Men tjalalala. Började dagen med snö och snö rätt mysigt ändå medan kl 10 var typ allt borta här nere i Skåne de är kanske de som suger med att bo nere i Skåne snöar de så blir de inte liggandes, men och andra sidan så är de ändå rätt okej :).
Har varit på viva fikat med underbara människor så mysigt. Blev även ledig idag och imorgon hur lyxigt är inte de ? Blir att handla hem lite nu och göra en god middag , se något bra på tv och bara slappna av längesen sen sist. Ha lite som sakt egotid :))
Vi höres lite senare ikväll pussokram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var denna måndagen över , varit väldigt små seg trött och allmänt seg kanske så de ska kännas en dag som denna mitt i januari jag är kanske inte ensam om de ..Ska försöka komma igång med lite promenader , äta rätt , röra på mig mera känner mig väldigt bekväm med att ta bilen överallt ..de ska bli nya tider med de .

Ny dag imorgon & nya tag .. Sov nu så gott alla mina underbaraste puss&kram Jennsii

Likes

Comments

​Så då var de måndag igen, veckorna bara springer iväg hinner inte riktigt med längre.. iallafall så startade jag min måndag med en riktig sovmorgon lite små seg jobbat hela 2 veckor i streck med bara en hel ledig dag .. längtar tills de blir lite värmare och ljusare ute känner mig typ hel död denna årstiden .Nu tänker jag chilla tills jag ska göra vid mig mot jobb , vi höres lite senare  pusshaj 

Likes

Comments

​Väldigt trevlig Tacko-kväll  utanför Ängelholm , hos bästa väns lillebror och sambo, god mat,dricka och sällskap ..

Annars så blev de typ bara chill fredag med lite färg i håret och bara slappade framför Tv sådana kvällar behöver man ibland .. Nu ska jag hoppa i loppelådan , Tjingeling vi höres imorgon . sov så gott alla fina :)

Likes

Comments

Dagen startade med en skön sovmorgon på min ledig dag , till ca 09.30 därefter storstädade jag lägenheten , Jag är en person som är ganska pedant , gillar rent och snyggt omkring mig , annars är jag inte människa .

Fick härliga besked igår kväll så nu är det att bara tänka hur jag vill ha de svåra val men de ska nog gå och lösa..

Så trist en grå och kall ledig fredag så man får se vad man kan hitta på :)

Tjaaaoo vi höres lite senare. pusshaaj

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här på bloggen, så då skulle jag berätta lite vad som fick mig att börja blogga , de hela började med är att jag älskar allt med att lägga ut bilder på allt jag fotograferar och tänkte då kanske lika bra att man samla allt på ett och samma ställe , dom som vill läsa och se dom ser , ni andra typ hejdå :)

Så är helt enkelt nybörjare men hoppas på att lära mig så fort som möjligt detta ska bli skoj,

vi höres Kram Jennie

Likes

Comments