Men jag tänker inte säga något förens det är klart om det blir något. Det är en regnigt och grått idag vilket är mysigt för då kan man ligga i soffan med gott samvete. Gick upp vid 07.00 idag och åkte raka vägen till gymmet, fick inte alls till det idag men hoppas på bättre pass resten av veckan. Farligt att ligga hemma dessa gråa dagar, försöker hålla mig borta från att internetshoppa men det är svårt, haha.

Cardea Sju

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det går förvånansvärt bra faktiskt!! Nu äger ju inte jag en egen häst vilket kanske är bra för tillfället då jag inte kan åka till stallet alla dagar pga att Eddy jobbar som han gör. Men hittills har det gått väldigt bra, jag är i stallet mellan 3-5 dagar i vecka och rider. Då hästen jag rider går på lösdrift är det inget mer att göra än att rida och pyssla och det känns så bra med tanke på att man får mer tid till ridningen dom dagar det är lite stressigare. Är fruktansvärt tacksam att jag får möjlighet att rida denna fina häst och att jag har en sån schysst bebis som är så lätt att handskas med.

Cardea Sju

Likes

Comments

Började 08.30 med en ridtur ut i skogen på Cardea, hon va så pigg och glad trots helgens tävlingar vilket glädjer mig. Så skönt att kunna lämna av Collin hos Eddy när han kör så pass nära så det inte blir en jätte omväg på väg till stallet, det blir väldigt behövligt med lite egentid ibland och speciellt i stallet. Det blev också en sväng till barnmorskan för att sätta in min spiral vilket jag hade fasat alldeles för mycket i onödan för, det var verkligen inte så illa som jag trodde det skulle vara. Var väldigt nojjig över att jag skulle få ont efteråt men icke sa nicke så jag började slipa vårt ekbord här hemma och oljade in det med. Effektiv dag igår med andra ord.

En 4 dagar gammal Collin

Likes

Comments