Melnis min förra häst!

Vi var tvungna att sälja honom efter operationen för tarmvred då han blev förstoppad. Det gick för mycket pengar för att behålla honom...

Jag och pappa lämnade honom på ett ställe i Sala men nu vet jag tyvärr inte vart han håller hus! Saknar honom och tråkigt att vi inte fick ett bättre avslut...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hade köpt ett stativ och en självutlösare. Nu kunde jag ta bilder på avstånd utan hjälp av någon annan, det gjorde mig så inspirerad och full av energi som jag kände strålade runt mig. När jag är inspirerad är jag som mest positiv och upplever att jag har en hög energinivå. Det som får mig att bli inspirerad i grunden är när jag verkligen jobbar med mig själv, när jag tar hand om mig själv. Jag har börjat läsa mycket om kroppens olika hälsotillstånd och blir så upprymd när jag känner att jag lär mig mycket.

Hehe snyggt hopp.;))))

Likes

Comments

Så var det äntligen vår tur!!! Jag har så länge väntat på denna dagen och det kunde inte ha blivit bättre. Nu fortsätter livet men i nya riktningar!

champagnefrukost hos en klasskompis kl 6. :D

Haha nu fick jag det bekräftat - skogsmulle it is.

Likes

Comments

Hej Johanna heter jag. Jag är 18 snart 19 och ska ta studenten om bara några dagar! För ungefär 2 veckor sedan tog jag mitt körkort. Det var ett steg i rätt riktning till ett mer oberoende liv. Därför åkte jag till Dalsland nu under mina lediga dagar innan studenten och Innan sommarjobb kommer igång. Det var ett väldigt bra val! Jag njuter varje sekund här. Känslan av att åka iväg ensam till något så vackert får mig att fyllas med positivitet och lugn.

Här kommer lite bilder från första dagen här.

Likes

Comments