Visste du at du er elsket akkurat slik du er.

Gud skapte deg, du er verdifull og du er elsket. Kanskje du føler du ikke er pen nok eller suksessfull nok. Kanskje du tenker at ingen liker deg, men vet du hva.. Gud elsker deg, Jesus elsker deg og det er mer enn nok.

«For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.«(Johannes 3:16)

Jesus er din bestevenn, uansett så er han der og du kan snakke med han om alt. Uten Jesus hadde det nesten vært umulig å komme til Gud. Men nå er det mulig, for Jesus er veien, sannheten og livet,

Jeg gleder meg til å kunne gi Jesus en god klem når jeg ser han. Den klemmen kommer til å være så fylt av varme og kjærlighet som jeg aldri noen sinne har opplevd før. Oooohhhh what a day it will be ♥ 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jesus loves you, He really LOVES YOU.

Mennesker kan svikte deg, forlate deg og vende deg ryggen men det vil aldri Jesus gjøre. Han forlater deg aldri.

Når du er sammen med Jesus er du aldri alene, du føler deg mer glad, fri, og lykkelig. Alt Jesus vil er at du gir ditt liv til han, og til gjengjeld vil han overøse deg med kjærlighet. Jeg sier det igjen, sammen med Jesus er du lykkelig.

Herren vil være en evig trofast venn for deg. Det står i Bibelen, 5. Mosebok 31,8. Herren vil selv gå foran deg. Han vil være med deg. Han slipper deg ikke og svikter deg ikke. Vær ikke redd, og mist ikke motet!

Hebreerne 13,5-6. For Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke. Derfor kan vi tillitsfullt si: Herren er min hjelper, jeg frykter ikke. Hva kan da et menneske gjøre meg?

Sammen med Jesus vil du skinne, og vet du hva! Han Elsker deg akkurat som du er

Likes

Comments

Har du noen gang følt eller sett Jesus? Jeg personlig har aldri sett han, men følt ,hørt hans stemme og luktet hans velduft.

Jesus lukter deilige blomster, eller en slags roseduft. Hans kjærlighet er så varm og overveldende. De som har møtt Jesus forteller at han er som en bestevenn du aldri vil forlate. Han gir deg trygghet, kjærlighet, fred, omsorg, forståelse og ikke minst hvile.

Salmenes bok 23,1-6

1. En salme av David.
Herren er min hyrde, det mangler meg ingen ting. 2. Han lar meg ligge i grønne enger, Han leder meg til hvilens vann. 3. Han styrker min sjel, Han fører meg på rettferdighets stier for sitt navns skyld. 4. Om jeg enn skulle vandre i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke for ondt. For du er med meg, din kjepp og din stav, de trøster meg. 5. Du dekker bord for meg like for mine fienders øyne. Du salver mitt hode med olje, mitt beger flyter over. 6. Bare godhet og miskunnhet skal etterjage meg alle mitt livs dager, og jeg skal bo i Herrens hus gjennom lange tider.

Akiane Kramarik fikk et syn av Jesus, og malte han når hun bare var 8 år gammel. Flere som har sett Jesus har i etterkant bekreftet at det er slik han ser ut.

Jeg tenker ikke så mye på hvordan han ser ut, men vi er vel alle nysgjerrige på hvordan Jesus så / ser ut. En ting er sikkert, denne mannen er godheten selv.

Likes

Comments

Bli med å strikk et skjerf til støtte for de som ikke har det så godt i samfunnet.

#oransjeskjerf – er et kraftfullt symbol på omsorg, solidaritet, medmenneskelighet, empati og omtanke for de som sliter. Et tegn på at du bryr deg, og at du ønsker å bidra til et varmere samfunn.

I samarbeid med Kirkens Bymisjon lanserer House Of Yarn et nydelig, lunt og varmt #oransjeskjerf-garn. Nå er det kun dette som gjelder. 5 kroner fra hvert nøste går til Kirkens Bymisjon sitt fantastiske arbeid for gatas folk og andre som sliter med livene sine.

Vil du strikke? det skal jeg. Gratis oppskrift finner du her : http://dalegarn.no/katalog/oransjeskjerf/

Likes

Comments

Jesus elsker deg av hele sitt hjerte.

Om du bare visste hvor mye han elsker deg, hadde du aldri mer følt deg u-elsket. Han virkelig Elsker deg. Ord blir så fattige og ordet Elsker er ikke stort nok.

Jeg opplevde Jesus sin kjærlighet så sterkt en gang jeg var tenåring. Den var så overveldende at jeg ikke klarte å sitte. Jeg ramlet ned på gulvet, jeg gråt og jeg kjente en enorm kjærlighet som fylte meg fra topp til tå.

Vil du ta i mot hans kjærlighet?

Vil du føle hans enorme kjærlighet som ingen ende har? da trenger du bare si:

Herre Jesus, vær så snill å ta imot meg. Jeg vet jeg har syndet, men vær så snill å tilgi meg, Jeg trenger bare deg Jesus, og jeg vil fra nå av følge deg.

Likes

Comments

Du er ikke alene med sorgen, smerten, fortvilelsen, frustrasjonen din. Du er virkelig ikke alene. Du har en som er med deg hver eneste dag, en som vil ta på seg denne smerten du bærer på. Hans navn er Jesus.

Han elsker deg, han bryr seg om deg.

Han trøster deg

​Slipp han inn i ditt hjerte, slipp han inn i ditt liv. Er det noen som aldri vil svikte deg, så er det Jesus.

Likes

Comments

Hver dag er en ny dag, en ny dag fylt med glede, kjærlighet og nåde fra Jesus. Noen dager kan være fylt med sorg, sinne, frustrasjon, men hvis du tenker positive tanker og at ting ordner seg, og ikke minst stole på at Jesus hjelper deg.Ja, så blir det bedre.

Kos dere og husk å takke Jesus hver eneste dag. Takknemlighet er viktig.

Likes

Comments