker på vägen hem och nu känns det rätt skönt att ha saker klart för sig.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt min nya app som kallas tinder. Vi hörs imorgon

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och pendlar mellan skrivande och spinnande med min fidget spinner som jag köpte idag (obs det kommer märkas i detta inlägg). Det har varit onsdag idag och en bra sådan! Jag och mor var på second hand imorse i vanlig ordning och fick med mig massa hem. Sedan blev det storhandling på blomsterlandet och jag fick med mig söta kaktusar och en jalapenoplanta hem (ska börja sälja jalapeno på balkongen!!!!!).

Efter det blev det falafel vid havet med Ida och det var då jag införskaffade mig min nya bebis aka fidget spinner. Köpte även en balkongmatta som envisades med att flyga ur cykelkorgen på vägen hem. Ida hade även en Sofiero bakom ryggen istället för en räv bakom örat.

Där trodde ni kanske dagen var slut men icke!!! Jag, Ebba och Linnea har varit vid fästningen och snackat skit varvat med viktiga saker. På vägen hem kollade jag och Ebba in den nya skolan + skolgården och blev för första gången frustrerade över att vi är 99or och inte 02or, hatar orättvisor.

För vissa är kvällen bara barnet men inte för mig, jobbet kallar!!!! Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Jättelänge sedan jag skrev något här och kommer antagligen bli samma sak om några dagar igen men jaja. Vill mest bara skriva för att och för att ha något att kolla tillbaka på när jag är en vecka äldre (<3).

Hur som helst! Jag har sommarlov och har hunnit med en resa till Spanien, varit på Bråvalla, fått en spricka i benet och tatuerat mig! Ska nog börja kalla min tatuering för snigeln, fast det är en kvinna, bara för att en kvinna på toaletten i Spanien sa "is that a snail????" och jag kände mest "you are a snail". Bra där. Snart är det emmaboda! Men först ska jag fylla år och det kommer kännas fantastiskt och jag längtar.

Likes

Comments

Hej vänner!! Var ett tag sedan jag kikade in här. Jag kom hem från Australien natten mellan onsdag och torsdag efter en låååång och tråkig väg hem, i min ensamhet. Hemresan var oproblematiskt fram tills jag satte mig på fel tåg hem och hamnade i ett snöigt Småland utan jacka. Nog om det... Har försökt bota mitt jetlag och känns äntligen som jag börjar anpassa mig till svensk tid, och svensk vinter (!!!). Ska skriva ett inlägg om resan snart, håll utkik!

Likes

Comments

I fredags bjöds det på Håkan-feber igen. Jag, Jennifer & Lovisa tog tåget upp vid fyra, mötte upp de andra och åt god mat, sedan gick vi vidare och drack lite vin innan vi begav oss mot Scandinavium, och vilken kväll det blev!!!! Tack kära Håkan för ännu en magisk kväll❤

... sen var det helt plötsligt lördag. Jag bjöd hem Ebba, Tilde & Tilda och det blev ännu en trevlig kväll.

Likes

Comments

I dessa kalla dagar är det skönt att ha något att se framemot. Först ut är Håkan i Göteborg med Jennifer och Lovisa, ska bli så underbart att få se honom igen. I december åker jag till Australien med Emma för att hälsa på världens bästa och saknade syster, som jag längtar (!!!<3). Seeeen till sommaren har jag massa kul att se framemot (blandannat Emmaboda och massa annat kul!!!)

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, sprungit runt på stan med Tilda, tagit ett bad och nu ska jag snart sätta på en kopp te. Vad har ni gjort?

Likes

Comments