Arctic serien luktar riktigt gott och är kanon vid olika besvär och har en behandlande effekt. Tillverkade av 100 % naturliga råprodukter från isländska örter. Helt fria från kemiska ingredienser och doften kommer från naturliga örter och oljor som är tillsatta.

Kommer använda mig att denna serie i mina behandlingar.. 😃

Här syns några produkter av serien. Även den lille mot acne fick vara med på ett hörn☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft några dagar av trötthet. Har varit somnilent, tung i huvudet och yr. Kom efter nattpasset i helgen då jag inte kunde sova efter. Sov en timme på förmiddagen sen var det kört. Det brukar slå fel på mig men sista gångerna som jag tagit ett nattpass har det fungerat ok. Hade hoppats på att det skulle funka nu med. Nu har jag två nattpass kvar så det är bara att bita ihop. En pass denna månad och ett nästa månad.

Är inne i en depression. Blev deppig efter diagnosen om cystorna i levern. Även om jag fått distans til det och det klarnat för mig, är det jobbigt att känna glädje. Fastnade i deppigheten. Negativ som fan och det påverkar mig i arbetet samt mina kollegor som får står ut med mig. Känner mig mer ensam än någonsin. Även om jag är medveten är det svårt att komma ur. Kanske rent av lider av att vara bipolär :/ upp och ner i humöret och trivs inte med mig själv. Lite som demoner i huvudet som inte känner mig omtyckt och att man är oduglig till en annan stund känna att nu jäkla ska vi göra det ordentligt. Ledsen ena stunden till att känna sig............. mindre ledsen andra stunden. Känner aldrig inte glädje. Trvs inte här. Har aldrig varit denna person tidigare utan förändrats till denna sen jag flyttade hit. Vet inte vad det är som påverkad mig så negativt på detta viset.

Som tidigare sagt kan man bara göra något åt sin egna situation själv. Ingen annan gör det åt en.


Något annat:

Har tränat liiite mer kontinuerligt på fightcenter. Så jäkla kul men jobbigt. Känner att det tar på mig men nu kommer ett bakslag då jag inte orkar med dagarna. Somnade i sängen igår när jag kom hem och sen lade mig för natten runt 19:00. Sover som vanligt dåligt under natten och fortfarande trött på morgonen. Har hoppat träningen två gånger på raken då jag är totalt utmattad.

Imogon har jag planerat att gå men först ska jag iväg direkt efter jobbet och avsluta en "affär". Efter det behöver jag nog avreagera mig :II Dottern tvingar iväg mig och det är nog vad jag behöver för att inte fastna helt i deppigheten/tröttheten.

Hade jag sluppit yrslen så hade allt varit mycket lättare.

Man vill så gärna komma tillbaka där man var för tre år sedan. Känna sig stark och ganska bekväm med mig sjäklv. Självförtroendet var på topp. JAG SKA....! ;)

Likes

Comments

Är väldigt avundsjuk på alla som har ett så jäkla bra liv. Inget liv är smärtfritt men ändå ett bra liv där man inte behöver vända på varje krona för att köpa mat eller dylikt. Att kunna resa ibland eller bara ha en helt underbar relation och får känna sig älskad. Att barnen bara kan ha det lätt i skolan osv.

Tror aldrig man sluta känna så här, inte även efter 40 år. Det är tabu att prata om allt detta och inte vara anpassad efter svensson svensson livet vid den här åldern. I denna hålan pratar alla om alla och jag är så trött på det!!! Alla vet saker om varandra och det ska missbrukas sina positioner :( Fattar inte vad medmänskligheten har tagit vägen.

Ja, jag har inte skapat mig ett liv som jag egentligen önskade. Jag har inte en relation som jag önskar och vill. Jag är inte ens den person som jag vill vara. Känner själv att jag har påverkats negativt till någon annan människa som jag inte är tillfreds med. Denna förändring blev när jag flyttade hit till denna kómmun som jag svor att aldrig flytta till mer när jag väl flyttade hemifrån vid 16 års ålder. Direkt jag närma mig hit, upplever jag en negativ aura men när jag åker härifrån släpper tungden i kroppen.

Se nu hur jag blivit! Har blivit en person som bryr mig mer om allt annat än mitt egna liv o negativ. Har inte kontroll på mitt egna liv eller ekonomi eller barn och djur. Stör mig väldigt lätt på all orättvisa och skitsnack, något som jag aldrig reagerat på tidigare. Förr tog jag avstånd från allt sådant.

Nu känner jag mig avundsjuk på alla som har det bra och en bra relation. Finns den? Vem vet, jag vill ha en ialla fall. Tycker man försöker och försöker men det blir aldrig som jag vill. Inget känns lättsamt längre eller att man har flyt.

Varför?

Egentligen vet jag att man gör sina egna val och ingen annan än jag själv kan förändra mitt liv men ändå!! Varför måste det vara så tungt?!

Jag vill något annat i livet!!!! Vill ge mina barn ett annat liv och en större erfarenhet av vad livet kan ge tillbaka och vad som är väderfullt.

Mmm......Drömmer mig bort till ett mer smärtfritt liv................


Likes

Comments

Livet är bra jävla orättvist ibland!
Hur kan det blir så jävligt! Känns som en dödsdom för mig just nu. Även om jag inte vet helheten än..
Varför drabbades jag? Vad har jag gjort? Varför?
Bara en massa frågor om varför.
Fick beskedet på röntgen. Har flera cystor i levern.
Jag är ju ensam med barnen och vad hända med dem om..? Vad gjorde jag för fel, vad kunde jag göra annorlunda?
Varför drabbas man?
Jag dricker inte eller röker. Har inga såna laster. Vet egentligen att det inte beror på det men tankarna far runt i huvudet hela tiden.
Är det därför jag mår illa, ont i buken o reagerar konstigt o är svullen 24 timmar om dygnet?!

Likes

Comments

Riktigt trevligt när man hittat produkter som känns bra o är dryga.
Kör på X3 serien o tycker till och med att huden på min panna är spänstigare.
Låter som att man gör reklam o det gör jag men inte helt planerat. Vill mest dela med mig om produkter som är rena o har effekt😃

Likes

Comments

I tisdags körde jag ett fyspass. Inget fyspass som helst utan fyspass på fightcenter: jävligt tufft! Har inte kört ordentligt sista åren, inte fys.
Man kände sig som en padda o flåsade med munnen öppen som en fågelholk. De i mitt lag såg väl hur ansträngande det var o försökte peppa mig. Inhalera vartannat o svimma. När jag gick därifrån skalade benen nergör trappan o det ända jag tänkte var att "ramla förhelvete inte nu" det var barn med på passet o jag ska väl inte vara sämre😰
Är inte överviktig på något vis utan bara väldigt dålig kondis.

Igår kände jag träningsvärk. Såå skön känsla. Idag känner jag lite mer träningsvärk. Skön känsla även om jag vagga fram som en anka.
Problemet är att det är fys idag igen...🙄
Japp.., jag ska köra om jag hinner. Ska på röntgen innan o blir jag klar i tid kör vi👍🏼

Imorgon är det tänkt att vi ska gå halva dagen (shopping) o det blir intressant😬
Fortsättning följer.....

Som tidigare skrivet så gör man sina val o jag ska ta mig f..n verkligen köra nu😈
Ska komma i form. Satsa på vinterform ist😂

Likes

Comments

Förändring
Om det ska till en förändring så börjar det alltid hos en själv. I tanken.
Jag har sagt tusen gånger att nu måste det till en förändring men det håller aldrig i sig så länge, o så är man inne i sina gamla vanor igen.
Det är på grund av att jag inte är redo mentalt. Eller stabil mentalt.
Jag har alltid haft en självdisciplin men den är borta. Helt plötsligt.🙄
Nej den försvann i takt med att jag började må dåligt o andningsproblem tilltog, oxå pga dåligt välmående.
Om jag ska klara av en förändring måste jag börja tänka annorlunda, som jag gjorde förr.
Har förändrats mycket som människa men samtidigt lärt mig väldigt mycket. Inte vara så förbaskat naiv utan se saker från olika vinklar o läsa av kroppsspråk samt höra vad som sägs.
Jag klagar inte nu utan vill nog bara delar med mig om min "uppenbarelse" som de flesta vet, även jag sen lång tid tillbaka. Men det är nog först nu sista året som jag verkligen förstår det.
Handling är oftast mycket svårare att genomföra och det är det som skiljer oss människor åt vad säger och vad man gör i sin handling.
Ha en fantastisk vecka!😊

Likes

Comments

Helt fantastiskt när man titta på sin lönespec. Det har lönat sig att har jobbat extra under sommaren. :D

Nästa vecka planeras en resa till Gekås, jippi (tycker barnen iaf) .

Barnen har redan skrivit en lång köpelista och jag har en känsla av att det kommer blir en dyr resa ;)

Vi måste få belöna oss efter en lång arbetsam sommar. Har inte rest iväg med barnen i sommar alls och detta år har varit extra tråkigt för dem. De har mest uttit hemma framför datorn. Nu ska det blir ändring på det oxå.

Man ska vara glad så länge man inte har stora beskymmer och att de trots allt är lugna och är hemma i stället för att drälla på stan och hålla på med droger. Idag förekommer det så mycket skit och lätt att koma åt droger.

Till det roligare:

Ser fram emot resan till Gekås och nästa månad igen får jag även då en hyfsad lön så vi ska planera en hojresa till Barcelona. :D Vi har bara inte kommit fram till vilken av barnen som ska följa med till Barcelona. Kommer bara att ta med en dit då vi kommer köra hoj.

Det andra barnet ska jag hitta på en anan resa med. Har bara inte kommit fram till vart. Beror på vilken som följer med till vart.Nu har vi bott i huset i 3 månader och vi har inte kommit helt til rätta än. Ser det som ett projekt som kommer pågår till och med nästa år. Kommer inte har råd eller hinna med att forma efter vårat tycke än. Antar att det är det som är charmen med ett ständigt pågående projekt med att ha ett eget hus. 

Det vi ska hinna med i år är att fixa betong golvet i stallet. Bygga upp boxväggarna; wola klart!!!

Den stora hästen har vi beslutat att lämna tillbaka så vi kommer bara att ha våra två ponnisar kvar. Så det innebär mindre jobb och mindre kostnad. Vi behöver enbart bygga boxar isf renovera ett helt utrymme.  Som sagt mycket planering samt en ny början i livet. 

Tror på allt komemr bli en lättnad för oss alla till slut. 

Trevlig helg!! :)


Likes

Comments

Igår:
Dagen börjar bra; jag o dottern åker till Kristianstad för att shoppa. Köpa födelsepresent till sonen samt köpa ny mobil till henne. Vi äter ute o går runt o har det bara helt underbart: kvalitetstid !
😊
Hem o vila inför nattjobbet. När jag ska åka hittar jag inte nycklarna. Jag är alltid så noga med nycklar, plånbok o telefon😖
Till slut hittar dottern dem under en stol. Hur de nu har hamnat där🙄
Eftersom jag är sen så fick jag förbereda min kollega om förseningen.
Skynda iväg MEN efter några km när jag kommer på motorvägen går fläktrummen sönder på bilen! HELVETE!!!😫😫
Vada denna otur!!
Lyckas få hjälp men är en timme sen till jobbet.

Idag:
Ja då det är söndag o bilen fortfarande är sönder! Det regnar o jag måste till jobbet 😰
Ja, nu ligger jag o ladda inför en cykeltur på 17 km enkel resa till arbetet. 😭
Just nu känns allt bara ➰💣🔫*#f...k😖😩💸💸
Mina världsproblem!!! 😓

Likes

Comments

Helt fantastiskt gulliga ungarna kan vara!😃
De överraskade mig när jag kom hem efter jobbet med att städa hela huset, ta hand om all tvätt, disken, laga mat o sen planeras familjespel o avslutningen är en massage för mamsen😁
Välbehövligt kan jag bara säga👍🏼
De kan när de vill☺️
Det händer lite då och då att de vill överraska mig efter jobb. Då skämmer de bort mig😇
Mmm...nu ska jag njuta av massage

Likes

Comments