Hej!
Har nu kommit hem till ön igen. (Fast kom hem för snart 2 veckor sedan)
Min resa till fastlandet var både bra och dåligt. Det hände massa skit där som inte var okej, folk får inte behandla andra människor så som vissa där behandlade mig, det är liksom inte okej. Men nu är jag hemma igen, fått ännu mer erfarenhet och mer i min ryggsäck. Lärde mig mycket av resan, både positiva saker och negativa saker. Men det var även människor där som behandlade mig jätte bra, stort tack till dem!

Jag vill bara kunna lägga allt bakom mig för gott. Men det är svårt när man har upplevt såna saker som jag har gjort. Men jag ska lyckas, för min egen skull och för dem i min närhets skull.
Men det är så tråkigt att när jag äntligen har byggt upp något positivt så ska det rasa igen. Gotland i ett nötskal, dem kan inte göra ett skit rätt. I alla fall dem som jobbar inom vården och regionen.
Imorgon ska jag åka och köpa en ny högtalare. Kommer bli bra, den är grymt snygg och bra!
Puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag flyttar tyvärr ifrån ön på tisdag. Kommer inte säga vart eller varför. Det vet dem närmaste, känner att alla inte behöver veta det just nu. Kanske berättar när jag kommit hem igen.

Det känns för jävligt att jag ska lämna ön igen, vill verkligen vara kvar, men behöver den här flytten just nu.

Kommer inte ha internet eller mobil (tror jag), vi får se helt enkelt. Nu orkar jag inte skriva mer, puss ha det bra alla! 

Likes

Comments

Jag förstår inte hur du ens har mage till att förneka allt. Förstår inte hur du orkar ljuga så mycket hela tiden...
Jag försökte bara ta tag i det och reda ut det för en gångs skull. Men du fortsätter bara att förneka allt och ljuga. Du ljuger för alla och även för dig själv. Förstår inte hur du orkar ljuga så mycket, hur kan du hålla reda på allt du sagt? Du ljuger så mycket så att du tror på det själv. Och att du ens har mage till att försöka lägga över det på MIG och säga att det är JAG som sårar dig, hah! Det är patetiskt. Så som du sårat mig och gjort mig illa under alla dessa år, det går inte att beskriva med ord hur jag känner ang det... Detta är sjukt, riktigt sjukt. Du ser inte vad själv gör, mot mig, mot dig själv, mot alla. Snälla, öppna ögonen och se sanningen. Var inte så feg och blunda för sanningen, du behöver se den nu. För jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte! Jag vill inte plågas varje dag med minnen som spelas upp, jag vill inte plågas med alla frågor som jag aldrig kommer få svar på, jag vill inte plågas med all ångest, jag vill inte plågas med tankarna, jag vill inte plågas av något längre för jag orkar helt enkelt inte mer!! Men du fattar ju inte att det är DU som har gjort att det är såhär. Det är du som har förstört mitt liv. Snälla, jag orkar inte :'(

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev nu, förlåt. Det har varit så mycket som hänt och jag har verkligen inte mått bra... Men jag tar mig upp än en gång. Som alltid. Jag ger inte upp.
Allt började innan jul faktiskt, började må mer och mer skit. Orkade ingenting. Ville ingenting. Pallade inte helt enkelt. Sen har det bara gått utför. Ångesten har varit så otroligt stark, tankarna har bara snurrat. Jag har haft så mycket tankar att jag blivit så förvirrad att jag inte ens kom ihåg var det var för dag eller vad jag gjorde igår osv... Ganska jobbigt faktiskt. Blev inlagd på psyk efter nyår. Är fortfarande inlagd men har permissioner, det är skönt att man i alla fall får gå ut. Jag kämpar på, ljusare tider kommer, måste bara hålla ut tills dess. Jag kommer inte ge upp, jag får inte ge upp även fast det känns som att jag bara VILL ge upp ibland. Tack alla som läser, kommenterar fina saker, stöttar mig osv. Tack alla, kärlek till er folket. ♥ :)
Läkaren har sagt att om permissionerna går bra så kommer han skriva ut mig efter 7 nätter. Hoppas bara att jag orkar hålla ut, men med hjälpen jag får av er så kommer jag orka. Jag ska kämpa!
Puss på er ♥

Likes

Comments

Är så less på att aldrig få hjälp när jag mår dåligt. Jag orkar inte med detta, vill bara få må bra. Allt jag gör blir bara fel. Orkar inte ha såna här tankar som sakta dödar mig inombords. Som tar sönder mig bit för bit. Jag orkar verkligen inte. Vill bara få må bra! Jävla diagnoser, jävla skit liv, jävla ångest, jävla tankar, fuck off! Lämna mig ifred!!

