Det er så stille her for tiden, jeg er veldig uinspirert og kanskje en smule lei. Jeg trengte en liten pause. Denne bloggen har blitt en stor del av meg så jeg kan ikke se for meg å slutte. I alle fall ikke på en stund..

Outfit -

Overall - HM
Sko - Balenciaga
Bh - HM

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg elsker rolige dager, de gir meg lykke. En Cola med utsikt over havet, lange kjøreturer og fin musikk. Varme dager kjøler ned hodet mitt og gir meg ny energi - en fresh start.  Himmelen har vært lyseblå i det siste  og folk er glade. Yey 

Likes

Comments

Jeg digger å bruke badedrakten på fest med jeans eller skjørt. Plagg som kan brukes på mange måter er så absolutt ultimat, nok en god unnskyldning til å kjøpe seg en fin badedrakt i år. YEY ♥

De siste solstrålene før kvelden tar over er merkelig nok de vakreste. Nå sitter jeg i glasshuset med Cola, sjokolade og boken jeg leser. Jeg er så redd for å miste lyset, ikke bruke sommeren godt nok. Jeg har blitt fortalt hele livet at vi er her. I går finnes ikke lenger og morgendagen kan ikke garanteres. Dagene blir utsatt for bekymringer for fremtiden og gårsdagens sorger. Men i blant må vi bryte ut av hverdag og rutiner for å kjenne at vi lever. For hva er vitsen med livet om vi ikke lever?


Likes

Comments

Jeg hadde i grunn aldri trodd jeg skulle ta flere tatoveringer, men her står jeg med enda en. Historien bak den forrige tatoveringen min får dere aldri høre, men denne ? Vil jeg så mer en gjerne dele.

For noen uker siden leste jeg drømmehjertet om igjen. Den må dere lese forresten, det er en fantastisk historie. Men nok om boken, den kan vi diskutere en annen gang. Det var en setning i den som fikk meg til å knekke sammen i tårer første gangen jeg leste den hos mormor i 2010.


"Det er fint å gråte, om tårene faller for en du elsker."

Det rare er at når jeg leste den for sikkert 10ende gang i år, oppdaget jeg at det er ikke det som står der, jeg har innbilt meg det hele. I alle disse årene har jeg tenkt på denne setningen, men så eksisterte den ikke. Budskapet er vel det samme, men ordene er langt i fra like.

Jeg har grublet så mye rundt dette, hvordan jeg kan lese en bok sikkert 10 ganger før jeg faktisk leser hva som står der. Men fantasien min har døvet over synet. Uansett så elsker jeg det, for det er fint å bry seg. Det er fint å elske. For meg handler dette om familien min, Kiara og huset vårt i Spania, det handler også om venner, tapte vennskap og alle de som har stått meg nær.

Når bildene ble tatt var den på det værste stadiet under helbreding - prossesen, men jeg klarte ikke å vente med å vise den. Den ser mye "grovere ut på bildene enn i virkeligheten og er allerede blitt mye finere. Nå gleder jeg meg bare til de siste restene av blekk eller hva det nå er faller av så jeg kan se det endelige resultatet under. Og selvfølgelig, vise dere ♥

Og nei, det gjorde ikke vondt. Jeg har hørt at ribbsa skal være en av de verste stedene å tatovere, så jeg var veldig nervøs. Men alle kjenner smerte forskjellig og for meg er bare ikke dette vondt. Den første natten var det litt ubehagelig å sove, fordi det er umulig å unngå å komme bort i den. Men, men.

Likes

Comments

Hey ❤️

Nå er det jo en god stund siden sist, men herregud - sommerdagene skal nytes. Jeg vil ikke bruke dem på å sitte inne å skrive. Det har vært så godt, med litt sol og varme. Det er sant det de sier, ingenting kan måle seg med norsk sommer. I går kveld var jeg på barneskolen å spilte basketball med noen kompiser. Etter å ha skrytt i evigheter over ferdighetene mine, måtte jeg ydmykt innrømme at jeg ikke var så god som jeg husket. Men vi hadde det latterlig gøy, og det er jo det som teller ?

