Header

Ja- det är precis vad det är. I takt med att min frånvaro ekat här har jag mått sämre och sämre - minns ni att jag mådde dåligt sist vi hördes? Det försvann aldrig, och efter många om och många men fick jag en ordentlig läkartid och en ordentlig läkare - och tydligen har jag en ordentlig lunginflammation.

Så. Jag knaprar piller och ligger i sängen. Därför bloggar inte jag. Men jag skriver texter, massvis, och ni kommer få läsa - det lovar jag. Snart.

Nu ska jag återgå till mitt th'e, min målarbok och den här spotifylistan (Den är min bäst kärlekslista - lyssna<3)

KRAM - är snart tillbaka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Idaaaag är det fredag och jag är så himla mycket jättetrött. Är inte peppad på nattjobb och vill mest av allt typ dra täcket över huvudet idag. Ligga i sängen och hosta upp mina lungor istället för att hosta ner gäster, typ. 

Lyxade till det med en påse naturgodis, OCH en ny fantastisk hudvårdsprodukt. Har fått ngn dille på det, krämer och masker och sprayer och gud vet allt. Köper många och har mer på önskelistan. Idag bockade jag av denna lilla stilrena skapelse (JA, självklart e d viktigt att burkarna e vackra! *blinksmiley*), en ansiktsmask från bästa TBS som jag önskat mig länge. Hoppas den är bra. 

Det sista jag behövde lägga pengar på,  men ibland får en unna sig. Speciellt när man är hostig, det är sen gammalt. 

Likes

Comments

​Idag har jag sträckläst ´´Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött'', och jag grät som ett barn. 

Först trodde jag att det var för boken, att det var för den vackra illustrationen, de väl valda orden. Kärleksförklaringarna som täckte sidorna. Från sida ett till sida etthundranittionio. Och det var det nog, i början. Men sen blev det så uppenbart. Jag kände rädslan i hela kroppen. Kände mörkret som tryckte över bröstet. Känslostormen. 

Tänk om jag aldrig får chansen att känna det som Alex Schulman känner för Amanda. Tänk om jag aldrig får chansen att uppleva en sådan kärlek som Amanda får uppleva av att leva med Alex. Tänk om jag aldrig blir någons sommaräng. 

Jag är rädd för så mycket. Jag är så skör. Jag gråter ofta och jag gråter mycket. Jag är lätt att såra och lätt att göra lycklig. Jag är bottenlöst djup och extremt ytlig för att fylla min avgrund. Och jag är så jävla rädd. Jag är så jävla jävla rädd att jag ska vara ensam. Att jag ska få vara själv, hantera själv och växa själv. Att jag ska komma hem till ingenting och somna utan någon. Att jag ska dela mina tankar med mig själv och trassla in mig. Bli vilse. 

Jag är rädd att mina förväntningar skjuter i höjden. Att mina drömmar är omöjliga. Att sån kärlek inte finns. Att det är omöjligt att förlora sig i en annan människa, samtidigt som den människan är förlorad i mig. Att det inte finns sådan tur. Sådan kemi. Ett sånt tillfälle. 

Jag är rädd att bli besviken. Om det finns en lista för alla ens rädslor så står besvikelse högt på min sån lista. För det är min hatkänsla. Den känslan som får mig att bli ur balans och inkapabel att veta vad jag ska ta mig till. Att förlora mig själv till ett mörker som jag hatar. Ett mörker jag inte kan treva efter ljus i. Och jag vill inte bli besviken på mera kärlek. För jag vill aldrig ge upp på den. Jag är livrädd för kärleken. Att den inte ska finnas. Att the great fucking big love aldrig ska komma. Att jag ska bli utan hopp. Besviken 

Och jag är lika rädd för att nöja mig. Jag är lika rädd att hamna i en osund relation som trycker över bröstet och låter ångesten växa. Jag är rädd för att leva med någon som inte fattar mig och som stjälper mer än hjälper. Som mörkar istället för att ta min hand och dra mig upp. 

Jag är rädd för kärlek. Att det inte ska vara som jag föreställer mig. Att det inte ska vara som alla andra känner. Jag är rädd att jag inte kommer få uppleva känslan av att vara någons Amanda. 

