Header

I ett inlägg för ett väldigt bra tag sedan så bad jag er ställa lite frågor och nu typ sådär, hundra år senare så har jag gjort en vlogg där ni får hänga med mig och jag svarar även på era frågor! - Har ni några andra frågor så tveka inte att ställa dom här nere i kommentarsfältet. Tycker det är super kul när ni ställer frågor och visar att ni är intresserade! Så missa inte att kolla in videon och glöm för tusan inte att prenumerera, hihi. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förlåt för att det ekar tomt här emellanåt, men det kommer få vara så lite då och då. Men jag låter det aldrig gå mer en dag emellan! Det tillåter jag inte, haha. Idag så är jag typ ledig, ledig från jobb nr 1 men har jobbat med jobb nr 2 + att idag så vloggar jag! Roligt va?! Kände att det är dags att komma tillbaka på youtube med nu. Har låtit det gå alldeles för länge nu. Men idag så ska vi in till Jönköping och lite annat, men vad vi mer hittar på idag får ni se senare i vloggen! Puss.

Likes

Comments

Måndag:
Jobba, jobb nr 1
+ jobba, jobb nr 2

Tisdag:
Jobba, jobb nr 1
Träna

Onsdag:
Träna
Jobba, jobb nr 2

Torsdag:
Jobba, jobb nr 1
Träna

Fredag, midsommar:
Jobba, jobb nr 1.
Träna, kanske en snabbis.
Men inga planer på kvällen faktiskt än, då jag jobbar på förmiddagen.

Lördag och Söndag:
Träffa nära och bekanta för att minnas och fira! (Lördag)
Söndag, inga planer ännu.

Likes

Comments

När man lyckas få tag i de där guldkornen alltså, den här fina väskan köpte jag från Wish för hundra kronor och den var ju i toppen skick! Förväntar mig inte att saker ska vara i bra skick faktiskt när jag köper därifrån, men en del är verkligen guldkorn alltså. - Jag har väntat lääänge med att klicka hem denna då jag verkligen inte vågade, för jag tänkte att den kommer ju vara paj eller gå sönder direkt. Men nu när den bara kostade en hundralapp så tänkte jag att nu chansar jag haha! Jag är väldigt nöjd med den. Puss!

Likes

Comments

Hur söt är den inte med maten i munnen?!

Igår så var vi ute hos Simon och grillade och myste med kycklingbebisarna! Alltså hur söta är dom inte? Jag var inte lika bra på att hålla i dom som Simon då den bara ville hoppa iväg från mig, haha. Men åh. Hur gosiga är dom inte med sina små mini vingar och allt och piper haha, dör! En perfekt fredagskväll. - Vad hittar ni på denna helgen? Puss.

Likes

Comments

Ni verkade uppskatta dom här inläggen om mina veckoplaner så jag fortsätter med det! Kul va? - Igår så jobbade jag hemifrån hela dagen. Och som ni vet så kan min vecka ändras om mitt andra jobb hör av sig om att de behöver folk. Sedan på kvällen så hade vi ''telefonmöte'' vilket var väldigt intressant och lärorikt! Idag så har jag redan varit iväg på introduktion nu hela förmiddagen inför sommaren. Så nu är jag helt slut i huvudet av allt prat och information haha. Men ungefär något sådant här kommer resten av min vecka se ut:

Onsdag:
Hämta paket.
Fixa inlägg, fota och andra förberedelser till bloggen.
Träna.

Torsdag:
Jobba hemifrån.
Träna.

Fredag:
Träna.
Inget annat planerat än.

Lördag och Söndag:
Inget planerat än, är ju bara Tisdag ännu trotts allt!

Likes

Comments

Jag ''tatuerade'' mig, haha. Peace love donuts!

Det började regna och blixtra när Justin tog över scenen!

David Guetta avslutade kvällen!

Eftersom den dumma vakten ansåg att min kamera var för stor även om jag hade dubbelkollat på summerburst- personal på fb att det var okej att ha med den in på området fick jag lämna ifrån mig den och det blir tråkiga mobilbilder istället. Detta förstörde faktiskt det mesta av dagen måste jag säga, blev riktigt arg haha. Hade ju tänkt ta massa outfit bilder och allt, men sket i det faktiskt. För vill inte ta det med mobilkameran, blir inte bra och jag vill ha det i bra kvalitet. - Köpte en tröja av Justin Bieber's merch som var riktigt skön och snygg, mest för att jag skulle ha något att byta om till, haha! Men iallafall. Justin var riktigt bra men David Guetta avslutade kvällen på bästa möjliga sätt! Så jag älskade artisterna men är lite besviken på själva summerburst, alltså själva festivalen faktiskt nu när jag väl har tänkt efter och inte bara pga. den sura vakten (haha). Men annars hade jag ändå väldigt kul! - Puss.

Likes

Comments