Header

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla! Nu så sitter vi i bilen påväg för att träffa min släkt hos min mormor. Så jag tänkte att jag slänger in ett litet inspo-collage så hörs vi senare eller imorgon! Ha en kanon bra dag, puss. 

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Igår jobbade jag min sista delade tur för denna gången (det är alltså heldagar, från åtta på morgonen till kvart i nio på kvällen) så nu blir det inte fler glapp i bloggandet på ett bra tag, hoppas jag! Började min korta helg med en promenad och sedan glass på balkongen. Det satt fint i värmen! Hur mår ni? Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Hejsan alla fina! Alltså vi måste bara ta ett moment och ta in hur snygga dessa mjukis-set från Madlady är, jag funderar starkt på den gråa. Med snygga mjukis-set så kan man ju vara snygg när man bara vill slänga på sig något eller vara hemma och slappa också! Ett stort + från min sida. Vad tycker ni? Och om ni skyndar er in hos Madlady så har dom just nu SLUT REA på 60-80%, så ni får inte missa det (produkterna på bilden är det tyvärr inte rea på)! Puss.

Likes

Comments

Detta inlägget är i samarbete med hvisk.com.

Nu har jag fått den äran att samarbeta med ett danskt smyckeföretag som har grymt fina smycken som halsband, armband, ringar, fejk-septum och kedjor till halsband. ''Hvisk'' vill få fram och visa alla olika stilar med deras smycken, så att det verkligen ska passa till alla. Och det tycker jag de har lyckats med! Jag valde ut två fina smycken till halsband som jag tänkte var perfekt till mig och min sambo som vi fick hem. Hur fina?! Det i silver som det står ''R'' på är mitt och det i guld som det står ett ''J'' på är till Robin. - Så är du ute efter ett fint halsband eller en present till någon du tycker om? Då tycker jag du verkligen ska ta och kolla in hos Hvisk.com! Jag är iallafall grymt nöjd, hoppas ni med kommer bli det. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Igår så drog vi till Jönköping en sväng för att käka donken och gå en sväng på A6, vi köpte presenter och jag fick med mig ett par öronhägnen hem + lite annat som kanske kommer i en video inom snar framtid! Fick så himla bra respons på min nya kanal och video så blev så himla pepp på att göra fler haha! Så tack snälla ni som tog er en titt, gillade och prenumererade. Blir så glad, puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Jag fick förfrågan på ASK om jag inte kan börja med youtube igen? och jag har själv funderat på det lite fram och tillbaka så häromdagen så gjorde jag en helt ny kanal (den gamla finns fortfarande kvar men kommer ej använda den)! Den är länkad HÄÄR och här ovan i spalten och i vänsterspalten! - Idag så har jag och @Robinsjoberg spelat in en slags collab som egentligen inte är det från början. Kan ni gissa vad? Hihi. Och så undrar jag, vad skulle ni vilja se på min kanal? Kom med förslag på vad ni vill se för videos! Ha en kanon bra dag, puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Nu tar jag och inviger helgen med att käka tacos med min fina sambo @Robinsjoberg. + Har ett grymt samarbete på gång här på bloggen som kommer komma upp om några dagar, skulle vilja visa er det redan nu men det får tyvärr vänta lite! Så stay tuned och hoppas ni får en kanon bra helg. Puss!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Jag har någon slags hatkärlek till dessa höga skorna men känner ändå att man borde ha ett par sådana i sin ägo. För vilka snygga outfits man kan få till med dessa! De finns att klicka hem hos Nelly.com + att det är REA på dom och mycket annat just nu, wohoo! Och vad tycker ni? Hiss eller Diss? Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Behövde en ny foundation och concealer, så det klickade jag hem från cocopanda.se. NYX liquid foundation och BRONX boostring hydrating concealer har inte testat foundation eller concealer från NYX eller BRONX innan så det blir spännande. NYX är ju annars en favorit hos mig! Puss.

Likes

Comments

Nouw Magazine
1 345138 Next