Header

Haft fullt upp med firande för min Kar i helgen hos svärföräldrarna. Men Lillan hade feber igår... 38.2 38.0 37.7 när jag tog igår så jag släppte henne lös i ridhuset bara men det verkade inte nått fel på henne för hon sprang runt som en galning. Så idag om hon inte har feber ska jag rida tänkte jag.

Hon har ju fått slemlösande i 2 dagar med för hon var jätte snorig med vitt snor i fredags så då blev det bara en promenad men i lördags var snoret genomskinlig men feber. Så vi får se hur hon är idag.

Likes

Comments

Friendship

Igår fick jag den tråkiga nyheten att en kompis fick ta bort sin häst hastigt och plötsligt pga kissing spines. 5 kotor satt ihop i ryggen så fanns inte så mycket att göra. Detta kom verkligen som en chock. Han har varit ungefär på samma nivå som mig och Lillan och vi har tävlat en del i samma klasser. Jag vart verkligen helt ställd.

Livet är ibland så himla orättvist! De var verkligen på väg i deras utveckling och hade kommit en bra bit på vägen och så händer något sånt här. Jag blir själv så fruktansvärt ledsen! Så i år kommer jag och Lillan inte bara rida för oss själva utan även för BÄSTA Rille och Amber!

Han var ju med när Maytrix föddes. Bästa Rille!

2 bilder på mig, Lillan, Rille och Amber från i sommras <3

Likes

Comments

Dressyr

Har inte suttit på Lillan sedan torsdag förra veckan så idag var det dags. Blev 35 min skrittjobb i ridhuset för hon har ju inte varit rolig att rida ut på speciellt nu när hon bara ska skritta. Så ridhus it was.

Fokus idag låg på att gå fram och försökte lossa öppnorna. Lillan har en tendens att skjuta ut bogen och böja halsen i öppnorna så idag var jag hård men fick till det i slutet. När jag ställde henne utåt i öppnande kom allt på plats men hon tyckte det var sjukt jobbigt. Men så lösgörande det var! Avslutade med att Lillan fick skritta på långa tyglar och jag stog i lätt sits och försökte hålla min balans i benen och INTE händerna. Min balans kommer bli bättre om jag gör detta varje gång jag skrittar av. Sen blir det i trav x)

Nya skydden invigdes också!

Likes

Comments

May Miro

Lite trick/NH/frihetsdressyr i ridhuset idag. Hade tänkt en promenad ute men det var isgata så vi fick gå in. Fokus på att hon skulle lyssna på mig helt enkelt. Hoppas på bättre väder imorrn!

Lillans bädd är skaplig fräshare för att vara ca 2 månader gammal.

Likes

Comments

May Miro

Idag skämde jag bort lillan med massage, back on track och mys.

Likes

Comments

View tracker

Outfit

Hade ju examen o fredags och fina presenter av lite folk! Det som var hästrelaterat skriver jag om här!

En fin bild på Lillan!

300 g täcke och rosa grimma!

Även svarta benskydd!

Likes

Comments

Vardag

Finn var ute idag och kollade Lillan igen och hon är bättre men inte helt bra. Lite spänd i ryggen fortfarande men det är nog relaterat till att hon fortfarande är lite snett i höfterna. Även låst i nacken men hon var ju tveksam förra gången och hon har ju haft hönät.

Vill komma igång mer nu! Hoppas det var sista nu eller max en gång till för är så sugen på att komma igång!

Har känts som att det varit bara problem sen november... så nu vill jag få ordning och komma igång!

Likes

Comments

Uteritt, Vardag

Red slingan i skritt och trav på Kungen först. Riktigt trevlig häst med jobbig i stallgången.

Sen kollade jag när Michaela red lektion för Amalia medan jag åt lunch.

Sen longerade jag Lillan i ridhuset. Det gick väldigt bra först sen fick hon skunk och stack iväg. Och när jag tog i henne ställde hon sig i protest. Måste kolla tänderna på henne! Ingen bra ekonomi just nu men det står först på to-do listan! För orkar inte att hon är så jobbig just nu. Kan ju kanske vara en trots period också? Suck blir så trött..

Likes

Comments

Vardag

Är väldigt förkyld och dum som jag är kan jag inte låta bli att rida.. Igår red jag till och med 2 hästar. Jag ska ev börja rida ut på Kungen 1 dag i veckan då hans matte har mycket och inte hinner rida ut han. Inget mig imot dock är Kungen typ 180 så skillnad mot Lillan.

Så igår red jag först Lillan och Isabella Kungen sen bytte vi. Skillnad att rida Kungen som tar större steg och mycket mer välutbildad än Lillan. Kungen är 14 år. Men så bra för mig! Jag behöver ju rida en som "vet hur det ska vara" ibland så jag lär mig mer. Riktigt trevlig häst! Sådär som man vill att de ska vara dvs lyhörd, positiv och framåt. Det Lillan är när hon vill. Blev nog lite kär tror jag x)

Så idag är det lite kaos för ska städa hemma för examen, rida ut på Kungen (om det inte blåser storm), göra nått med Lillan, kolla när Michaela rider dressyr lektion, ta in hästarna och handla till imorrn. Hur ska jag hinna allt? Jag är ju som sakt dunderförkyld också så önska mig lycka till!

Nöjd häst

Likes

Comments