Likes

Comments

​Bort från verkligheten -
Vi satt på skäret. En fredag i september och bara drack vin och pratade. Mest om framtiden. Mest om ambitioner och drömmar och rädslor. Det är så skönt det där, att bara prata. Om allt det som kommer upp i takt med att glasen fylls på och vackra skuggor sänker sig och införlivar känslan av natt. Och höst. Jag gillar den känslan. Och jag gillar att blicka ut över havet, just när sommaren växlar till höst och allt bara är tyst och vackert. Det enda som hörs är vi. Och våra skor mot bryggan när vi flera timmar senare vandrade hemåt. 

Skrev såhär i min anteckningsbok morgonen efter.​​ Och nog var det en fin helg. Vi åt middagar och drack vin. Såg solen gå ner och pratade ut. Om allt. Vi tog årets sista fika på en uteservering i Kungshamn och drack latte fast det egentligen var lite för varmt för det. Satt vid vattnet. Andades havslukt. Smögen är fantastiskt på sommaren, men jag tror mitt hjärta klappar hårdare för höst på västkusten. När det är helt stilla. Bara jag och havet på något sätt. Jag och mina tankar, och vi får en chans att trassla ut varandra. 

Det var en turbulent helg. Men den var fin också. Alldeles för fin för att glömmas bort. 

Likes

Comments

Så var det de här med framtiden. Vad jag ska bli när jag blir stor. Vad jag ska försörja mig på och vad jag ska göra med mitt liv. Vart jag ska plugga. Vad jag ska plugga och när jag ska plugga. Slash mamma pappa farmor mormor farmar kusinen bästisen tanten på ica.
Ni vill tydligen veta.

Vad jag ska bli när jag blir stor. Men. När kommer det här ’’stor’’ då? Är man officiellt stor när man fyllt trettio och fött sitt första barn? Eller är jag stor när jag flyttat in i min första egna lägenhet. Eller är det när man helt plötsligt är alldeles för gammal för sina svarta festklänningar. Det är det då fan ingen som kan tala om, när det där ’’stor’’ inträffar. Då hade det varit lite lättare. Att veta alltså.

Såhär, såhär känner jag. Jag är redan stor. Jag är stor och jag är rik på erfarenheter. Jag har gjort tusen misstag, som har format mig till den jag är idag, och jag är stor. För jag är en egen person. En person som lär sig hitta sin plats i den här världen, och lär känna sig själv. Jag är på väg, men det är långt kvar. Jag vet inte vem jag är. Men jag lär mig, varje dag. Jag lär mig någonting nytt varje dag. Efter varje misstag varje motgång varje uppnått mål. Så växer jag. Jag växer, och blir större för varje liten obetydlig betydlig grej som påverkar. Som sätter sig. Som finns kvar.

Så jag tror att jag har hittat mitt svar på er fråga. Och svaret är människa.

Vad jag ska plugga? Vart jag ska plugga och när jag ska plugga? Jag har ingen jävla aning. Men how about this. Tänk om jag inte pluggar? Tänk om jag hittar en helt annan väg. Eller tänk om jag pluggar.

Men jag kan omöjligt veta. Jag vet inte om de drömmar jag har nu, kommer sitta kvar om ett år. Jag vet inte om min stora passion i livet kommer vara samma stora passion om 10 år. Jag vet inte hur många barn jag vill ha. Jag byter namn på dem var och varannan dag. Jag pendlar London Stockholm New York i huvudet mest hela tiden och på måndagar sitter jag på ett trendigt café och skriver böcker, medan onsdagen stavas modejournalist på amerikanska VOGUE. Ibland driver jag mitt eget bolag.

Fattar ni. Jag drömmer om så mycket, så mycket att jag inte får ut allt. Så mycket att min lilla kropp inte klarar av att bära på allt. Och jag ändrar mig. Ibland ska jag ha ett marmorbord, och ibland ett svart. Ibland ska jag bo i en vindsvåning med höga tak och stora fönster i NYC, och ibland ska jag bo i en villa ute i skärgården. Ibland är jag helt övertygad om att jag aldrig mer ska äta onyttigt i hela mitt liv och tio minuter senare blir jag sugen på choklad. Igår var jag bombsäker på att jag ska till Stockholm, dagen efter studenten. Idag ska jag till London. Så jag vet inte. Stockholm känns som mitt allt, samtidigt som det finns så mycket utanför jag vill uppleva. Så mycket internationell storstadsluft jag måste få andas. Jag vet inte. Jag vet allt och jag vet ingenting.

