Header

Allmänt

Godmorgon, med en god frukost i magen är det nu dags att börja packa och göra sig i ordning. För snart bär det av upp till Stenungsund för en kväll i 70tals anda. Skall bli så kul, hörs sen ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hemma igen efter en mycket trevlig middag. God mat och trevligt sällskap, vad mer kan man önska en fredag? Snart dags att krypa ner i sängen för att ladda om batterierna inför morgondagens festligheter. Godnatt på er!

Glassen var extra god tyckte Linnéa ♡

Likes

Comments

Allmänt

Fredag: Ikväll skall vi på middag hemma hos Niklas pappa, ska bli mysigt. Om vi nu kan ta oss över bron till Hisingen vill säga. Hela stan är ju mer eller mindre avstängd idag pga EU-toppmötet..

Lördag: 40års kalas för bästa Henrik i Stenungsund. Tema 70tal, åh det kommer bli kul! Sett framemot detta länge.

Söndag: Inget speciellt planerat, kommer bli en lugn dag i soffan kan jag tänka mig.

Hur ser era planer för helgen ut?

Likes

Comments

Allmänt

Första dagen tillbaka på jobbet idag efter några dagars sjukdom. Kändes bra att komma tillbaka till vardagsrutinerna igen. Tog en promenad till kossorna med några barn, vilket var väldigt uppskattat.

Efter jobbet åkte jag och Niklas in till stan för att fixa lite saker inför helgen. Men då vädret verkligen inte var på vår sida så blev det inte alls någon långvarig vistelse i stan, som det först var planerat. Kändes som hela himmeln öppnade sig där ett tag, som det regna. Så när vi hade hittat allt som vi skulle handla inför helgens händelser åkte vi hem. En fullspäckad helg att se framemot väntar med massa roligheter. Men mer om det imorgon, godnatt på er!

Likes

Comments

Branäs

This is my winter wonderland. Tänkte bjuda på lite fler bilder från helgen. För trots sjukdom hade vi verkligen en jätte mysig helg uppe i stugan. Lugnet som infinner sig där uppe är oslagbart. Vitt överallt så långt ögat kan nå, så himla vackert. Nu längtar man verkligen tills säsongen börjar på riktigt.

Likes

Comments

Branäs

Godmorgon på er, vaknade upp till strålande solsken även idag. Snön ligger vit på marken och kylan biter friskt i kinderna (-5). Så vackert här uppe, älskar det! Blir en liten promenad snart för att få ut det mesta av vinterlandskapet. Vill inte lämna detta underbara vinterland ♡

Likes

Comments

Branäs

Mys framför brasan efter en heldag ute i snön, är verkligen inte helt fel vill jag lova. På toppen var det massa snö, så himla mysigt. Vinterkänslan har infunnit sig ♡

Likes

Comments

Branäs

Godmorgon från ett snöigt och kallt (-3) Branäs. Säsongens första snö har kommit, i allafall för oss. Så himla mysigt! Kom fram till stugan sent igår, så det blev att krypa ner i sängen direkt. Det var jätte mycket trafik och snöade från Torsby så tog lite längre tid upp än vad det brukar göra, men men sånt som händer. Älskar verkligen att åka i bilen när det snöar, så himla mysigt. Sov mestadels av resan då jag inte är helt 100, små febrig och förkyld igen. Känns som jag aldrig kommer bli frisk. Varit sjuk nu i mer eller mindre 2 månader, så segt.

Men frisk luft botar det mesta sägs det ju. Så nu efter frukost blir det en tur upp till toppen för att se hur mycket snö det kommit där uppe.

Likes

Comments