Jeg håper litt på en omkamp med tanke på at tunge boots og kort kjole muligens satte en demper på spillet mitt. Haha

Likes

Comments

Lørdag og finevær? Ohyes 💘 I dag har jeg spasert i byen og spist masse god mat. De dagene temperaturen tillater shorts er jeg alltid fornøyd. Det er såpass sjeldent at når det først skjer, ja da må vi nyte hvert sekund. Norge er jo ikke akkurat kjent for nydelig vær, men de få dagene i året solen titter frem? Vet jeg ikke om noe bedre sted.


Jeg elsker skoene jeg har på bilde og det til tross for at de har spist opp føttene mine. Jeg har gnagsår på alle mulige steder og det gjør insane vondt. Men jeg tar de på ved en vær anledning og trøster meg med at vi må lide for skjønnheten. Jeg må vel bare gå de inn og det planlegger jeg å gjøre så fort som mulig.

Antrekk :
Genser - Acne Studio
Shorts - HM
Sko - Balenciaga
Veske - Chanel


Senere i kveld skal jeg grille med noen venner, så nå må jeg igrunn dra å handle. Men dere får ha en fin kveld, nyte været og hverandre - så snakkes vi i morgen ♥

Likes

Comments

Det jeg deler med dere er jo bare noen små glimt av dagen min. Et cafe besøk, et antrekk og i blant noen litt dypere tanker. Denne "bloggen" startet jo på grunn av et nytt kamera og stor interesse for fotografi. Men tilfeldige "Iphone snaps" kan i blant knuse kamera bilder i tusen biter. Mobilen har vi med oss hele tiden og kan fange et hvert vakkert øyeblikk. Sann sett inneholder slike bilder følelser på en helt annen måte enn planlagte bilder, for det er ikke nødvendigvis de stundene vi tror som bringer oss mest lykke - eller sorg for den sags skyld. Jeg tar mobil-bilder hele dagen, uansett hvor jeg er eller hva jeg gjør. Det ligger en automatikk i det - akkurat som å vaske hendene før jeg spiser eller pusse tennene når jeg skal sove. Det er vel bare slik vi mennesker er blitt, Iphonen er en del av oss på godt og vondt.


Uansett, her har dere noen bilder jeg har knipset de siste 48 timene. Uten redigering. Bilder jeg har tatt uten formål om å poste dem. De kan beskrives som vakre øyeblikk - jeg har bestemt meg for å ikke glemme.

Likes

Comments

Valpene er blitt over 2 uker gamle og endelig åpnet øynene. Det er ikke til å legge skjul på at de blir søtere for vær dag som går, hjertet mitt er i alle fall smeltet for lengst. På bildene har vi lille Peter Pan. Har du noen gang sett en søtere skapning?!


Likes

Comments

Hey ♥


Jeg hadde tenkt å skrive litt om hvorfor jeg har tatt en liten pause herifra, men jeg orker rett og slett ikke. Hva skal jeg si? Jeg har bare hatt noen dager som ikke skulle deles med alle dere, det har ikke skjedd noe spesielt heller - jeg har bare chillet max. Siden sist har vi feiret 17.mai og jeg håper dere alle hadde en strålende dag. For min del gikk det i bunad, tog, is og "fest" - med mange gode venner rundt meg. Pure love ♥


Så her er jeg altså tilbake med antrekksbilder. Det føles litt uinteressant, stilen min er jo så enkel. Det går liksom mye i skinnjakker, skinnbukser, skinnboots og enkle svarte plagg til. Disse boots'a her har jeg sett på kjempelenge og endelig er de mine. Fra Balenciaga ♥ Fremover vil jeg prøve å kle meg mer i farger. Det burde jeg få til. Blå, grønn og lilla er yndlingsfargene mine, så fremover? Da skal jeg klare å dra de inn i klærne mine oftere.

Jakka som jeg nesten alltid går i er fra BLK DNM, kjolen er fra HM og på føttene har jeg Balenciaga Ceinture Boots ♥

Likes

Comments