Jag är tillbaka med när jag laddat med inspiration, rensat skallen och fått ordning på orden i min skalle. Ha det toppen sålänge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag jobbade jag 07-11 och nu ligger jag í vardagsrumssoffan och tittar på Fjällbackamorden. Mitt halsont är tillbaka så idag tänkte jag inte göra så mycket mer än att titta på serier, vila och pimpla te. I morgon är min sista jobbdag innan jag tar helg.

Likes

Comments

Hello it's friday!!! och jag är så taggad för denna helg.

Idag jobbar jag 07-16 och efter jobbet ska jag åka till Katrineholm med laget och spela träningsmatch. Jag har haft ont i halsen i veckan men håller tummarna för att den fixar matchen ikväll.

I morgon har jag ett jobbpass på förmiddagen och på kvällen ska jag och några tjejkompisar äta middag hos Lovisa innan det vaknas utgång. Jag skojar inte när jag säger att sist jag var ute var på studenten, jag är så taggad!

Likes

Comments

September verkar inte vara den bästa att lägga som "bloggmånad".. Jag börjar komma in i rutiner nu men känner att jag nog behöver ge det några veckor till innan jag fått kläm på "arbetslivet" och att numera jobba varannan helg. Säsongen har inte ens dragit igång och jag börjar känna att tiden varje dag, varje vecka bara springer förbi. Jag har i för sig jobbat mer än vad jag vanligtvis gör de senaste veckorna men ändå. Jag behöver bättra på min planering och om jag ska hålla denna blogg i rullning. I will do my best, hej så länge!

Likes

Comments

Sitter i vardagsrums soffan med gråten i halsen, totalt igentäppt näsa och andas genom munnen som en galen person. One tree hill, Lucas friar till Lindsey och Peyton får sitt hjärta krossat. Denna film är så gripande att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Fattar inte hur dom kan sätta ord på känslor på det sättet dom gör.


Likes

Comments

Idag har min dag gått i ett, vilket den kommer göra tisdagar och torsdagar i ett par veckor till. Jobbar till 18 och åker direkt till innebandyträningen. Men jag klagar inte, tisdagar får gärna swisha förbi.

Nu har jag landat i sängen och tänkte släcka lampan och somna direkt, klockan ringer 04:20 för jobb. På eftermiddagen ska jag möta upp Linnea för en fika och på kvällen har jag fått i uppdrag att laga middagen. Godnatt kära ni!

Likes

Comments

The Age of Adaline är en romatisk fantasy film från 2015. Blake Lively (Serena i Gossip Girl) spelar huvudrollen Adaline Bowman. Adaline är med om en bilolycka vid 29 års ålder och fryser tills död, men en blixt slår ner och får hennes hjärta att börja slå igen. Från och med olyckan kommer Adaline sluta åldras, vilket hon håller hemligt. Adaline har en dotter som kommer att åldras före henne, hon är den enda som vet om hennes hemlighet. Adaline byter identitet, flyttar och flyr hela tiden från sitt liv för att inte "bli upptäckt". Vid 107 års ålder träffar Adaline Ellis och blir kär. Hon blir medbjuden till Ellis föräldrar, när hon kliver in i huset förvånas hon. Ellis pappa är Adalines ungdomskärlek och pappan känner igen Adaline, som nu heter Jenny.

The last song är baserad på Nicholas Sparks novell (Notebook författaren). Filmen har drama, kärlek och jag grät så himla mycket när jag såg den (som jag alltid gör av dessa typer av filmer). Ronnies (Miley Cyrus) världs vänds upp och ner när hennes föräldrar skiljer sig. Hennes pappa flyttar från New York till North Carolina för att leva en lugnare liv vid stranden. Tre år senare beslutar Ronnies mamma att Ronnie och hennes yngre bror ska bo hos pappan under sommaren. Ronnie är fortfarande arg efter skilsmässan och till en början är hon en trotsig och olycklig tonåring som inte vill släppa någon in på livet. Med tiden hittar hon ett gemensamt intresse med hennes pappa - musiken. Under sommaren träffar hon även Will Blakelee, and they fall in loooooooove.

Carly upptäcker att hennes pojkvän är gift och några dagar senare knackar den bedragna fru på hennes dörr. När ännu en kärleksaffär upptäcks samarbetar alla de tre kvinnorna för att hämnas. Behöver jag säga mer? Se den!

Likes

Comments

Det var mycket att göra på morgonen så jag fick ta en senare frukostrast än planerat. När jag kommer upp igen är det åter full fart, det känns lite som "att göra" listan svämmar över förtillfället. Jobbar till klockan 2 och då ska jag hem och äta innan boxpasset ikväll. Det bästa med måndagar är att få slås med moster på kvällen. Det är så jäkla kul! 

Likes

Comments

Dagarna bara springer iväg och nu ska jag egentligen gå och lägga mig men tänka titta in här en snabbis först. Direkt efter jobbet idag åkte jag till Kärnahallen där det vankades match. Om gårdagens match var kul så var den här ännu roligare. Det stod 0-0 en bra bit in i första perioden men sedan blev resultatet 5-0 vilket var så gott. Trots "bara" en träningsmatch, en vinst är alltid en vinst!  

Nu ska jag hoppa i säng, i morgon väntar jobb.

Likes

Comments

Började på CG vid 06:30, efter jag städat bort fikaön, svinat och fyllt på brödet så bara sprang tiden iväg. Rätt som det var skulle jag gå hem, såna här dagar måste man ju bara gilla! Var hemma och åt innan Vickan hämtade mig och vi åkte till Kärna för träningsmatch. Jag var nervös men tyckte ändå det gick okej för att vara premiärmatch men släppte in två bollar som bara var förbjudna att gå in, så dom sved extra mycket. Matchen slutade 2-2 och nu sitter jag här helt slutkörd. I morgon ska jag upp och jobba igen, samma tid 06:30 till 15:00.

Det är så jäkla kul att innebandyn är igång igen, när jag drar ner hjälmen och signalen går kliver jag in i min bandybubbla. Ett av mina favoritställen, i bandybubblan.

Likes

Comments