Header

Godmorgon från en trött Jessica. Vaknade som vanligt vid halv 10 tiden och sen dess har jag endast legat i min säng. Igår berättade jag för er att jag skulle ta mig till praktiken, meeeen så blir det tyvärr inte. Eftersom jag fortfarande känner mig lite svimfärdig och huvud-&magont så ringde jag sjukvårdsupplysningen nyss och frågade dom vad de tycker jag ska göra och vad det kan vara. Hon jag pratade med tyckte jag skulle vila och ta det lugnt en dag till och känna efter imorgon hur det är med allt. Men blir det inte bättre så skulle vi kontakta vårdcentralen så dom får ta prover och sånt för att se vad jag har i min kropp. Så länge Så ikväll blir det nog ingen Filip😔 Om jag kanske inte lyckas övertala honom att komma hit en stund då. hehe.
Aja, nog om det! Nu ska jag iallafall se till att jag får någon mat i min konstiga mage, har verkligen ingen matlust längre. So weird. Jag älskar ju mat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Har nyligen krypit ner i sängen efter en kall kvällspromenad. Men strax sna jag resa mig ur den för att göra ordning mig för kvällen och packa inför imorgon. Har bestämt mig för att jag ska till praktiken. Klarar inte av att ligga hemma mer & dessutom känner jag mig lite bättre!
Imorgon börjar jag klockan tre och slutat vid nio tiden. När jag har slutat ska jag trogletvis hem till min saknade pojkvän som jag inte har sätt nu på några dagar. Ska nog även sova över hos honom, så mysigt!
Nu måste jag börja fixa innan jag fastnar i min varma underbara säng💗

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Har ni sovit gott? Det har inte jag. Har haft och har fortfarande en sån jobbig och smärtsam huvud och magvärk. Det har pågått såhär i 3 dagar nu. Jätte konstig. Verkligen inga framsteg känner jag. Så idag blir jag liggandes hemma igen som jag gjorde även igår. Men imorgon måste jag bli bättre. Känner att jag missar så mycket på praktiken när jag är borta. Och denna veckan skulle jag få jobba kvällspass alla dagar så jag kunde få lära mig mer inom servering. Men aa det har ju inte gott så himla bra hittills.

Hursomhelst, nu ligger jag i min säng och försöker få lite plugg gjort. Jag har skjutit upp uppsatser som vanligt och det måste ju göras någon gång. Får se hur länge jag klarar av att arbeta. Kanske bara i 20 min, men bättre än inget!

Likes

Comments

Varför kan jag aldrig bli frisk? Har mått dåligt till och från i ungefär 1 månad. Men nu känner jag verkligen mig jätte dålig. Känns som om jag har feber, och har dessutom haft svårt att äta dom senaste två dagarna. Men idag var det värst. Magen typ säger ifrån och vill spy upp det. As äckligt och obehagligt! Så får se om det blir någon praktik för mig imorgon. Men bortifrån min "sjukhet" har jag iallafall haft en bra dag som jag spenderade med min kille och hans familj samt så träffade jag en helt ny vän. Hur trevlig tjej som helst! Så hon och jag träffades för första gången idag på fika. Väldigt mysigt!

Förlåt dessutom för den hemska uppdateringen. Har ju som sagt min telefon är ju trasig så har inte haft tillgång hela tiden till bloggen. Men imorgon är det måndag och då ska den vara fixad och klar! YEYY!
Nu ska jag se till att knapra en Ipren eller två och sedan krypa ner i min säng. Godnatt!

Likes

Comments

Ingen telefon för mig förrän på måndag. KUL. Tänk att man kan vara så himla beroende av en sak, helt sjukt.
Nu blir det tröstätande för mig del, senare blir det nog att åka till min kille som har blivit sjuk IGEN! Stackare ❤

Likes

Comments

Godmorgon!

Som rubriken lyder så är min telefon trasig..Råkade tappa den på golvet och sen var displayen fuckad. Så ja, igår när det hände iallafall, åkte jag och min syster panik in till repairhouse för att kolla vad dom kunde göra. Men eftersom dom stängde om 20 minuter så fanns det inget dom kunde göra då. Så nu på morgonen ska jag åka in när dom öppnar och de har redan förberett alla saker för att fixa min lilla älskling!

Angående gårdagens inlägg.. Vet ni hur många gånger jag ville bara radera inlägget? Typ tusen gånger, för jag var rädd att folk skulle börja tycka. Tycka att jag är weird osv. Jag vill inte att folk ska se mig som en deprimerad person, för det är jag inte. Men alla har sina stunder där man mår lite sämre än dagen innan. And yesterday was my day.

Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, dom öppnar om 20 minuter och jag måste hinna göra ordning mig och kanske försöka äta! Ta hand om er

​Får bli en gammal bild​  då jag inte har några andra på datorn..

Likes

Comments