I dag fikk jeg en åpenbaring av Jesus, og dette gjelder først og fremst oss kristne som har tatt imot Jesus som frelser.

Vi lengter å være sammen med Jesus, og målet vårt er himmelen. Vi gleder oss å få se vår Herre ansikt til ansikt, få snakke med han og alltid være hos han.

Da sa Herren til meg, men hva med å være sammen med meg på jorden ? hva med å bruke tid på meg mens du fortsatt er her.

Mennesker sier de lengter etter Jesus, men hvorfor bruker de ikke mer tid? hvorfor går alt annet foran Herren?

Det står i Lukas 9 vers 23-26

Så sa han til dem alle : Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og hver dag ta sitt kors opp og følge meg. 24 For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, skal berge det. 25 Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men mister seg selv og går til grunne? 26 For den som skammer seg over meg og mine ord, ham skal også Menneskesønnen skamme seg over når han kommer i sin og sin Fars og de hellige englers herlighet. 27 Sannelig, jeg sier dere: Noen av dem som står her, skal ikke smake døden før de ser Guds rike.»

Å bruke tid med Herren er viktig for seg selv og oppbyggelsen. Hvis man skal bli kjent med noen, må man bruke tid på personen, sånn er det med Herren også. Hvorfor kaster vi noen bønner opp i ny og ne ? Å takk Gud for denne dagen, takk Gud for mat. Ja det er viktig med takk, men hva med kommunikasjon? hva med å snakke med han som en person. Synge lovsanger? sette seg ned å hvile i Herren. VI MÅ BRUKE TID!

Jeg føler det er så viktig at jeg må si det igjen, bruk tid med Jesus.

Himmelen er åpen for deg nå og Jesus lengter, virkelig lengter etter å ha samvær med deg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er mye mas og krav som samfunnet krever av oss. Etter jobb eller skole er man sliten og vil bare slappe av eller være sammen med familien eller venner. Eller kanskje bare slappe av med en film eller Tv-serie.

Men jeg sier dere, vi må ikke holde oss borte fra Herren og bønn en eneste dag.

Luke 17:26-37

Men som det var i Noah sine dager, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer. For i dagene før vannflommen spiste og drakk de, giftet seg og gav til ekte, helt til den dagen da Noah gikk inn i arken. Og de forsto ingenting før flommen kom og tok dem bort. Slik skal det også være ved Menneskesønnens komme

Derfor bli ikke trette, hold ut i bønn og påkallelse med takk til Herren. La lyset være Guds ord, så det kan gro i deres hjerter. Hold dere nære Herren hver eneste dag. Bruk tid på han!

Lukas 18 vers 8

Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart. Men når Menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?

La ikke hverdagen stjele mer tid enn det den allerede gjør, gi din tid til Herren, og han skal lønne deg. Hvil i Herrens armer, på hans fang og kjenn at din energi fornyes. Bygg deg selv opp med tungetale.

1. Korinter 14:2-4

2For den som taler i tunger, taler ikke for mennesker, men for Gud. Ingen kan forstå ham, han taler hemmeligheter ved Ånden. 3Men den som taler profetisk, taler for menneskene, til oppbyggelse, formaning og trøst. 4Den som taler i tunger, oppbygger seg selv, men den som taler profetisk, bygger opp menigheten.


Jesus kaller på deg i dag, nå i denne stund. De som har ører, hør hans røst.

Matteus 11:15

Den som har ører, han høre!

Likes

Comments

Jeg har alltid lurt på hva meningen med livet er. Jeg har tenkt mange ganger at man lever et meningsløst liv.

Jobb, forpliktelser, spise, sove og på`n igjen dagen etter. Jeg har spurt Jesus og Gud mange ganger, hva er meningen med livet. Jeg fikk svaret av min herlige Jesus / Gud gjennom dette vitnesbyrdet.

Jeg har jo alltid egentlig visst svaret, men noen ganger må man bare ha den rette forståelsen. Et enkelt vitnesbyrd, men likevel så ekte.

