Header

Showjumping

Har haft 5 dagar i Falsterbo och det har varit hur mysigt som helst! Varit på 2 vip kvällar och sätt världsstjärnor hoppa och sjukt fina hästar! Även shopping!

Mega bild bomb kommer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

May Miro

Idag drar Falsterbo igång och Eve är nere och tävlar amatör touren med hennes Rubin II. Blev en 24 plats i första kvalet av 65 starter, bra jobbat! Amanda sände live på Instagram så jag kunde se rundan. 0 fel i grunden och 4 fel i omhoppningen. Jag Hejar från jobbet!

Jag hoppade Lillan i ridhuset igår, det gick bra och vi avslutade med en bana på 90 cm. Hon känns awesome nu! Idag blir det uteritt så får vi se om vädret är med eller emot mig.

Likes

Comments

May Miro

Igår blev det en skritt runda på töm och idag vila. Anton kom ju hem från USA igår så ville vara med honom. Imorron kommer Louise med för hon är hästvakt när jag är i Falsterbo. Så hon skulle få en genomgång.

Går inte att ladda upp bilder...

Likes

Comments

Showjumping

Ett litet klipp på en av de bästa hästarna som finns enligt mig, Taloubet Z! Vilken häst, vilket scoop och vilken personlighet x)

Likes

Comments

Hoppning

Ledig idag så jag kunde sova ut och sen bygget jag en enkel styrke övning med bom kryss bom. Ställde upp den på medellönen och låg och rullade på den med lite snävare väg på den. Fokus på att få med ytter bogen utan att använda för mycket hand. Det gick väldigt bra men när jag höjde så kunde hon inte landa i höger galopp... Jag försökte verkligen allt men hon galopperade hellre i förvänd galopp på 5x5 volt. Så jag blev arg och då blev hon super stressad och kunde inte dvöbga alls så jag gick tillbaka med fokus på att hon skulle slappna av bara. Det tog tid men sen hoppade hon avspänt igen men landa i fel galopp. Får ta tag i problemet nästa gång och ju mer styrka som kommer ju lättare kommer det bli.

Likes

Comments

Markarbete

Idag kom Finn ut och Lillan var 100% bra nu så vi tog en mini longering på nedre banan. Ny sladdad 👌Hur fresh som helst nu så tänker planera in en pay and jump den 11 juli om jag kan byta pass på jobbet.

Likes

Comments

May Miro

Igår hoppade jag Lillan en liten sväng bara runt på den lilla banan på 4 hinder 3 gånger. Hon kändes så bra och några fina språng fick vi till trots hackamore. Hon var så taggad men lyssnade bra efter att hon hoppade rakt in i en oxer pga för hög fart... sen jätte fin!

Så idag blev det en uteritt och jag trodde hon skulle vara trött men det var hon inte. Så pigg!

Sen får lillan en annan box imorron så byte förvaringsutrymmen. Tog ett tag och 3 skottköror senare var allt på sin plats👍

Likes

Comments

Uteritt

Jag trotsar min sjukhet och skrittade en sväng i klätterbackarna. Lillan var så pigg så inga långa tyglar men det tog slut på mig. Så nu ligger jag i sängen helt död. Kommer nog be Cissi rida henne imorron för hon behöver gå. Hon börjar hitta tillbaka till sitt gamla jag nu = mycket energi över så hon behöver gå 6 dagar i veckan.

Likes

Comments

Uteritt

Igår blev det en uteritt runt dottsätter typ, den tog ca 40 min men då avslutade jag med 1 varv på fältet. Denna runda är perfekt om man inte ska rida långt och vill få upp flås + att den ör fylld av backar i olika storlekar och branthet. Travade och galopperade nästan hela rundan. Lillan var nöjd och frustade typ hela tiden.

Dock var det kor i en hage som jag glömt men hon gick snällt förbi i takt men lugnt.

Riktigt fin är hon nu så hoppas att hon kan hålla sig nu peppar peppar ta i trä 🌳🌲men självklart vaknar jag med feber och frossa... Så ingen träning på torsdag 😭. Får se om jag orkar göra nått med henne idag för igång vill jag!

Likes

Comments

Dressyr

Blev ett mer ordentligt dressyrpass idag och det gick väldigt bra. Lillan har varit små seg i några dagar nu men ingen feber eller varm någonstans så jag rider på som vanligt. Kanske vädret?

Men idag var hon väldigt med när jag väl fick värma upp henne i alla gångarter. Gjorde sen öppnar, slutor och skänkelvikning i skritt. Sen avslutade jag med 2 galoppfattningar från skritt i varje varv. Stretchade henne också i alla gångarter ordentligt vilket hon gillar och blir så mjuk av Det!

Likes

Comments