Vakna allihopa det är bästa dagen!! Idag får jag ta mitt pick och pack och lämna Dalarna för en långhelg hemma i skogarna, underbart! Är nämligen ledig imorgon så då passar man på att åka hem en dag för tidigt! Får se vad jag hittar på ikväll men just nu låter det som att det blir ett gympass med min käre pojkvän, sen blir det med all säkerhet MYS! Pöss 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny dag nya möjligheter, jajamen! Börjar lektionen i skolan alldeles precis nu och idag är jag pigg känner jag! Ska plugga på massor idag på de två lektionerna jag har, slutar 11.30 skööööönt. Hur har eran morgon varit?
Slänger in två bilder som är tagen för cirka 10 minuter sen. Ha en bra dag, puss!

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänker börja blogga här igen då jag känner mig mer hemma här och vet hur saker och ting fungerar sen innan. Känns spännande! Jag kommer skriva av mig här lite då och då när jag känner för det och när jag har tid. Sitter just nu på gymmet (?) och bloggar haha, mina kära klasskamrater sliter och jag chillar i cafeterian. Skulle egentligen tränat jag men men förkylningen sitter fortfarande i så jag passar på att plugga/blogga.


Likes

Comments