Header

Nu var det måndag igen och jag har precis kommit hem från jobbet. Så nu ska jag fixa lite inlägg inför veckan och jobba lite med jobb nr två hemifrån. Jag hade en lugn midsommarafton då jag jobbade förmiddagen så bestämde vi oss för att mysa hemma med lite gott att dricka och äta. Sedan på lördagen hade jag en riktigt fin och rolig kväll med fina människor! Och på söndagen på eftermiddagen när jag hade vaknat till fick det bli bakispizza, haha. Men nu är det ny vecka och nya planer! - Ska ni hitta på något roligt denna veckan? Puss.

Tisdag:
Ledig från jobb nr 1
Jobba med jobb nr 2
Gå och göra ärenden på stan.

Onsdag:
Jobba, jobb nr 1 och 2.

Torsdag:
Jobba, jobb nr 2.
(Lägger beställning, så vill ni ha mer information skriv till mig på Facebook !)
Spela in video?

Fredag:
Jobba, jobb nr 1 och 2.

Lördag och Söndag:
Jobbar helgen på jobb nr 1, både lördag och söndag.
Annars inget annat planerat än sålänge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med loddo.se.

I månadens loddo så fick man ett senilsnöre, ett tre-pack smakis, en nocco, två nick's kexbar (men den ena han vi äta upp, wups), flux drops, en chia go, rödbeta dippmix och ett kontantkort från comviq. Jag måste säga att det här var nog faktiskt det bästa innehållet än sålänge! Och min sambo blir alltid lika glad när hans favorit drycker har varit med i varenda loddo. Men nick's kexbar kan jag verkligen rekommendera om man vill ha något gott men skippa sockret! Smakar nästan likadant som en vanlig kexchoklad. Resten har jag faktiskt inte hunnit smaka och testa än, men är riktigt taggad på att testa rödbeta dippen och chia go! Vill du få hem en loddo en gång i månaden? Kolla in på loddo.se . Puss!

Likes

Comments

Som ni kunde se lite av i gårdagens vlogg (kolla förra inlägget) så var vi i jönköping en sväng i onsdags och vi var och åt vid munksjön inne i stan på new york legends! Jag älskar nachos och det finns inte på så många ställen häromkring vad jag vet så blev super glad när jag hittade detta stället, haha. Super gott! - Vi kommer åka dit fler gånger efter detta kan jag lova. Puss!

Likes

Comments

I ett inlägg för ett väldigt bra tag sedan så bad jag er ställa lite frågor och nu typ sådär, hundra år senare så har jag gjort en vlogg där ni får hänga med mig och jag svarar även på era frågor! - Har ni några andra frågor så tveka inte att ställa dom här nere i kommentarsfältet. Tycker det är super kul när ni ställer frågor och visar att ni är intresserade! Så missa inte att kolla in videon och glöm för tusan inte att prenumerera, hihi. Puss!

Likes

Comments

Förlåt för att det ekar tomt här emellanåt, men det kommer få vara så lite då och då. Men jag låter det aldrig gå mer en dag emellan! Det tillåter jag inte, haha. Idag så är jag typ ledig, ledig från jobb nr 1 men har jobbat med jobb nr 2 + att idag så vloggar jag! Roligt va?! Kände att det är dags att komma tillbaka på youtube med nu. Har låtit det gå alldeles för länge nu. Men idag så ska vi in till Jönköping och lite annat, men vad vi mer hittar på idag får ni se senare i vloggen! Puss.

Likes

Comments

Måndag:
Jobba, jobb nr 1
+ jobba, jobb nr 2

Tisdag:
Jobba, jobb nr 1
Träna

Onsdag:
Träna
Jobba, jobb nr 2

Torsdag:
Jobba, jobb nr 1
Träna

Fredag, midsommar:
Jobba, jobb nr 1.
Träna, kanske en snabbis.
Men inga planer på kvällen faktiskt än, då jag jobbar på förmiddagen.

Lördag och Söndag:
Träffa nära och bekanta för att minnas och fira! (Lördag)
Söndag, inga planer ännu.

Likes

Comments

När man lyckas få tag i de där guldkornen alltså, den här fina väskan köpte jag från Wish för hundra kronor och den var ju i toppen skick! Förväntar mig inte att saker ska vara i bra skick faktiskt när jag köper därifrån, men en del är verkligen guldkorn alltså. - Jag har väntat lääänge med att klicka hem denna då jag verkligen inte vågade, för jag tänkte att den kommer ju vara paj eller gå sönder direkt. Men nu när den bara kostade en hundralapp så tänkte jag att nu chansar jag haha! Jag är väldigt nöjd med den. Puss!

Likes

Comments

Hur söt är den inte med maten i munnen?!

Igår så var vi ute hos Simon och grillade och myste med kycklingbebisarna! Alltså hur söta är dom inte? Jag var inte lika bra på att hålla i dom som Simon då den bara ville hoppa iväg från mig, haha. Men åh. Hur gosiga är dom inte med sina små mini vingar och allt och piper haha, dör! En perfekt fredagskväll. - Vad hittar ni på denna helgen? Puss.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw