Header

Kolla vilka godingar jag hittade på Lindex häromdagen. Jag köper knappt aldrig något från lindex annars men när det kommer till accessoarer, det är dom nog en av de bästa affärerna på att ha alltså. Tur att jag missade bussen hem så att jag gick in på lindex och kollade en sväng haha! Både strumporna och solbrillorna kostade runt 69 kronor styck, om det är någon som undrar det. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har ju inte bara en blogg utan driver ju även en youtube kanal också! För er som har missat den tycker jag verkligen att ni borde kolla in den. Jag själv älskar att göra videos, känns lite mer personligare då och där kan man uttrycka sig mer på ett bättre sätt än vad man gör genom text. För text tolkar ju alla på olika sätt! Så glöm inte att kolla in mina videos och prenumerera på min kanal! Ni kan komma direkt till kanalen genom att klicka HÄÄÄÄR eller genom videoklippen här ovanför! Hoppas ni har en bra dag, puss.

Likes

Comments

Åh, vad jag har länge velat testa denna foundation. Har hört så mycket bra om den och den verkar uppfylla mina krav på en foundation så jag hoppas verkligen den gör det nu med, haha. Och jag lyckades faktiskt få till rätt färg, vilket inte alltid är så himla lätt när man beställer en foundation. Är ju lättare i butik när man kan testa. Kommentera här nedanför om ni vill ha en recension på den sedan! Puss.

Likes

Comments

Detta är ett samarbete med loddo.se.

I denna månadens loddo som jag har fått hem i samarbete med dom så var det mindre saker i denna än vad det var i den förra. MEN, i denna var det mer användbara saker måste jag ju ändå ta och säga. Duschtvål, tandkräm och sköljmedel är ju inte alltid det roligaste att lägga pengarna på heller så det tycker jag var kanon bra att det kom i månadens loddo! Och en värdecheck på ticket tackar man ju verkligen inte nej till! - Vill du börja prenumerera på loddo och får hem en låda med överraskningar en gång i månaden?! Klicka då direkt in på hemsidan HÄÄÄR . Puss!

Likes

Comments

Förra hösten så gick min skinnjacka sönder, den var ju mitt allt. Så sedan dess har jag varit ute efter en ny. Och nu idag på förmiddagen när vi var i Jönköping och handlade så hittade jag en lång skinnjacka tycker det är så snyggt när de ser lite förstora ut! Men iallafall, hittade den på H&M FÖR 150 KRONOR och den hade tidigare kostat 499. Vilket fynd och är så nöjd! Nu har jag äntligen en skinnjacka igen. Puss!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

1. Anastasia Brow Bar HÄR /2. Snedskuren pensel HÄR /3. Frans serum HÄR /4. Xlash mascara HÄR /5. Xbrow HÄR

Har du en brow bar från Anastasia så behöver du ju självklart en snedskuren pensel också för att lättast applicera produkten på dina ögonbryn! - Jag har ärligt talat inte Xlash serumen men jag vill så gärna testa mascaran. Alltså ett serum för ögonfransarna som ska hjälpa de att byggas upp och bli längre! Har någon utav er testat detta serum och vad tyckte du om produkten? Vad var bra och vad var dåligt? Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Nu är det helg igen. Hur härligt är inte det?! - Kom precis hem från en runda på gymmet, tog lite för lång paus i början av veckan när jag började med kostchemat. Var otroligt jobbigt i början när man åt oftare än vanligt och kände sig hungrig hela tiden även fast man äter ''hela tiden''. Haha. Men nu börjar jag vänja mig sakta men säkert och var en kortis på gymmet igår med.

Har inga större planer för helgen planerade än att jag måste fortsätta öva till proven jag har både tisdag och onsdag nästa vecka! - När jag skriver sådana här ''vardags-inlägg'' så blir jag lite stressad över att jag inte tar med allt osv. haha för jag delar ju inte ens med mig av hälften av allt jag gör i mitt liv liksom. Ni ser ju inte allt jag gör på dagarna. Och ibland känns det lite skumt att inte dela med sig för då känns det som att ingen vet hur mycket man kämpar och jobbar och kanske framstår som en otroligt lat person? haha. Är det bara jag som tänker så eller hur tänker ni andra som också håller på med sociala medier? Puss.

Likes

Comments

 ♥ GRATTIS SUSHI PÅ DIN DAG  ♥

Idag så blir våran lilla prins ett år gammal! Då åkte fin flugan på och vi såg ståtliga ut när matte tog lite bilder. Haha, han är för charmig våran lilla plutt. Han lyser verkligen upp ens dagar! Tänk att idag för ett år sedan visste vi inte ens att vi skulle få ha den här lilla knäppskallen i våran lilla familj. Men nu är hans familjens lilla clown och katternas bästa lekkamrat. Så hipp hipp hurra till Sushi!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw