Livet är bra jävla orättvist ibland!
Hur kan det blir så jävligt! Känns som en dödsdom för mig just nu. Även om jag inte vet helheten än..
Varför drabbades jag? Vad har jag gjort? Varför?
Bara en massa frågor om varför.
Fick beskedet på röntgen. Har flera cystor i levern.
Jag är ju ensam med barnen och vad hända med dem om..? Vad gjorde jag för fel, vad kunde jag göra annorlunda?
Varför drabbas man?
Jag dricker inte eller röker. Har inga såna laster. Vet egentligen att det inte beror på det men tankarna far runt i huvudet hela tiden.
Är det därför jag mår illa, ont i buken o reagerar konstigt o är svullen 24 timmar om dygnet?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Riktigt trevligt när man hittat produkter som känns bra o är dryga.
Kör på X3 serien o tycker till och med att huden på min panna är spänstigare.
Låter som att man gör reklam o det gör jag men inte helt planerat. Vill mest dela med mig om produkter som är rena o har effekt😃

Likes

Comments

I tisdags körde jag ett fyspass. Inget fyspass som helst utan fyspass på fightcenter: jävligt tufft! Har inte kört ordentligt sista åren, inte fys.
Man kände sig som en padda o flåsade med munnen öppen som en fågelholk. De i mitt lag såg väl hur ansträngande det var o försökte peppa mig. Inhalera vartannat o svimma. När jag gick därifrån skalade benen nergör trappan o det ända jag tänkte var att "ramla förhelvete inte nu" det var barn med på passet o jag ska väl inte vara sämre😰
Är inte överviktig på något vis utan bara väldigt dålig kondis.

Igår kände jag träningsvärk. Såå skön känsla. Idag känner jag lite mer träningsvärk. Skön känsla även om jag vagga fram som en anka.
Problemet är att det är fys idag igen...🙄
Japp.., jag ska köra om jag hinner. Ska på röntgen innan o blir jag klar i tid kör vi👍🏼

Imorgon är det tänkt att vi ska gå halva dagen (shopping) o det blir intressant😬
Fortsättning följer.....

Som tidigare skrivet så gör man sina val o jag ska ta mig f..n verkligen köra nu😈
Ska komma i form. Satsa på vinterform ist😂

Likes

Comments

Förändring
Om det ska till en förändring så börjar det alltid hos en själv. I tanken.
Jag har sagt tusen gånger att nu måste det till en förändring men det håller aldrig i sig så länge, o så är man inne i sina gamla vanor igen.
Det är på grund av att jag inte är redo mentalt. Eller stabil mentalt.
Jag har alltid haft en självdisciplin men den är borta. Helt plötsligt.🙄
Nej den försvann i takt med att jag började må dåligt o andningsproblem tilltog, oxå pga dåligt välmående.
Om jag ska klara av en förändring måste jag börja tänka annorlunda, som jag gjorde förr.
Har förändrats mycket som människa men samtidigt lärt mig väldigt mycket. Inte vara så förbaskat naiv utan se saker från olika vinklar o läsa av kroppsspråk samt höra vad som sägs.
Jag klagar inte nu utan vill nog bara delar med mig om min "uppenbarelse" som de flesta vet, även jag sen lång tid tillbaka. Men det är nog först nu sista året som jag verkligen förstår det.
Handling är oftast mycket svårare att genomföra och det är det som skiljer oss människor åt vad säger och vad man gör i sin handling.
Ha en fantastisk vecka!😊

Likes

Comments

Helt fantastiskt när man titta på sin lönespec. Det har lönat sig att har jobbat extra under sommaren. :D

Nästa vecka planeras en resa till Gekås, jippi (tycker barnen iaf) .

Barnen har redan skrivit en lång köpelista och jag har en känsla av att det kommer blir en dyr resa ;)

Vi måste få belöna oss efter en lång arbetsam sommar. Har inte rest iväg med barnen i sommar alls och detta år har varit extra tråkigt för dem. De har mest uttit hemma framför datorn. Nu ska det blir ändring på det oxå.

Man ska vara glad så länge man inte har stora beskymmer och att de trots allt är lugna och är hemma i stället för att drälla på stan och hålla på med droger. Idag förekommer det så mycket skit och lätt att koma åt droger.

Till det roligare:

Ser fram emot resan till Gekås och nästa månad igen får jag även då en hyfsad lön så vi ska planera en hojresa till Barcelona. :D Vi har bara inte kommit fram till vilken av barnen som ska följa med till Barcelona. Kommer bara att ta med en dit då vi kommer köra hoj.

Det andra barnet ska jag hitta på en anan resa med. Har bara inte kommit fram till vart. Beror på vilken som följer med till vart.Nu har vi bott i huset i 3 månader och vi har inte kommit helt til rätta än. Ser det som ett projekt som kommer pågår till och med nästa år. Kommer inte har råd eller hinna med att forma efter vårat tycke än. Antar att det är det som är charmen med ett ständigt pågående projekt med att ha ett eget hus. 

Det vi ska hinna med i år är att fixa betong golvet i stallet. Bygga upp boxväggarna; wola klart!!!

Den stora hästen har vi beslutat att lämna tillbaka så vi kommer bara att ha våra två ponnisar kvar. Så det innebär mindre jobb och mindre kostnad. Vi behöver enbart bygga boxar isf renovera ett helt utrymme.  Som sagt mycket planering samt en ny början i livet. 

Tror på allt komemr bli en lättnad för oss alla till slut. 

Trevlig helg!! :)


Likes

Comments

Igår:
Dagen börjar bra; jag o dottern åker till Kristianstad för att shoppa. Köpa födelsepresent till sonen samt köpa ny mobil till henne. Vi äter ute o går runt o har det bara helt underbart: kvalitetstid !
😊
Hem o vila inför nattjobbet. När jag ska åka hittar jag inte nycklarna. Jag är alltid så noga med nycklar, plånbok o telefon😖
Till slut hittar dottern dem under en stol. Hur de nu har hamnat där🙄
Eftersom jag är sen så fick jag förbereda min kollega om förseningen.
Skynda iväg MEN efter några km när jag kommer på motorvägen går fläktrummen sönder på bilen! HELVETE!!!😫😫
Vada denna otur!!
Lyckas få hjälp men är en timme sen till jobbet.

Idag:
Ja då det är söndag o bilen fortfarande är sönder! Det regnar o jag måste till jobbet 😰
Ja, nu ligger jag o ladda inför en cykeltur på 17 km enkel resa till arbetet. 😭
Just nu känns allt bara ➰💣🔫*#f...k😖😩💸💸
Mina världsproblem!!! 😓

Likes

Comments

Helt fantastiskt gulliga ungarna kan vara!😃
De överraskade mig när jag kom hem efter jobbet med att städa hela huset, ta hand om all tvätt, disken, laga mat o sen planeras familjespel o avslutningen är en massage för mamsen😁
Välbehövligt kan jag bara säga👍🏼
De kan när de vill☺️
Det händer lite då och då att de vill överraska mig efter jobb. Då skämmer de bort mig😇
Mmm...nu ska jag njuta av massage

Likes

Comments

Veckan har varit händelserik:

Börjar med fransförlägning och sen läkarebesök. Fortsätter med mycket jobb och åter jobb.

Dagens händelse: Provtagning och en kallelse till röntgen. Tjoho här går det undan. Redan fått tid till röntgen (buk), inte illa. Blir bra att kollas upp ordentligt.

För att återgå till det roliga; min förändring som jag går igenom så ska jag verkligen börjar tänka på mitt utseende hädanefter. Lägga ut masa pengar på skönhetsfix och produkter så jäkla om det inte kan bli till en förändring. Försöker hålla igång konditionsmässigt via promenader och ha kul. Ska bli en fräsch 40 åring!!