Jag måste få lära mig att sortera ut allting, vad som är drömmar och vad som kommer vara verklighet. Vad som är någon annans önskan och vad som är min egen.

Så när jag blir stor ska jag fortsätta vara en växande människa. Och jag ska fortsätta ändra mig, enda tills den dagen när jag känner att nu. Nu vet jag. Och nu är jag klar, nu är jag nog stor.

Likes

Comments

Okej. Så imorgon har jag ÄNTLIGEN min väldigt efterlängtade frisörtid. Jag klipper mig på Headlites i Skövde, och går alltid till Sandra, Cause she's the best<3 hon låg bl.a. bakom denna fantastiska färgen jag bar i våras, e så sugen på den igen....

Trivs så himla bra i det lite röda, men känns nästan som jag "gjort" det nu..? Jag är ju en oerhört rastlös människa, vilket smittar av sig i mitt hår. Jag vill ständigt byta och pröva nytt.
Sen jag klippte banden med mitt vitblonda ruffs för ca exakt två år sedan har jag haft ca alla nyanser av brunt, rött, brunlila, nästan svart.... Ja osv :) och nu då? I need opinions.... Är rätt sugen på en ombre, som bilderna nedan visar, och minst lika sugen är jag på att kapa av minst 15 cm. Kolla bara på Linnea Widmark. HUR snyggt?

Okej va världens bästa o lämna en liten kommentar? Så lovar jag att posta resultat in the minute imorgon. Vilken överraskning att jag ligger här 10 timmar innan min frisörtid och inte ens har bestämt hur jag ska klippa mig - good me. Kommer sluta med fria händer för Sandra, men vet ni? Det har aldrig blivit dåligt.

See you - i ett nytt utseende
Puss och godnatt

Likes

Comments

​minns ni kappan jag pratade om?? Från Nakd och den är helt fantastisk!! Alldeles för varmt för den idag, men kunde inte låta bli... Dessutom var jag ju tvungen att plåta av den.... 

Nu ska jag packa, för imorgon åker jag och Olivia iväg på weekend bara vi två<3 Fantastiskt

Likes

Comments

Vad tänker jag på?
Att jag äntligen är frisk - vilket firades med nya lakan i dubbel bemärkelse, och en uppfräschning deluxe av både rummet och mig själv. Tvättade tom håret tre gånger, så äcklig kände jag mig efter att ha legat här i fyra dagar och hatat livet. Nu e man en ny människa. Så härligt

Tänker också på att jag missade dansklasserna igår, vilket gör mig så ledsen. Hade behövt dem som en start på den här veckan, för fan va kass den har startat. Så nu har jag bestämt mig, imorgon är det måndag. Punkt slut. Och jag tänker göra det absolut BÄSTA av den här veckan!!! Jag ska;
Äta middag med Wilma, få ordning på mitt barr (som verkligen är just det, ett barr), äntligen<3. Ska köpa det där doftljuset jag tjatade om (drömmer om ett som doftar rosor), peka finger åt det soliga vädret genom att öppna upp höstgarderoben på riktigt, gå på promenader och åka tillbaka till mitt Smögen med Olivia. Tack.

Nu börjar vi om allihopa, imorgon är det måndag.

Likes

Comments

​LUNCH MED MIN TJEJ!!! . som flyttar till Stockholm på söndag :(( Vilket känns ofattbart då vi suttit ihop i 18 år.. Fick iallafall spendera några timmar med henne nu i eftermiddag mitt all hennes stress, vi fotade och tog take-out från mitt favoritställe. Det var några fina sista timmar, men som hon så fint skrev, det är inte ett hejdå, bara ett vi ses snart<3 

NUUUU däremot måste jag springa, ska svira om och möta upp Emma för en middag! 
see you!!

Likes

Comments

​_ KLÄNNING NAKD _ BOMBER VERO MODA _ SKOR TIMBERLAND 

__________________________________________

Likes

Comments