Header

Tänkte kika in på bloggen och berätta att jag lever och att jag inte har glömt bort att jag har en blogg. Det är bara det att jag har fått prioritera skolan nu den senaste tiden. Då jag under v 39-41 har haft VFU (praktik) samt att jag har haft inlämningsuppgift del 2 och VFU uppgiften att tänka på. Andra inlämningsuppgiften är inlämnad och nu är det bara VFU uppgiften som är kvar samt att jag har en liten komplettering som var att skriva en referenslista på uppgift 1 som jag hade glömt. Annars ligger jag väldigt bra till när det kommer till skolarbetet. Nu är det verkligen skönt att slippa stressa och försöka tänka på uppgifterna utan nu är det lite lugnare till nästa kurs börjar.

Vilket även innebär att jag nu kommer att ha mer tid med bloggen och kan prioritera den också lite och att få komma igång att blogga igen då jag faktiskt har saknat det. Tänkte avsluta detta inlägget nu och fortsätta titta på filmen som jag satte på nyss och bara ta det lugnt nu när båda barnen sover.

Bjuder på denna härliga bild från våran promenad innan vi gick hem idag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns verkligen inget bättre än att komma hem och byta om till mjukis kläder och krypa ner i soffan under täcket med en kopp kaffe efter att ha gått i spöregnet! Verkligen super mysigt..

Resten utav kvällen ska vi bara ligga i soffan och kolla på tv och mysa hela familjen. Ett riktigt bra slut på veckan och förbereda sig för en ny vecka genom att ta det lugnt! Kanske ska börja dricka mitt kaffe nu innan det blir kallt och inte går att dricka 😂

Likes

Comments

Hur fint är inte detta set från Livly's nya kollektion. Kunde inte fått stå detta fina set så det fick flytta hem till Milos garderob. Jag har verkligen blivit besatt av kläderna från Livly. När Villiam var liten tyckte jag inte alls om kläderna men sen Milo kom beställde jag hem ett set och blev helt kär direkt. Ångrar mig nu lite i efterhand att jag inte beställde hem till Villiam då jag verkligen älskar materialet.

Om jag ska vara ärlig så kommer jag troligtvis beställa hem dom andra kläderna från Space kollektionen då alla kläder är så himla fina.

Likes

Comments

Trots att denna mamman knappt har sovit någonting inatt blev det ändå att gå upp tidigt då vi har tvätt tid nu på morgonen. Tur att det finns kaffe som man kan dricka så man håller sig vaken åtminstone. Nu är iallafall sista tvätten inne i maskinerna och efter att tvätten är klar så är det fortfarande oklart vad vi ska hitta på idag. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gjort klar och lämnat in min inlämningsuppgift som handlar om värdegrund som ska vara inlämnad senast imorgon. Känns sjukt skönt att slippa tänka på den nu och fokusera på nästa inlämningsuppgift som vi ska börja på och kommit igång med till nästa vecka då vi har vårt nästa seminarium. Det är verkligen helt sjukt hur mycket det är att göra och snart har vi även en tenta samt att vi går ut på vår första praktik vecka 39. Man är helt slut helt enkelt och jag börjar även undra hur jag ska hinna med allting. Men det löser sig till slut. Det gäller att fokusera på en sak i taget helt enkelt så löser det sig till slut. Jag vet att våra faddrar under insparken samt lärarna sa att det är mycket under första året. Hoppas bara att det kanske lugnar ner sig lite andra året.. Tänkte faktiskt kolla lite och se ifall jag kan börja på den andra inlämningsuppgiften så att jag kommer igång med den så jag slipper stressa i sista minuten.

Likes

Comments

God morgon, sitter just nu i skolan och har lektion om förskolans historik vilket ska bli väldigt intressant. Idag går jag bara i skolan till klockan 10 så det är en kort dag vilket faktiskt är skönt. Innan jag åker hem sen efter skolan så måste jag förbi bibblan lite snabbt och skriva ut ett papper som jag behöver. Nu hinner jag tyvärr inte uppdatera mer så vi får höras mer sen när jag kommer hem!

Likes

Comments

Igår hände inte speciellt mycket mer än att vi senare på kvällen hade picknick med några vänner. Resten av dagen spenderade vi hemma med familje mys vilket var super mysigt och helt underbart! Så gårdagen var bara en massa mys.

Idag har vi inte heller planerat så mycket mer än att jag ska ner till stan en stund då jag har klippnings tid klockan 2! Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda idag

Likes

Comments