Header

Hejsan alla fina! Fick äntligen hem mitt liquid peal off tape till naglarna. För er som inte vet hur det fungerar är det som ett nagellack som man tar runt naglarna så att man kan måla ''utanför'' naglarna så kan man sedan dra bort det så har man inget nagellack utanför naglarna! Vill ni se en video på när jag testar detta? Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Hejsan alla fina! Jag satt och ''fönstershoppade'' lite på Nelly, och så stötte jag på dessa leggings med hål i knäna på (finns även i svart). Och jag bara YES, dom ska jag ha! Så nu är dessa skönheter påväg hem till mig. Ni kan hitta dom HÄÄÄR, puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Förra veckan så fick jag hem detta urgulliga och väldigt smidiga stativ till mobilen, ett till mig och ett till Robin. Det är grymt smidigt om man som vi gör spelar in en del videos och tar en del bilder med mobilen, som de flesta gör idag. Och om man vill kan man ju alltid använda det som ett ''stöd'' till när man ska kolla på filmer osv också, haha! Jag klickade hem den från Wish. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Hade en mycket trevlig och mysig dag igår hos mormor med släkten. Så roligt att få se och träffa alla igen! Spelade kubb i värmen och annat kul. Påvägen ner så stannade vi och sträckte på benen vid en bensinmack där de hade en stor trädgårdsaffär, mitt ute i ingenstans verkligen haha. Men väldigt mysigt ställe ändå! - Hoppas ni har det bra i värmen och njuter ordentligt, puss!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla! Nu så sitter vi i bilen påväg för att träffa min släkt hos min mormor. Så jag tänkte att jag slänger in ett litet inspo-collage så hörs vi senare eller imorgon! Ha en kanon bra dag, puss. 

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Igår jobbade jag min sista delade tur för denna gången (det är alltså heldagar, från åtta på morgonen till kvart i nio på kvällen) så nu blir det inte fler glapp i bloggandet på ett bra tag, hoppas jag! Började min korta helg med en promenad och sedan glass på balkongen. Det satt fint i värmen! Hur mår ni? Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Hejsan alla fina! Alltså vi måste bara ta ett moment och ta in hur snygga dessa mjukis-set från Madlady är, jag funderar starkt på den gråa. Med snygga mjukis-set så kan man ju vara snygg när man bara vill slänga på sig något eller vara hemma och slappa också! Ett stort + från min sida. Vad tycker ni? Och om ni skyndar er in hos Madlady så har dom just nu SLUT REA på 60-80%, så ni får inte missa det (produkterna på bilden är det tyvärr inte rea på)! Puss.

Likes

Comments

Nouw Magazine