View tracker

Egentligen varit på jobbet vid den här tiden. Har lite ångest och dålig samvete för det men jag har haft det så ända sen tonåren. Nä nu fan ska jag vända på det istället. Jag är hemma för att kunna orka ta mig till jobbet på måndag och alla andra dagar resten av nästa vecka. Jag är hemma för att orka ta hand om mig själv, mina djur och mitt hem. Ta igen missade sovtimmar. Har varit vaken flera ggr. Uppe tagit Alvedon, bytt kläder, bytt bindor, vankat bort menssmärtor, druckit...,,, Jag ska orka åka handla, tvätta, laga mat, städa, träna och umgås med mina djur mina vänner min familj. Mina vänner har fått vänta över en vecka nu för att se mig iom pms och försenad mens. Ork och humör jag varit på botten.

Jag ser framemot att handla mat ikväll till min lilla familj. Boston behöver även kattsand.

Jag ser framemot prata med vänner förhoppningsvis hälsa på och ta en kaffe.

Handla det sista till julpyntet.

Ta promenader

Träna

Sminka mig och piffa upp mig

Boka in en dejt med C

Ja jag vill leva igen.... Blir så låst när jag mår som min kropp och knopp gör


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Han lägger sig att på min svullna mensmagen och ger den extra värme och kärlek. Slickar på min mage och mitt ansikte.💕💕💕 Han vet han när jag behöver extra kärlek och närhet.

Har även bytt plats på tavlorna som min mami har målat.

Likes

Comments

View tracker

Mami kommer med sushi till mig. Hur snäll är inte hon då!?

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!!!!!!! Så kom den till slut. Hatar när den är försenad och så lättad när det sätter igång för då vet jag att jag kan iaf vara fri typ till nästa ägglossning och leva rövare och glömma hur det är. 

Likes

Comments

Minns min farfar extra mycket en dag som denna som deltog i Vinterkriget. Han fick se många döda unga män ihjälfrusna som han fick lyfta och bära. Tack vare farfar och farmor bosatte de sig i Sverige på 50-talet.

Han berättade mest om minnena innan han gick bort. Jag tror faktiskt att allt han och farmor upplevde satte sina spår nevrologiskt hos sina barn som överförts till barnbarnen mer eller mindre. Därför tror jag att jag är extra känslig för stress tex lätt för depression och ångest. Min morfar som också var finsk var för ung för att kriga men även han och min mormor berördes också av krigen i Finland som påverkat sina barn och barnbarn, dvs mig. Alla bär vi mer eller mindre på något beroende på ursprung uppväxt ...

Farmor och farfar

Mormor och morfar

Krig är bara till förbannelse​

Likes

Comments

Samma visa igen. Mensens försenad pga att jag har haft ångest sovit dåligt varit stressad och spänd och det leder till ännu mer svullen mage och värk och yrsel sen när det ska ut då blir det som en atombomb i magen, världens mensvärk!!

Men det är ju bara ett tecken på att jag är kvinna med lite MER överkänslighet.

Vaknade i morse vid nio helt kokhet illröd och svimfärdig. Tog mig en kall dusch. Kunde inte ta mig till jobbet. Kliade i halsen, hostig och snuvig ont i hela kroppen. Åt frukost, värktabletter C-vitamin och har sen dess bara tagit det lugnt! Och är tillbaka på benen om några dagar. Då jag är vanliga Johanna igen.

Inväntar och tar det lugnt. Har bläddrat i Ikeas nya reklamutskick. Fastnade för det vita vitrinskåpet för ca 1400kr. Har en hel del kvar som jag vill köpa till mitt hem.

Likes

Comments

Ska ta en adventkaffe med C och självklart har jag fått mensvärken från Niagrafallet. Måste proppa i mig massa Alvedon. Tänker inte missa detta tillfälle som jag har sett framemot. Får försöka dölja Morran.

Kan ju berätta att för 2 1/2 år sedan var det exakt samma sak. Våran första dejt. Jag tänkte inte missa tillfället då heller. Proppade i mig massa Alvedon och var rätt blek och yrslig och kallsvettig. Men det var bästa jag gjort. Föll direkt för den karln.

Likes

Comments

Så otroligt trött efter sömnlösa nätter att en häller i apelsinjuice i koppen med varm te istället för fina kristallglaset som var avsedd till juicen.

Det var dagens det🎺🎺🎺🎺🎺


Ja eller så kan det gå såhär

Likes

Comments

Min bror och jag kom överens idag vad vi skulle ge till våra föräldrar till jul. Det gick smidigt, tog oss tre minuter att komma överens 👍🏻 Hoppas att de gillar den 🎫⛓🗡⚰🎉🃏♠️♦️♣️♥️💃🎩🐇🍷🍾🎤

Likes

Comments