Header
View tracker

Allmänt

Blev en tur på Haga julmarknad idag med trevligt sällskap! Fick allt lite julkänsla, mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Shopping

Var på tekväll hemma hos Jennifer igår och fick syn på den fina lilla rosa skålen. Det blev verkligen kärlek vid första ögonkastet. Så var tvungen att köpa en till mig själv idag. Sen tyckte jag den turkosa skålen som stod brevid på hyllan också var jättefin, vips sa det så blev det två skålar med hem haha.

Skålarna hittar ni på Indiska.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Kommer hem efter julavslutning med jobbet och finner denna överraskning på sängen, lycka! Min man han kan, tack ♡

Likes

Comments

Resor

Han som gör mig hel ♡

Vi hade verkligen det så bra i Stockholm. Phantom of the Opera var verkligen den bästa musikalen jag någonsin sett. Så till er som inte sett den har jag bara en sak att säga: SE DEN!

Likes

Comments

Resor

Då var vi Stockholm tillsammans med Ozcar och Lisa. Vi bor även denna gången på Quality Hotel Globe, där vi stormtrivs. Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter ett besök på Wall of Scandinavia. Verkligen super fint! Ikväll blir det middag på Pane Fresco för att sedan bege oss vidare för att se kvällens föreställning av Phantom of the Opera.

Likes

Comments

Allmänt

Välkomnar December med öppna armar, äntligen är julmånaden här. Vad passar bättre än att överraska älsklingen med en kaffeadventskalender?

Likes

Comments

Allmänt

Haft en jätte mysig första advent. Passade på att ta fram allt julpynt, så nu är gardinerna uppe och alla tomtar är framme. Nu är julen hos oss, så mysigt!

Likes

Comments

Event

Biljetter fixade till sommarens Håkan Hellström konsert på Ullevi, kommer bli magiskt. Längtar så tills kvällens konsert, blev extra taggad nu!

Likes

Comments