Likes

Comments

Når du søker Herren av hele ditt hjerte vil du finne han. Det er derfor viktig å søke han hver dag, gi tid til Herren.

Jo mer du er sammen med han, jo mer vil du lære å lytte til hans stemme, føle han og hvem vet, kanskje til og med se han.

Det er gjennom å lese bibelen og bønn jeg lærer å kjenne Herren. Det er så godt å være sammen med han, og det er da jeg er lykkelig.

Matteus 6:6

Men du, når du ber, da gå inn i ditt lønnkammer og lukk din dør og be til din Fader, som er i det skjulte, og din Fader, som ser i det skjulte, han skal lønne deg i det åpenbare.

Salmene 34:15

Herrens øyne er vendt til de rettferdige, og hans ører til deres rop.

Jesus lærte oss å be slik :

Fader vår, du som er i himmelen
La Ditt navn holdes hellig
La Ditt rike komme.
La Din viljen skje på jorden slik som i himmelen.
Gi oss idag vårt daglige brød,
tilgi vår skyld
slik også vi tilgir våre skyldnere
Og la oss ikke komme i fristelse,
men frels oss fra det onde.
For riket er ditt og makten og æren i evighet.
Amen

Gud Ser deg og hører din bønn.

Filipperbrevet 4,6

Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet fram for Gud. Be og kall på ham med takk.

Salomos ordspråk 3:5-8

5 Sett din lit til Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din forstand! 6 Kjenn ham på alle dine veier! Så skal han gjøre dine stier rette. 7 Vær ikke vis i egne øyne, frykt Herren og vik fra det onde! 8 Det skal være helsebot for din kropp og gi ny styrke til dine ben.

Jesus sier :

Markus-evangeliet 11,24

Derfor sier jeg dere: Alt dere ber om i bønnene deres – tro at dere har fått det, og dere skal få det.

Hold ut i bønn og takk, For Gud vår Far er ånd, derfor be i ånden og tilbe han med sang og takknemlighet.

Johannes 4:24

Gud er ånd, og de som tilber ham, bør tilbe i ånd og sannhet.

Likes

Comments

Jeg sier nei til verden, men ja til Jesus.

Verden kan gi deg og ditt Ego masse tilfredsstillelse, rikdom, suksess, berømmelse, makt, karriere og mye mer. Men vil du være lykkelig ? vil du ha fred i ditt hjerte? ja, kanskje for en liten stund, men etter det, hva da?

Mark 10:25

Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike.

Hva med berømmelse, vakkert utseende, masse penger? hvem drømmer vel ikke om det? hvem vil vel ikke leve lykkelig alle sine dager... Men hva hjelper det :

Markus 8:36

Hva hjelper det et menneske om man vinner hele verden, men taper sin sjel.

Er du klar i dag hvis Herren kaller på deg? er du klar til å forlate alt du har for Herren i dag? Tenk litt på det ! kanskje svaret ditt er Nei.

Men hva hvis du blir syk? hvis du blir sengeliggende, eller får dødsdommen av legen.

Hva betyr det du har av materialisme da?

Hadde du da vært villig til å forlate det du har for helsen din? hadde du gitt ditt liv til Jesus hvis du fikk bli frisk igjen. De fleste hadde nok sagt Ja.

For det verden har å gi betyr ingenting hvis du blir syk.

Derfor velger jeg Jesus, fremfor verden, fremfor min egen lykke.

Verden har en kortvarig lykke, Verden tilhører Satan. Vi er ikke av denne verden, Jesus var ikke av denne verden.

Elsk ikke verden, heller ikke det som er i verden! Den som elsker verden, har ikke kjærligheten til Far i seg. For alt som er i verden – kroppens begjær, øynenes begjær og skrytet av alt en eier – det er ikke av Far, men av verden. For verden går til grunne med alt sitt begjær, men den som gjør Guds vilje, består til evig tid. (1. Joh. 2:15-17)

Jesus er en konge, han var sendt av Gud for å frelse oss. Han kom ydmykende til denne verden, han ble født i en stall. han red på et esel, han stod halv naken og blodig foran en stor menneskegruppe. Han ble spyttet på, hånet, og hengt på et kors. Alt dette gjorde han for sin far, vår Herre.

Jesus ble også fristet av Satan. Satan viste han alt han kunne få, rikdom, makt, ære men det var ikke det Jesus ville ha.

Jesus gjorde Guds vilje, Han samlet ikke skatter på jorden.

Matteus 6:19

Samle dere ikke skatter på jorden, hvor møll og rust tærer, og hvor tyver bryter inn og stjeler; men samle dere skatter i himmelen, hvor hverken møll eller rust tærer, og hvor tyver ikke bryter inn og stjeler! …

Derfor, når du har bestått din prøve på jorden og samlet skatter i himmelen og ikke på jorden, skal du få komme hjem.

Jakobs 1:12

Salig er den mann som holder ut i fristelse; for når han har stått sin prøve, skal han få livets krone, som Gud har lovt dem som elsker ham.

Derfor Sier jeg Nei til Verden og Ja til Jesus vår Herre og Ja til min far Gud den allmektige himmelen og jordens skaper.


Likes

Comments

Å denne mannen gir meg så mye glede, håp, kjærlighet og omsorg. Jeg kan ikke tenke meg en dag, ett minutt uten Jesus i mitt liv.

Likes

Comments

Her om dagen kjørte jeg hjemover fra jobb, jeg takket Herren som jeg alltid gjør. Det var sol, fredag og livet var godt.

Jeg begynte å tenke på det å gi, spesielt så dukket det opp disse Rumenere og Romfolket som sitter og tigger. Det har jo vært vist dokumentar på TV at de bruker tigge-pengene til å bygge seg flotte hus og leve luksuslivet i sitt hjemland eller der de bor.

Da begynte Herren å snakke til meg, "Hvis de spør om brød så gi de brød, selv om de har mat i flod. Synden er da over de, men velsignelsen er over deg."

Det var jo så logisk, selvfølgelig skal vi gi. Det er ikke opp til meg eller deg å dømme om de trenger penger, mat eller hjelp.Hvis vi hele tiden skal tenke at de bare tigger fordi de ikke "gidder" å jobbe, eller at pengene vi gir går til kriminalitet eller husbygging. Hvor kaldt vil ikke samfunnet vårt bli. Givergleden blir borte, vi blir kalde, kyniske og likegyldige. Det er ikke opp til oss å dømme, kanskje den personen virkelig trenger din hjelp..

Likes

Comments

Har dere en bestevenn som alltid er der for deg? en du kan ringe når som helst og som kommer til deg uansett tid på døgnet ? en som du kan dele alt med, som støtter deg, trøster deg, gir deg råd, men som også er ærlig og trofast med deg.

Jeg snakker om en bestevenn som aldri svikter deg og som aldri vil gi slipp på deg.

Han kjenner meg veldig godt, og han er min bestevenn, er han din også? Hans navn er Jesus.

Likes

Comments

Er det ikke herlige å vite at du betyr alt for Gud, at du er hans datter /sønn og at han har en herlig plan for deg. Vil du vite planen hans må du søke han av hele ditt hjerte.

Jeg selv kan ikke vente og høre hva slags plan han har for meg. Så hver dag skal jeg søke han, spørre han, be og hige etter et svar. Jeg bare vet at det er noe helt fantastisk.

Vil du vite hva han har for deg? da må du også søke han med et helt hjerte, og han vil gi deg svar.


Likes

Comments

Ha en fredfull og velsignet søndag. Måtte Gud stå i sentrum for denne dagen, Guds hviledag. I dag kan dere hvile, i dag kan dere stenge alt mas, stress og kanskje bekymringer ute. Kjenn at dere hviler, la kroppen og sinnet få fred og hvile.

God Bless You.

Likes

Comments