Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har vi bovetegröt toppat med blandade bär, banan, cashewnötter, agave sirap, chiafrön, kakao och kokosflingor.

Denna frukost är en klassiker hos mig. Jag hade lite svårt för smaken av bovete i början men jag blev snabbt van med smaken och nu är det en absolut favorit. Det är inte avancerat, hemma har jag alltid banan, nötter och agavesirap. Sirapen går att få tag i stort sätt vilken matbutik som helst. I frysen finns alltid bär och eller mango tillexempel. ibland har jag även jordnötssmör som topping.

Gröten:

1 dl hela bovetefrön

Ca 2 dl vatten

1 krm salt

Koka tills vattnet är borta.

Likes

Comments

Jag hade köpt ett stativ och en självutlösare. Nu kunde jag ta bilder på avstånd utan hjälp av någon annan, det gjorde mig så inspirerad och full av energi som jag kände strålade runt mig. När jag är inspirerad är jag som mest positiv och upplever att jag har en hög energinivå. Det som får mig att bli inspirerad i grunden är när jag verkligen jobbar med mig själv, när jag tar hand om mig själv. Jag har börjat läsa mycket om kroppens olika hälsotillstånd och blir så upprymd när jag känner att jag lär mig mycket.

Hehe snyggt hopp.;))))

Likes

Comments

Hej Johanna heter jag. Jag är 18 snart 19 och ska ta studenten om bara några dagar! För ungefär 2 veckor sedan tog jag mitt körkort. Det var ett steg i rätt riktning till ett mer oberoende liv. Därför åkte jag till Dalsland nu under mina lediga dagar innan studenten och Innan sommarjobb kommer igång. Det var ett väldigt bra val! Jag njuter varje sekund här. Känslan av att åka iväg ensam till något så vackert får mig att fyllas med positivitet och lugn.

Här kommer lite bilder från första dagen här.

Likes

Comments