Header

​Hej och godmorgon alla läsare

​Vaknade upp precis och då undrar ni säkert varför jag inte är i skolan. Matte och religion är inställda så vi börjar 13.10 och slutar 14.10, enda lektionen vi har är idrott. Fett onödigt att dra till skolan för endast en lektionen men man måste liksom. Idag är det även fredag, så skönt. Nu på helgen kommer det komma lite roligare blogginlägg och hoppas på att ni kommer läsa.

​Kärlek till alla er som läser och hoppas ni får en underbar fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla.. Jag e död..
Pallar seriöst inte med skolan, slutar fan 16:30 idag och det är så sjukt jobbigt. Jag har så sjukt ont i huvudet just nu och väntar på att lektionen ska börja. Vet inte om jag ens kommer klara mig...

Jag fattar att detta är tråkiga inlägg men jag lovar att det kommer mycket roligare inlägg nu på helgen.

Tack till er som läser, betyder verkligen mycket❤️

Likes

Comments

Hej och godmorgon alla läsare.

Jag vaknade vid 6-tiden och var verkligen sjukt trött idag, sedan så regnar det även i Borås så ah.. Fucked som vanligt. Slutar iallafall 13:50,så de liksom ändå rätt så soft. Har endast tre lektioner idag. Kommer seriöst somna så fort jag kommer hem, längtar haha.
Ni som undrar vad jag valt för linje så..
Jag valde handel & administration.

Hoppas ni får en underbar dag, bästa✊🏻

Då taggar man matte nu...

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare.

Sitter just nu på lektionen och skriver detta inlägget, är så uttråkad så ah. Slutar vid ungefär 3-tiden idag och det är verkligen sjukt jobbigt. Vi håller på att läsa en bok nu och det är verkligen inte min grej, jag har seriöst typ aldrig läst ut en hel bok i hela mitt liv, tro eller ej.. Men de sant.

Hoppas iallafall att alla får en underbar fortsatt dag, Bästa <3

Likes

Comments

Detta känns verkligen inte bra........

​Jag hatar seriöst att vakna upp så jävla tidigt. Jag känner redan att denna dagen kommer vara sämst. Är så sjukt trött just nu så jag vet själv inte vad jag skriver. Tror inte att jag kommer skriva så mycket mer, är för trött som sagt.​​Hoppas ni får en underbar dag, även om det är måndag.

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare.
Vaknade upp precis och då kollar jag ut genom fönstret och ser att solen skiner ute, det är väldigt ovanligt att det gör de just här i Borås haha. Men jag känner att denna söndagen kommer bli rätt så nice, fast senare på kvällen så kommer jag inte palla, och ni vet säkert varför....Skola....

Gårdagens video blev rätt så bra tyckte jag faktiskt, jag känner att jag utvecklas och blivit bättre på att redigera osv. För er som BA "men allt i videon är ju fake". Men jaaa jag vet. Det var liksom de var som meningen med videon.

För er som inte sett videon - sök på youtube - Jeton Hajdari

Likes

Comments