Header

Allmänt

Hej på er kära läsare. Befinner mig just nu på landet trots min förkylning. Ingen feber kvar nu i allafall så vi kände att jag likaväl kan vara sjuk och vila mig här som hemma. Precis kommit hem från en kort men härlig promenad i skogen. Hittade lite kantareller men inte alls så mycket som vi brukar göra, så det märks att det är torrt i naturen.. Nu blir det mys i soffan innan vi ska tända grillen och göra middag. Fortsatt trevlig lördag på er!

Likes

Comments

Allmänt

Då var det äntligen fredag och tyvärr ligger jag hemma i sängen sjuk. Feber och förkyld lagom till helgen.. Så det blir en lugn helg detta. Just nu lyssnar jag på Daniel Adams Ray och Oskar Linnros nya låt. Nu är det bara att hoppas på en återförening av Snook. Hörs senare!

Likes

Comments

Event

Precis hemkommen från evenemanget "förskolekväll" på Universeum. Verkligen ett givande evenemang. Haft så roligt och fått med massa nya inspiration att ta med till jobbet.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Då var denna måndag äntligen färdig arbetad, efter nästan 12 timmar på jobbet (06:30-18:00). Nu blir det middag och mys med älsklingen. Tips på bra film någon?

Likes

Comments

Husbilsäventyr

Då var vi hemma igen i Göteborg efter ett underbart dygn i vackra Varberg. Ibland behöver man verkligen en lugn helg, att bara få vara i nuet och varva ner utan en massa måsten. Tog oss en lång promenad innan vi begav oss hemåt,  längst med strandpromenaden från ankaret till apelviken, härligt! Nu blir det hundbad och massa mys i soffan innan det är dags för läggdags. Imon väntas en ny arbetsvecka med nya möjligheter. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Likes

Comments

Privat

Igår gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge. Men som jag borde gjort för längesedan.. Jag sa NEJ! Kanske inte låter som en svår sak. Men det är det faktiskt. En av mina närmsta vänner ville umgås igår kväll. Men efter en vecka med en kropp med ständig värk och som inte alls varit på min sida, så kände jag att detta inte kommer sluta bra om jag inte "vågar" säga som det är. Att jag faktiskt inte orkar, att jag behöver en kväll i vila. Det satt långt inne vill jag lova. Vetskapen om att man gör någon annan besviken gnager sig snabbt fast på samvetet.  Att lyssna på sin kropp istället för att följa sitt hjärta är inte alltid så enkelt. Det är i dessa stunder som man märker vem som är ens äkta vänner, tack för er förståelse och ert stöd. Tack för att ni finns! 

Likes

Comments

Allmänt

​Magisk kväll vid havet med Niklas, Emma och Linus. Denna kvällen kommer man att leva på länge. September levererar verkligen i år!

Likes

Comments