Header

Allmänt

Lite småsaker kvar att packa måste erkännas, men det tar jag imorgon. Vart ska vi imon? Det tänker faktiskt inte jag berätta än, utan det får ni helt enkelt veta imorgon. Stay tuned.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er, vet ni vad jag har övertalat Niklas om att göra imon? Tro det eller ej men imon ska vi åka och köpa julslingor till trädgården. Är ju så fruktansvärt mörkt ute nu. Har faktiskt redan tjuvstartat lite idag måste jag erkänna. Satte upp en slinga på staketet. Ingen julslinga dock, det får väntas med lite till. Men snart så är det dags att sätta upp även dem innan kylan kommer. Nu längtar jag efter julen!

Imorgon har vi studiedag på jobbet hela dagen, massa föreläsningar och diskussioner som förhoppningsvis bidrar till massa ny inspiration.

Godnatt sov så gott!

Likes

Comments

Dagens sanning

Du är stark när du vet dina svagheter

Du är vacker när du uppskattar dina brister

Du är klok när du lär dig av dina misstag.

Likes

Comments

Allmänt

Började denna fredagen med frukost tillsammans med lillebror och mamma. Hon hade verkligen gjort det jätte fint med massa gott, mysig start på dagen! Efter frukosten väntades jobb mellan 9.30-16.30. Vi hade bara 6 barn idag så vi passade på att gå på en liten utflykt med barnen, vilket var väldigt uppskattat.

Ikväll blev det räkor och mys i soffan tillsammans med älsklingen och vovvarna. En lugn fredag efter en arbetsvecka är verkligen underskattat, så skönt. Nu blir det sängen för min del, så man är utvilad inför morgondagens äventyr. Godnatt på er, hörs imon!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen har vi fått hämta hem våran nya pärla, Seat Leon St Fr Stcc Edition. Firades med champagne och räkor, helt klart en bättre start på helgen!

Likes

Comments

Event

Bra start på dagen med biljetter till Coldplay i juni. Vi ses på Ullevi, LYCKA!

Likes

Comments

Allmänt

Kanelbullens dag idag vilket uppmärksammades på jobbet. Vår underbara kokerska bakade över 10 plåtar med kanelbullar, som alla barnen fick mumsa på till mellis. Hur gullig är hon inte?! Sen lämnade hon flera stycken till oss att mumsa på under våra raster i personalrummet. Hon är för bra! Sen kom vår chef förbi med bullar. Så idag har det verkligen varit en bulldag på jobbet haha

Likes

Comments