kläder&skor

Tyvärr så har ju snön och därmed vintern hittat till Gävle. Jag sprang runt och halkade i mina kalla sommarskor i ett par dagar så idag tog jag med min vän till Valbo och köpte mig varma och förhoppningsvis inte lika halkiga vinterskor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tips

Jag fick syn på den här på dollar store idag, den kostar 30kr och eftersom det är en ganska mättande choklad så vill iaf inte jag ha för mycket åt gången.

Den är jättegod och räcker ett tag!

Tänk på djuren, det gör jag. så gott jag kan. Kommer aldrig att kunna bli vegan när det kommer till riktig mat, men jag handlar veganskt smink, tvål, Schampo osv. nu kommer jag att börja köpa denna choklad också, för djurens skull.

Likes

Comments

Inredning

Mobilbilder.

Min hall blir väldigt mörk och tråkig att gå i när det är mörkt ute eftersom jag bara har fönster åt ett håll.

Vi köpte en ljusslinga med bollar men det blev inte som jag hade planerat, tänkte vira den runt stången på den nedersta hyllan men bollarna var för tjocka för det.

Vet inte hur jag ska ha den så den får ligga så här tills vidare!

Likes

Comments

Inredning

Var på utställning med Kozmoz igår och hittade dessa fina vinglas där som jag inte kunde låta bli att köpa, köpte två stycken.​

Perfekt för denna crazy cat lady. 

Likes

Comments

fotografering - djur, Katten Laban, kärlek

Laban är en hittekatt som jag har adopterat ifrån Gefle katthem & Pensionat.

Han hade levt utomhus ett tag och litade inte riktigt på människor, men jag började jobba med hans osäkerhet och till slut valde han mig som sin människa, det var bara jag som dög för honom. Det är det väl nästan fortfarande, men även husse duger nu. Men matte är bäst. Han är otroligt "mattig".

Han är otroligt kelig, han älskar att kramas, bli klappad, pussas, vara ute, leka & mat. Han sitter gärna i famnen och kurrar.

Han är troligtvis född någon gång i slutet på 2013 eller tidigt 2014.

Han föredrar att vara ute & man får gå ut sent på kvällarna och hämta in honom, annars skulle han nog gärna vara ute hela natten.

Det är en helt underbar kille! Men klantig och inte särskilt försiktig. Han har ramlat ned från klösträd och misslyckats med diverse olika hopp till och från platser..


Likes

Comments

vardag

Gefle katthem behöver hjälp, vi har hamnat i en svår ekonomisk kris!

För att vi ska kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter så behöver vi allas hjälp, ekonomiskt. 

Jag har suddat över tjejens namn, ifall hon hellre ville det. Ser att jag har råkat sudda en bokstav i texten med.

Som sagt, vi behöver all hjälp. Tack!

Likes

Comments

fotografering - djur, kärlek, Katten Kozmoz

Kozmoz är en rödmaskad renrasig siames med stamtavla. Han är född 20150316 i Harmånger.

jag är sedan tidigare svag för röda katter så när jag såg annonsen om bland annat en rödmaskad siames till salu så var det bara att bestämma träff med uppfödaren.

Väl där blev jag så kär i denna lilla rödtott att jag bestämde mig för honom direkt. Jag behövde bara titta på honom så visste jag att jag ville ha honom.

& det har jag aldrig fått ångra!

Han är en fantastisk kille som fullkomligt älskar att gosa och vara nära matte och husse. Han ligger oftast inte bara nära, utan på oss.

Han är väldigt aktiv & leker mycket, det roligaste som finns är fjädrar. Han är även väldigt pratglad, vi kan ha långa diskussioner, han & jag.

Han älskar mat, sol & värme. På somrarna är han gärna ute när det är väder för det, men på vintrarna är han hellre inne och värmer sig på eller under värmefilten.

Han är som en hund, kommer när man ropar, går bredvid oss om vi går någonstans, han skulle förmodligen göra det även utomhus. Han hoppar upp i soffan/sängen om man säger hopp eller upp. Han apporterar pinnar med.

Han vet hur man stänger (skjuter igen) dörrar men inte hur man öppnar, det har resulterat i att han har stått och skrikit i köket för att han stängt in sig själv där.

Likes

Comments

fotografering - djur, katten Oskar, kärlek

Tänkte skriva litegrann om mina tre pojkar, i ett varsitt inlägg. Jag börjar med Oskar.

Oskar är en chokladmaskad (med vita tår) huskatt som föddes 20130406 på Gefle katthem & Pensionat. Han är alltså 3 & ett halvt år ung nu & stor! Han väger 6kg utan att vara tjock, han är bara stor hela han.

Han är en väldigt snäll, tillgiven, social och härlig kille. Han är inte särskilt lekfull, men han leker ett tag om man tar fram rätt leksaker. Till exempel da bird, som den heter.

Oskar älskar att äta, sova., gosa och vara ute i deras inhägnade kattgård.

Han kommer oftast och lägger sig tätt intill mig både när jag går till sängen och när han märker att jag har vaknat, för då vill han kramas och gosa. Underbart!

Han är min första egna katt och kommer därför alltid att vara speciell för mig, även om jag älskar mina andra katter lika mycket.

Här är han 12v med sin mamma.

Några bilder på honom i olika åldrar.

Hur han ser ut nu kan ni se längre ned i bloggen. Han är väldigt vacker!

Likes

Comments