Header

Detta blir den sista halloween tutorial:en från min kanal denna gången. Eftersom jag hade planerat och lagt ner otroligt mycket tid och pengar på att göra en harley quinn tutorial. MEN, alla saker har inte kommit än och kommer inte förens slutet av nästa vecka. Så, ja. Jag är rätt sur haha! Men min fina sambo ställde upp på att vara joker'n iallafall så ni fick en enkel tutorial på det iallafall. Detta är ju ingen vidare svår sminkning (och jag skriver inte snyggt och särskilt inte med en kajal så tycker ''tatueringen'' i pannan förstörde rätt mycket men ja) så den passar alla som vill vara jokern eller som kanske är ute i sista minuten med sitt val av halloween look! Hoppas ni tyckte om det iallafall, puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina läsare! Hur mår ni idag? Nu så kommer jag här med ett tips till er här i höstmörkret. Hur mysigt är det inte i när det börjar bli kallare ute att klä på sig massa mysiga, gosiga och varma kläder?! Det är nog det bästa med hösten när det börjar bli kallare ute om du frågar mig! Så på översta bilden här ovanför så kan ni se några mysiga plagg ifrån Esprit och för att komma direkt dit så kan du klicka HÄÄR. Några mysiga stickade tröjor, enkla tröjor med högre krage och klänningar. Ett par snygga boots sitter ju heller aldrig fel på hösten! Sedan också lite myskläder som ett helt set och en härlig morgonrock. Perfekt!

Och på andra bilden så hittar vi ännu fler mysiga plagg ifrån Nelly och för att komma direkt dit så kan du klicka HÄÄR. En mysig varm klänning i stil med oversize tröja, en stor mysig tröja med snörning på där fram. Det är ju så snyggt! En mössa till det är ju en snygg accessoar och kanske en fake päls att ha runt halsen istället för en vanlig enkel halsduk. Gör även också så att jackan får en extra snygg detalj! Och ett snyggt mjukis set till, man kan ju inte få nog av dem! + ett par snygga boots eller ett par mysiga uggs! Vilken av alla dessa plagg är eran favorit? Let me know! Jag hoppas ni tyckte om det här lilla höst tipset och får en fortsatt bra dag, puss!

Likes

Comments

Alltså jag känner att jag har aldrig riktigt fastnat för just någon särskild primer. Så jag testar lite nya varje gång jag köper en ny, den enda jag känner jag har fastnat för lite innan är väll NYX Shine Killer. Man får sådan fräsch matt känsla i ansiktet utav den! Men så denna gången körde jag på Poreless Face Primer från e.l.f. vilket jag har rätt bra förhoppningar om! Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla fina! Nu så är det söndag ännu en gång och har fått ganska mycket gjort idag faktiskt för att vara söndag, haha. Kändes mer som att min lördag var en söndag faktiskt, var väldigt seg och trött igår! Men vi alla kan behöva lite inspiration såhär inför den nya veckan iallafall, så enjoy. Hur har eran helg varit? Puss!

Likes

Comments

En ny skönhet i min samling, fyndade denna bland rea-produkterna! Ibland så har man turen med sig. Denna kommer jag leka mycket med, ihi! Och tack så mycket för responsen på min skelett-tutorial eftersom jag inte kände mig helt hundra nöjd med den men ni bara öste med massa fina kommentarer. Puss på er och hoppas ni får en fortsatt kanon bra helg!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Man kan ju inget annat än att älska chokers och det tror jag ni har märkt att bla. jag gör. Jag har ett par i min ägo. Och jag hittade dessa grymt snygga hos Madlady. Så jag tänkte att yes, jag behöver dela med mig av dessa! För att komma direkt till Madlady, klicka HÄÄÄÄR. Puss!

Likes

Comments

Jag fick en kommentar om ett önskemål på en tutorial på min instagram så jag tänkte att jag klämmer in den här emellan dagarna! Det var verkligen inte min dag igår så jag är inte helt nöjd med denna, men allt kan ju inte alltid vara perfekt. Så, jag tänkte att jag delar med mig utav denna sminkningen iallafall! Hoppas ni gillar det ändå och glöm inte att kolla mina tidigare videos och att prenumerera. Puss!

Likes

Comments

Kolla vilken liten skönhet som trillade ner i min brevlåda idag! En platta som man kan hänga/sätta sina örhängen på. Det är faktiskt en av de få små detaljerna som jag har väntat på innan jag har tänkt att spela in min walk in closet- video! Men det fattas fortfarande några få detaljer till innan ni får se, ehe. Och jag beställde denna från Wish om det är någon som skulle vara intresserad av en sådan! Puss.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw