från tumblr

Likes

Comments

Passande bilder med tanke på dagens väder

Idag har jag...

... varit i skolan

.... varit ute och åkt med Ebba och Tilda (+Frazze). Ebba fyllde arton idag och tog även sitt körkort så det firades med en tur i stormen

... lagat väldigt god, krämig och vegetarisk pasta

Nu ska jag ställa mig på mattan och försöka göra något vettigt av denna gråa onsdag.

Likes

Comments

Det slog mig plötsligt att ännu ett lov är slut, ett år har passerat och ett nytt redan påbörjat. Mitt 2016 var bra, jag gjorde roliga saker som att t.ex. såg Håkan x2, var på festival, var i Spanien, och även höjdpunkten- jag åkte till Australien och hälsade på min syster. 2016 var bra, men jag tror och hoppas stenhårt på 2017.

Likes

Comments

Hej vänner!! Var ett tag sedan jag kikade in här. Jag kom hem från Australien natten mellan onsdag och torsdag efter en låååång och tråkig väg hem, i min ensamhet. Hemresan var oproblematiskt fram tills jag satte mig på fel tåg hem och hamnade i ett snöigt Småland utan jacka. Nog om det... Har försökt bota mitt jetlag och känns äntligen som jag börjar anpassa mig till svensk tid, och svensk vinter (!!!). Ska skriva ett inlägg om resan snart, håll utkik!

Likes

Comments

0 dagar till helg

9 dagar till australien

22 dagar till julafton

23 dagar till löning

29 dagar till nyår

Likes

Comments

I fredags bjöds det på Håkan-feber igen. Jag, Jennifer & Lovisa tog tåget upp vid fyra, mötte upp de andra och åt god mat, sedan gick vi vidare och drack lite vin innan vi begav oss mot Scandinavium, och vilken kväll det blev!!!! Tack kära Håkan för ännu en magisk kväll❤

... sen var det helt plötsligt lördag. Jag bjöd hem Ebba, Tilde & Tilda och det blev ännu en trevlig kväll.

Likes

Comments

Hej vänner. Ville bara berätta lite om min jätteintressanta dag. Idag har jag...

-ätit god frukost & varit i skolan, slutade tidigt så cyklade hem och städade

-precis som resten av varberg sett en väldigt fin solnedgång

-gymmat med linnéa

imorgon är det dags för håkan igen, helt otroligt så fort tiden går, om bara cirka två veckor sitter jag på ett plan påväg till australien, och om en månad är det den tjugofjärde december. jag hoppas att ni alla får en jättebra fredag imorgon och en bra helg, vi hörs.

Likes

Comments

Weekday

Likes

Comments