Header

...häromdagen och tog en sväng runt ön. Från söder till norr, längs den östra kusten, är det bara motorväg. Det är även där alla stora städer, köpcentrum och flygplatsen ligger. Ganska tråkigt då man vill se lite av landskap och natur (tycker jag). Therese gillar dock att shoppa så det blev först ett stopp på Ikea. Där köpte vi saker som saknades till lägenheten. Efter Ikea körde vi vidare och andra stoppet blev på Las Arenas, ett stort köpcenter i Las Palmas. Där fastnade vi i några timmar innan vi kunde åka vidare. Då med bilen full av kassar från olika butiker.

Nästa anhalt: LUNCH. Det blev varsin fräsch sallad på en restaurang vid vattnet på nordkusten. Med mysig utsikt och en lugn atmosfär. Restaurangen låg i en by där inte många turister hängde.

Sedan kom dagens höjdpunkt. Resan från norr till söder, längs den bergiga västkusten. Vägen där går nämligen högt upp på bergskanten precis bredvid havet. Ganska läskigt då det är ganska smalt och bitvis väldigt brant. Hittade en video på youtube där en kille åker motorcykel den vägen, spola igenom lite snabbt så förstår ni allvaret ;)
Men trots att det var lite läskigt så var utsikten fantastisk. Solnedgången som vi sedan bevittnade från en liten fiskeby mitt i ingenstans, den var magisk!

⬇️Slänger in lite härliga bilder som vi tog nedan⬇️

Likes

Comments

Hola todos!

Jag har alltså börjat blogga?!?!
Vet att jag lovade många en vlogg men jag har fan inte lust eller möjlighet att redigera och ladda upp massa videos. Så håll till godo med text och bild.

Idag har jag och Therese gått till grannbyn för att testa om sanden var vitare på andra sidan... det var den inte. Det var samma sand och solstolarna var likadana. Ölen var däremot €0,50 dyrare än här (enbart en observation).

Den lilla vägen längs berget var väldigt fin men med stekande sol och ingen vind var det ganska jobbigt. Fast helt klart vät det när vi kom fram på andra sidan.

Det var allt för denna gången, nu blir det siesta och sen pluggafton!

Adiós amigos!

  • 34 readers

Likes

Comments