Header

Denna dag har vart roligare än igår iallafall helt klart!! Vaknade runt halv 10 och sen kom elektrikern och knackade på dörren. Sedan så tog jag mig upp och fixade mig. Så åkte jag med Erik in till Borås idag och var lite stöd inför en grej.  Efter att han vart klar så mötte vi upp min pappa och fick skjuts utav honom hem. 

När vi sen kom innanför dörren så vart Erik först in och helt plötsligen började han små jubla, så min första tanke var "HAR DOM FÅTT IN DISKMASKINEN NU?!" Yes ofc! Ska bli otroligt skönt att slippa lägga ner massa tid på att stå där och diska flera ggr om dagen. 

Resten av denna dagen får bestå av lite hemma träning och så blir det nog lite sims spelande, haha! Erik var snäll och köpte sims4 till mig i Söndags.! Gissar på att dagen kommer avslutas i soffan tillsammans framför någon film, Så vi får höras mer imorgon! Hoppas ni alla haft en super Onsdag! 

XOXO


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har verkligen varit en tråkig dag idag! Vaknade tidigt utav mig själv och hade tvättid kl 7-12. Så förmiddagen bestod av massa tvätt, wii så roligt!

Nee, hoppas morgondagen blir roligare, och erik är dessutom ledig imorgon, får se om vi hittar på något roligt! Förhoppningsvis så kanske elektrikern kommer imorgon så vi snart har en diskmaskin. Drömmen här hemma just nu!! Dessutom att slippa bråka om disken, eftersom vi båda så gärna vill ställa sig och diska.. HAHA!!

Likes

Comments

Dessa 2 fanns bland annat i paketet jag fick idag från Nelly. Någon av dessa blir att ha på alla hjärtans dag, frågan är bara vilken utav dom. Vilken tycker ni?


Snäll sambo man har som ställer upp och tar foton så man kan lägga upp. Inte de bästa ljuset vid 21-tiden, menmen..


Likes

Comments

Skrev innan idag att jag väntade ett paket, gick och hämtade efter de inlägget. Det var helt klart värt att gå ut i de snöiga vädret, älskade verkligen precis allt i paketet! Långsen jag vart så nöjd, om ja ens har varit så nöjd någon gång..!  Yes, jag lovar att ni kommer att få se! 

Likes

Comments

Hello!

Hoppas ni alla haft en bra helg, min har varit toppen, var skönt att ha sambon hemma för en gång skull.

Tänkte visa er min favoritklänning ur min garderob, eftersom jag inte fått till några bra bilder på kläderna jag köpte på "Lager 157".

Vet ni vad?! Jag tror mitt paket med nya kläder kommer idag, bla. innehåller den något som jag skall ha på mig på alla hjärtans dag!


Likes

Comments

Halloj!

Äntligen är fredag här och helgen är välkommen!

Här är det en slapp fredag där tvätt stått på schemat, men nu är det färdig tvättat för idag.

Nu inväntas träning, sen skall jag bara ta de lugnt här hemma och mysa ner mig i soffan med tända ljus,

Perfekt för en sån här regnig dag får jag säga.

Skall försöka fota lite på de senaste jag har köpt, var på "Lager 157" i onsdags med sambon och pappa.

Likes

Comments

Hej snyggingar!

Känt några veckor att jag har saknat att få skriva, och tänkt börja blogga igen så nu kör vi!

Men vad har egentligen hänt sen senast?! OJJ! Det har gått lång tid sen sist så tro mig det har hänt en del. Skulle jag sitta här och skriva allt så skulle vi nog aldrig kunna sluta, på över ett år ja, de sker mycket. Skriver därför endast de grejer som vart stora och skulle ni undra så får väl ni fråga så slipper vi någon roman, haha!

- Jag fick tillslut ett jobb, men slutade där nu innan jul. Så försöker nu hitta ett nytt.

- Har även förlovat mig med Erik.

- Sen har jag och Erik flyttat ihop och bor nu i en mysig 2a på ca 60 kvm.

Det är dom största nyheterna jag kan dela med mig utav.


Likes

Comments