Header

Såg ni när Zara gästade Skavlan i fredags? Den tjejen är bara något utöver det vanliga på så många plan. Har ni inte sett det så måste ni göra det!

Likes

Comments

Måndag

Jag jobbar 06:00 - 16:00. Efteråt ska jag sätta mig med det som jag sa att jag skulle göra i lördags. Efter matchen somnade jag nämligen på soffan och kom inte därifrån. På kvällen ska jag lira boll med laget, vi har bara två matcher kvar av säsongen. En på lördag och sista nästa helg. 

Tisdag

Jag jobbar 09:00 - 17:00 i bageriet och därefter tänkte jag gå på ett pass som jag aldrig kört förut. Det heter Fit Nature Run och är ett utomhuspass, vi får se hur det går. Jag är peppad i alla fall.

Onsdag

Jag jobbar 06:00 - 15:00 i bageriet. Ta en pw, fika eller en sväng till gymmet innan min tid hos Ungdomshälsan. 

Torsdag

Kortdag på jobbet, 07:00 - 13:00. Innebandyträning på kvällen. . 

Fredag

Jag jobbar i deli/fisk 10:00 - 18:00. På kvällen skulle jag vilja gå på bio eller möta upp vännerna för tacofredag. Just nu är det bara önsketänk, vi får se hur det blir. Likes

Comments

Söndagkväll och jag har precis lagt mig i sängen med en podd. Jobbade som jag sa tidigare även idag och efteråt svepte jag en celsius innan träningen, vilket skulle visa sig vara ett dåligt beslut. Jag blev kissnödig utan desslikes, den rann verkligen rak igenom kroppen. Hade bokat mig på ett pass som heter "minuten" klockan 17:15 och det var ett roligt pass som jag definitivt tänker köra igen.

Senare på kvällen kom Johanna förbi och vi ringde till Stina in the United states för att planera/boka/leta biljetter, boende osv till Summerburst i Stockholm i sommar.

Likes

Comments

Jag sitter just nu at work och ska alldeles snart gå upp och börja med prinsesstårtorna men först titta in här. Va härligt att det är lördag igen, dock jobblördag men ändå lördag (mycket lördag i en mening där haha). Iallafall, jag jobbar till 15 och ska därefter direkt till sporthallen och titta på dammatchen (mitt lag) och heja fram till en vinst. Ikväll ska jag ta tag i allt som jag skjutit upp under veckan. Betala en räkning, öppna paketet från NAKD, byta sängkläder och ta tag i klädhögen som bara verkar växa och växa på mitt sovrumsgolv. Inte världens roligaste lördag men kanske den mest nödvändigaste. Jag jobbar ju även i morgon.

Likes

Comments

Sitter i soffan helt slut efter kvällen "fredagsfys" pass. Har virat om mig morgonrocken och tittar i skrivande stund på skavlan och hör på den härliga norskan. Skam har gjort mig lite crazy på norskan. Plus att Zara Larsson är med, I can't miss that. I morgon väntar jobb och innebandy match.

Likes

Comments

Idag har jag haft en bra dag. Trots trist väder och att övriga veckan visar jobb, jobb och återigen jobb så sitter jag hemma i soffan med en skön känsla i magen. I morse tog jag extra lång sovmorgon, slö kollade på några avsnitt av Grey's och åt pannkakor till frukost. Vid lunch tog jag bilen till Motala och mötte upp @ellendahlström. Vi hade världens mysigaste lunch/fika och babblade i ett om fotografering och resor. Medans regnet öste ner utanför fönstret.

Nu sitter jag som sagt hemma och har precis dragit mig ur en budgivning på en lägenhet. Jag ska lyssna på några avsnitt av podden in your face with love. Ikväll har jag innebandyträning.

Likes

Comments

Hallå! Jag har satt mig intill köksfönstret för att på något underligt vis låtsas att jag sitter i Blåvik. Bredvid mig rullar Grey's anatomy, första avsnittet på första säsongen. Jag drickar kaffe och har bokat in mig på ett tabatapass om 1 timme. Jag kan inte släppa att solen tittat fram hela vecka och hoppas att den gör det även i morgon när jag är ledig.

Jag har även fått suget efter att åka på en långresa eller i alla fall en längre resa. Har läst en del bloggar där hen har varit eller ska åka på ish "jorden runt resa" och det verkar bara så nice.

Likes

Comments

Solen är här! Jag blir glad i hela kroppen av att bara titta ut genom fönstret och se solsken. När gick hem från massagen förut såg jag även att det är klarblå himmel och det känns nästan to good to be true. Jag är en sån väder människa och mitt humör påverkas alltid av vad det är för väder ute.

Helst av allt hade jag velat ta en lång promenad i Blåvik (där vår stuga ligger) och sedan vira in mig i en filt och dricka kaffe nere på bryggan. Kanske läsa en bra bok och bara andas natur. Visst låter det härligt?

Istället ska jag åka till City gross och jobba några timmar.

Likes

Comments

Idag har jag varit på kolonialavdelning på jobbet (istället för bageriet där jag vanligtvis är) och tänkte hela dagen att det var för länge sedan jag lyssnade på en podd. Jag tycker att det är lite av ett terapiarbete att fylla på varor i hyllan och snygga till (läs: plocka bort kartonger från hyllan och ner i en kartong haha). men just idag saknade jag hörlurarna och en podd.

Efter jobbet bokstavligen slängde jag mig i soffan, startade ett avsnitt av Petra Tungård och Linn Olssons podd, I nöd och lust. Somnade efter ungefär halva och vaknade när slutlåten började. Ibland är det så himla mysigt att bara ligga och lyssna på en podd. Dras in i konversationer om livet. Höra kloka människor ventilera, diskutera och bäst av allt, relatera. Vissa människor har en sån bra berättarröst också. Man fastnar i samtalen direkt.

Jag har hört mycket bra om Ångestpoddens poddserie "Vi måste prata om prostitution", alla tre avsnittet har redan släppts så jag började på del 1 och satte mig framför braskaminen. Bara några minuter in i avsnittet så knöt det sig i magen. Mår nästan illa. Det är så mycket hemskheter att ta in på en och samma gång. Pausade en stund och nu lyssnar jag igen. Lyssna på avsnittet HÄÄÄÄÄR!!


Åt detta till middag när jag satt framför braskaminen
Lax, potatis, kokta morötter och kallsås med dill och persilja

Likes

Comments

Let's talk about the bed. Vår fantastiska säng.

Matchande set

Att matcha gavel med botten ger ett fint helhetsintryck. Att just denna är i grön sammet känns trendigt, coolt och mysigt. För min del tror jag dock att just sammet är något jag skulle trötta i längden. Det påhittiga då är att istället för att köpa sängbotten i en färg så satsar man på en sängkappa som enkelt kan bytas ut (och bytas tillbaka till) när man känner för det. Gaveln har jag hört att man lätt kan göra själv eller köpa en färdig som man enkelt kan byta tyg på om man skulle vilja. Måste luska lite mer i hur det egentligen går till.

Fler inspobilder hur man kan matcha botten, gavel och sängbord

Sängkläder och prydnadskuddar

Örngott i olika mönster (Klick!) (Klick!) (Klick!) //Sängkläder i Grått Rosa Blått // Kuddar i olika mönster (Klick!)

Likes

Comments