Header

Vaknade för några timmar sen utav att Milo låg vaken, så vi bestämde oss för att gå upp då och sätta oss i soffan och bara mysa och busa. Jag har även hunnit ta en kopp kaffe och tagit lite frisk luft innan Villiam vaknade. Och nu är det full rulle här hemma då Villiam springer runt överallt och busar. Ska även väcka sambon snart då jag och Villiam ska ner till stan en snabbis och fika med Johanna och Noel. Hinner inte skriva mer nu då jag har lite bråttom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur vacker är det inte med snön ute? Det vackraste med snön är hur snön lägger sig på träden det är det bästa med snön om man frågar mig. Dessa tre bilder är tagna från min balkong, men det bästa är när man sitter i mitt vardagsrum och tittar ut så ser man trädet som är på bilden. Dock inte hela trädet men mycket utav trädet syns när man tittar ut och det är verkligen så himla vackert.

Det enda jag inte gillar med snön och hatar med snön är att det är så sjukt jobbigt att köra inte bara dubbelvagen men även enkelvagnarna eftersom att dom fastnar väldigt ofta eller så är det inte plogat så man kommer förbi. Det är det enda som jag faktiskt inte tycker om med snön och vintern, annars så tycker jag verkligen om vintern och snön.

Likes

Comments

Efter att Milo har varit vaken sen klockan 7 på morgonen så valde han för en liten stund sen att ta sin första vila för dagen. Han brukar nämligen vila ungefär mellan 3-4 gånger per dag och då brukar det vara korta stunder som han vilar. Det är inte bara Milo som kommer vila nu en stund utan Villiam är också på väg att somna vilket jag tycker är så himla skönt. För då kommer jag kunna dricka en varm kopp kaffe utan att den ska bli kallt och jag kommer också att kunna städa en stund, då verkligen alla Villiams leksaker ligger i hela lägenheten så det ser kaos ut överallt. Innan jag nu börjar att städa så blir det som sagt en kopp kaffe i lugn och ro!

Likes

Comments

Igår var det den 13 december och luciadagen. Istället för att ha luciafirande igår så hade Villiams förskola det idag.. Var dock inte lika kul att gå upp halv sex för att vara på förskolan innan klockan 7 då luciafirandet började! Trots att det var en tidig morgon så var det ändå mysigt att se alla barnen sjunga och dom hade gjort det så fint ute på gården.. Känns lite konstig att detta var Villiams första luciafirande som han är med i då jag fortfarande ser honom som min lilla bebis. Men han har blivit så stor så fort! Är så stolt att han var så duktig idag.. Min lilla tomte!

Likes

Comments

Det blev nu att passa på att ta en liten fika på stan innan jag åker hem till dom andra och spenderar resten av dagen med dom! Kände att jag behövde få en liten egen tid och bara få koppla av och kunna fika en stund i lugn och ro innan jag åker hem då det kommer bli full rulle igen!
Nu tänker jag fortsätta njuta av min lilla egen tid!

Likes

Comments

Gick upp för någon timme sen utav att Villiam hoppade på mig och ropade mamma. Sen vi gick upp har vi hunnit äta frukost, myst framför tvn och lekt lite. Kommer att bli att leka en stund till hemma innan vi går ut till lekplatsen!
Förutom att gå till lekplatsen idag så har vi inte några andra planer utan vi tar dagen som den kommer idag!

Ska fortsätta dricka mitt kaffe som är standard på morgonen och sen blir det att leka med Villiam en stund innan vi går ut..

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa byxor från Newbie! Älskar att dom passar in nu när det börjar närma sig jul. Hoppas bara att Milo kan använda dom snart då jag köpte dom i storlek 74! Byxorna är i märket Newbie och kommer från KappAhl samt kostade 99 kronor.

Likes

Comments

Här hemma idag kommer vi köra på en mysdag inomhus. Det kommer bli att fortsätta med att fixa klart med all julpynt hemma och få i ordning på allt. Speciellt nu när det verkligen är kaos hemma och det ligger saker överallt. Förutom att städa och fixa med julpyntet ska vi också börja lite med julbaket. Har inte riktigt bestämt mig ännu vad vi ska börja baka idag, men jag kommer väl nog på något! Nu innan både Villiam och Milo vaknar ska jag ta en kopp kaffe och bara ta det lugnt innan det är full rulle igen!

Likes

Comments

Tänk att om 3 dagar så har detta charmtroll funnits hos oss i hela 4 månader. Det är helt sjukt hur fort tiden har gått sen den dagen han föddes. Känns som om det var 1 månad sen han föddes så fort känns det.. Vart tog tiden vägen känns det som efter han föddes. Skulle gärna vilja stanna tiden en stund och vilja att Milo skulle vara liten en stund till. Han växer ju så himla fort. Det är självklart också mysigt att han växer fort och utvecklas som person för varje dag som går samt att se hur han kommer att utvecklas till en egen individ. Ska bli så himla spännande att se sen när han är äldre hur han kommer bli som person och vad hans brinner för. Men just för stunden så vill jag helst att min lilla kille ska vara liten en stund till innan han blir en stor kille.

Likes

Comments