Header

Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa, hur högt det är och hur långt ner och upp man behöver gå och klättra.

Innan toppen så finns det en hög med stenar, där du kan plocka en sten att lägga dit själv.

Idag så åkte vi och gick vid skurugata. För er som inte vet vad det är så är det ett naturreservat runt en bergsklyfta som är 35 meter djup och så vid slutet kommer man upp på toppen som heter skuruhatt som ligger 337 meter ovanför havet. Och det är en av de högsta punkterna här i Småland. Det är inte första gången jag har varit här, men är lika mysigt varje gång tycker jag! - Och det finns en gästbok på mitten av ''gatan'' också, men den glömde jag ta bild på. - Så nu är vi hemma igen iallafall och är riktigt slut, haha. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

För ett litet tag sedan så tipsade jag er om en sommarrabatt hos iDeal of sweden och deras snygga mobilskal! Nu så är det dags igen. Med ännu en rabatt på 20% och ni ser på bilden här ovanför vad ni ska göra för att få dessa otroligt fina skalen lite billigare! Hur nice? - Vilken är din favorit? Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Nu var denna helgen också slut och jag har tillbringat den mesta tiden av den på jobbet. Idag så var vi en sväng och fikade hos Robins föräldrar i det härliga vädret. Så nu är det nya tag för en ny vecka och jag välkomnar den med öppna armar, då denna veckan behöver jag verkligen då jag får lite ledigt och ska åka iväg lite iallafall. Så, här är mina planer än så länge iallafall.

Måndag:
Är ledig och tänker vara ledig från jobb nr 2 med så mycket jag kan.
Får se om det blir något litet äventyr under dagen.

Tisdag:
Jobb nr 1.
Träna?

Onsdag:
Jobb nr 1 och 2.
Träna.

Torsdag:
Jobb nr 1.

Fredag:
Jobb nr 1 och 2.

Lördag och Söndag:
Ledig från alla måsten och ska iväg på äventyr. Vad och vart det blir får ni se senare!
Ska ni hitta på något roligt denna veckan? Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Monami, min gudinna. Haha, nej men seriöst. Vilken inspiration denna kvinnan är för mig och har varit så länge nu. (ni bara jaja, sluta tjata om henne nu) Men mer inspo kan det inte bli än såhär om ni frågar mig! Och det tycker jag vi startar denna helgen med. - Ska ni hitta på något roligt i helgen? Själv så jobbar jag hela helgen. Puss!

Likes

Comments

Idag är min enda ''lediga'' dag denna veckan, haha. Och jag är helt slut idag ärligt talat. Vi har varit en runda i jkpg bara en snabbis på förmiddagen och sedan bara tagit det lugnt på balkongen med lite bär och god dricka. Och jag har hela dagen trott att det har varit söndag, haha. Snacka om att hjärnan spelar ett spratt med en när man är ledig såhär mitt i veckan! - Hur mår ni? Vad hittar ni på, har ni semester? Puss.

Likes

Comments

Göteborg - augusti 2016

Throwback till en härlig helg i Göteborg - 2016. - Robin's förra band skulle egentligen ha spelat sin sista spelning på samma scen som lillasyster och napoleon den kvällen. Men de ställde in. Så, vi drog på spelningen iallafall och hade en härlig helg i Göteborg. Med god mat, goda drinkar, grym musik, otroligt hotellrum och härlig shopping. Som ni ser så fick jag med mig en påse hem från Sephora. - Behöver en sådan här helg i gbg igen, nu, snart känner jag! Älskar göteborg. Men det var en liten throwback såhär i jobbveckan! Puss.

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Och som vanligt så måste jag ju tipsa er om massa snygga kläder från Madlady (ni hittar plaggen på länkarna här ovanför). Man kan ju inte få nog! Om ni fick välja ett plagg av dessa, vilket hade ni valt? Hoppas ni har en toppen dag och har fått en bra start på veckan! Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Måndag, ny dag, ny vecka, nya möjligheter osv. Haha! Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft. Umgåtts med fina människor och bara tagit det lugnt, de få dagar jag hade helg vill säga. Idag så jobbar jag både på jobbet och hemifrån och innan dess bara tagit det lugnt, gjort lite träning hemma bara! Iallafall, denna veckan så har jag detta planerat än så länge.

Tisdag:
Jobba, jobb nr 1
Jobba, jobb nr 2

Onsdag:
Jobba, jobb nr 1
Träna?

Torsdag:
Jobba, jobb nr 2.
Träna.

Fredag:
Jobba, jobb nr 1
Träna?

Lördag och Söndag:
Jobba, jobb nr 1 båda dagarna

Likes

Comments