Nu är jag iväg på ett hemligt uppdrag. Vill absolut inte avslöja vad för att inte lägga öga. Men håll tummar och tår. Efter detta ska jag iväg till salongen (ja, jag vet på min lediga dag) och göra något som jag är så exalterad för! *trumvirvel* tatuera 3D ögonbryn. Jag är bajsnervös men goa' Sara gav mig Liknande emla-salva så jag ska ta på det kvart över 11 och sen lite till när jag är där. Jag kommer lägga upp före och efter bilder. Så vi höres senare idag 😁
Puss.

Skipbo i sin vardagliga ordning. Spelar minst två omgångar innan läggdags. Nä nu måste jag kila!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hann inte blogga igår men tar igen det i detta inlägg. Börjar 16:00 idag och slutar 22:00 på salongen så det är en kort kväll. Nä men som rubriken lyder har jag tre nya projekt på G så jag ska fixa kategorier till dom nya projekten. Träning, körkort samt få tillbaka mitt ljusa hår är mina projekt. Träningen har jag velat ta tag i ett tag men blev sjuk, opererades, komplikationer efter operation, frisk, sjuk igen och frisk nu igen. Körkortet är välbehövligt nu till vintern så jag ska ta tag i det i början på nästa vecka, ska fixa ett schema med ett bra upplägg. Och sen mitt hår, ja om jag får säga det själv så är jag glad att det inte är jag som ska ta sig an mitt hår haha! Lyckades hitta en tjej som vill göra allt kostnadsfritt så jag och hon ska komma överens om när det kommer äga rum. Vad jag har förstått så blir det många omgångar till frisörskan men det gör inget.
Nä, nu måste bag sluta skriva börjar må illa eftersom att jag kollar i mobilen när bussen åker. Slänger in några bilder på mitt förjävliga hår haha!
Puss.

Förjävligt! Men men inom en snar (läs lång) framtid så är det ett minne blott.

Likes

Comments

Wuäää, påväg till något hemligt och är så nervös för resultatet. Håller tummar och alla tår för att lyckas. Jag tror på projektet. Aja jag avslutar nu vi höres senare 😁

Det här är mina blivande projekt. Inte direkt sådär men på ett ungefär. Längtar!

Likes

Comments

Oh, fy vilken jobbig dag idag.. Sov dåligt inatt, kom en timme sent, fick huvudvärk och hade det jobbigt att fixa fransar.. MEEEN nu är jag hemma, äter faktiskt i skrivande stund och inväntar min pojkvän från gymet för att gå ut och släppa Chiko (hans hund) sen duscha och sova. Lägger in bilder från dagen Så skriver jag ett sista inlägg senare ikväll.

Likes

Comments

Godmorgon friendos! Jag har precis klätt på mig och ska gå till bussen om 10 minuter. Är dock lite nojig ifall att jag har försovit mig (?) jag är så osäker på om jag började kl 09:00 eller 10:00 . Jag har för mig 10:00 för det frågade jag i fredags när jag precis skulle gå. Aja, min första kund är iaf vid 10:00 , en påfyllning. Ska se vad för magi jag har idag då!
Nä nu måste jag avsluta men jag slänger in några bilder.

Puss.

Likes

Comments

Hej alla! Igen.. Nä men jag gjorde en blogg igår men den gick bananas så fick göra om den. Sagt och gjort, nu är vi här och jag kommer stanna med denna blogg. Anledningen till denna blogg är för att jag gärna vill dokumentera allt jag gör eftersom att jag gett mig in i en nu bransch - skönhet. Gick en fransutbildning på Sweet Ambrosia och har min anställning hos dom. Förutom fransar så fixar jag ögonbryn.
Ja, jag har många milstolpar att uppnå för att komma till det slutgiltiga målet - egen skönhetssalong.

Det här är min början. The sky is the limit.

Puss.

Likes

Comments