Angående mitt förra inlägg:

Kvällen gick åt helvete, precis som jag hade anat. Jag mådde skit och orkade inte gå ut mer, fick gå till Gökboet, fick ingen hjälp där ifrån, men fick hjälp av UG. Dom hjälpte mig och det tackar jag för. TACK! Varför kan jag aldrig få ha en hel dag/kväll som är bra? Vill ju bara få kunna ha kul åtminstone en kväll, en jävla kväll! Men men, det är bara att ta nya tag.


Försökte ha kul igår, vi skulle till Terrassen, men det gick ju och sket sig också, MEN det var inte pga mitt mående! 😊 😒 Så det var ju skönt att det inte var jag som orsakade en skit-kväll iaf. För en gångs skull. Men men, det kommer fler dagar.

Just nu sitter jag och pluggar, till körkortet då. Det går skit bra, även fast jag mår dåligt och är trött som fan eftersom jag sovit så himla dåligt. Men ska nog se om jag inte kan sova/vila en stund när jag kommer till min lägenhet igen, juste, bor ju helt själv nu i en egen lägenhet som är min. Sååååå skönt. Är så nöjd, den är jätte fin. Musse (katten) trivs också. Så det är kul 😊

Ikväll ska min bästa vän som vid mig, så skönt. Älskar henne mest av allt, du är min bästavän och jag kommer aldrig lämna dig gumman. Du är min värld, du är mitt allt. LOVE YOU! ❤

Nej nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs. 😊

Likes

Comments

Hur ska det gå ikväll? Ja det undrar jag. Jag hoppas det kommer gå bra, vi ska dricka ikväll och jag vill inte att det blir så att jag mår ännu sämre och att det händer något... Jag hoppas att jag kan få ha det hyfsat stabilt i alla fall. Just nu känns det rätt okej, har pluggat lite nu och det gick jätte bra. (Körkort alltså.)

Kommer få vara med mina underbara vänner och min underbara pojkvän ikväll, hoppas bara att humöret håller i sig och inte blir till det negativa. Är lite orolig för det, men det löser väl sig. Om inte så har jag som sagt min pojkvän och mina underbara vänner där som säkert kan hjälpa mig i så fall.

Packar för fullt just nu, flyttar ju på måndag, det ska bli sååååå kul!! Nu är det inte mycket saker kvar som ska ner, bara lite köksgrejer, men det måste jag vänta med, måste ju kunna laga mat dom här sista dagarna, hehe ;)

Vill bara säga STORT TACK till ALLA som stöttar mig och finns vid min sida när jag har det svårt. Jag älskar er och ni vet vilka ni är.

Funderar på om jag ska förklara för er just VARFÖR jag mår så dåligt som jag gör. Vad orsakerna är liksom, vad tycker ni om det? Uppskattar svar, om det är på ask, Facebook, Instagram eller vad som. Svara gärna.

Facebook: Jennifer Johansson Eriksson.

Instagram: Jhennish_ följer tillbaka!

Ask: http://ask.fm/Jhennish

Likes

Comments

Det var så länge sen jag skrev så kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist eller när det var... Måste bli bättre på att skriva. Skärpning nu Jennifer.
Juat nu sitter jag och sjunger för mig själv i min egna lägenhet. Har egen lägenhet nu, trivs jätte bra fast ska flytta i december till en mindre. Bor nu helt själv i en fyra, ska flytta till en etta sen. Det är både stort och dyrt just nu. Men det ordnar sig. :) Har skaffat katt också, det går hur bra som helst! Sötnosen, ni får se bilder!! :) Har varit och hälsat på familjen några gånger, varit inlagd ganska länge, nog därför jag inte skrivit. Men nu ska jag bli bättre på det. Funderar på om jag ska börja skriva om mitt liv, alltså vad jag varit med om, hur jag egentligen mår och vad som händer osv. Vad tycker NI om det? :) Uppskattar svar :) Bilder kommer nu. PUSS

Likes

Comments

Så som jag har längtat och nu är dagen äntligen här!
Ikväll taggar vi till, för ikväll ska vi se MEDINA!!! :D

Likes

Comments

Idag ska jag tatuera mig, min tredje blir det. kommer bli sååå bra ;) bild kommer upp senare ;)

Likes

Comments