Header

Allmänt

Att vara sjuk och sängliggandes börjar bli tröttsamt nu.. Filmtips mottages!

Likes

Comments

Allmänt

Mys med lite tapas tillsammans med mamma och Niklas. Hoppas ni alla haft en mysig alla hjärtansdag ♡

Likes

Comments

Branäs

Idag var vi i backen redan vid 09.00 när de öppna, så värt. Manchester i backen, helt underbart. Finns inget bättre än att åka nypistat. Efter en heldag i backen gick vi en långpromenad ner till älven, så mysigt. Älskar verkligen att vara här uppe!

Likes

Comments

Allmänt

Var förbi lägenheten en snabbis för att vattna blommorna och hämta post. Sen var vi lite nyfikna på att se hur allt såg ut. En snabbis trodde vi, men så fel vi hade.. Upptäckte att vi inte hade någon el hemma, kyl och frys börja så smått tina. Så det var bara att ringa runt till arbetarna, svarade de? Nej, men tillslut fick pappa tag på en som skickade dit en elektriker. Så nu är vi hemma igen efter 2,5 timme suck! Alltid ska det vara något som strular.

Likes

Comments

Allmänt

Trodde aldrig denna dagen skulle nå sitt slut, kändes så långt borta imorse. Nu skall jag äntligen få krascha ner i sängen efter en lång dag. Jobb från kl 08.30-21.00. Vi på enheten var på kvällsföreläsning om pedagogisk dokumentation som hölls av Reggio Emilia Institutet på HSM, väldigt intressant och givande men nu är man allt bra trött. Sov gott ♡

Dagar som dessa önskar man allt att man drack kaffe..

Likes

Comments