Eftersom jag inte är så van vid smink, skönhetsfix så är detta helt nytt för mig med fransförlängning. Är ganska nöjd iaf även om det lossnar fransar redan första dagen. Nu ska jag gå på fyllnad varje månad för att hålla detta snyggt.

En förändring som flera i min närhet inte räknade med . Har nästan alltid gått osminkad och lite rusig håruppsättning men nu är det nya tider och jag behöver känna av min förändring. Ny bostad, början till nytt liv varför inte då fräscha till mig utseendemässigt och förhoppningsvis fräscha till min personlighet ;) Blir en bättre person helt enkelt.

Likes

Comments

Japp nu har jag skickat in jobbansökan, o nu håller jag ✊️✊️

Är dax för nästa kliv i karriären. Vill verkligen detta men kommer inte ta jobbet under vilka kriterier som helst. Lönen kommer vara avgörande i detta.
Har hört att helt nya som aldrig arbetat inom vården eller som chef får 34000kr (man) o någon annan 32000kr, även hon helt ny inom detta o som chef. Mmm ...det blir intressant.
Har jag 32000kr på 100% idag så krävs det mer i lön om jag vill ta det. Om jag får det.

Likes

Comments

​Det är konstigt vilken längtan man kan få efter kärlek. Att få hålla om någon, krypa in i famnen och känna kärlek och värme, en trygghetskänsla. Någon att gosa med, ha passionerad sex med och bara får vara med. 

Det är en tydlig tomhets känsla som finns inombords. Löjligt törstig efternågon, inte bara att ha sex med utan får umgås med och förhoppningsvis leva livet med. Den där känslan man får att vilja stadga sig men med någon samtidigt som man får lov att vara impulsiv med. 

Det där att ligga runt har aldrig varit min grej. Visst jag har haft några sexpartners och de har nog varit nyttiga för mig då jag nu vet vad jag verkligen vill ha i mitt liv. Det finns två som hör av sig ibland och vill ha sex men det är verkligen över för mig. Visst det var kul då men inte nu.  Hade en period när jag var 30+ efter seperationen med barnens far som jag var med några men jag kan känna än idag hur oren jag känner mig. Det handlar om fyra partner under ett år och jag träffade två av dem under en tid. Innan det är det tre existerande personer som inneburit sexuell kontakt inkl barnens far.  Även dessa känns förmånga o otrogen är definitivt inte min grej. För att vara 40 år och fortfarande inte ett stabilt förhållande känns som "är det mig det är fel på". Kan vara så, då två (av tre) förhållanden blev jag bedragen. 

Ändå känner jag en längtan efter kärlek. samtidigt som jag känner mig avtrubbad. På kvällarna önskar jag verkligen någon att krypa intill och bara hålla om, att kramas med. Även sex. Vill känna den där pirriga sexlusten som känns i hela magen men den kommer aldrig riktigt. Har haft en stor sexdrift tidigare, inte efter första bästa utan med samma man som man kan utforska saker med. Spänningen att komma till klimax. Att göra det överallt, utomhus, att blir påkommen. inte för att jag vill men känslan att det kan komma någon är upphetsande. Att göra det när man känner det som mest. 

Låter mina tankar fantiserar iväg efter lust men när man kommer tillbaka till verkligheten vill jag inte riktigt. Har det med utbrändheten att göra eller besvikelsen som uppstått efter relationer. Jag vet faktiskt inte. Jag vill vara som förr. 

Vill känna en man nära mig, känna en åtrå från mannen, att han ska åtrå mig så att hela världen kan se att det är mig han vill ha. Finnas där för mig, jobba för att få mig. Det är bara drömmar. Inser bara för dag för dag hur jag förlorat mig själv. Jag är inte densamma männiksan som jag var och önskar att jag fortfarande är. 

Jag har ett behov av "näring" och jag behöver någon som finns där för mig. Inte vara ensam längre. (utom barnen) Barnen finns där alltid men behöver någon annan vuxen i min närhet. 

Får återgå till mina fantasier. Kärlek till er alla!


Likes

Comments