View tracker

Life

16-22.1.17

Måndag: 1h bodyattack
Tisdag: 1h bodypump, 30min cxworx, 50min powerwalk (5,5km)
Onsdag: 45min bodyattack
Torsdag: 30min cxworx, 45min bodyattack, 45min tänjning
Fredag: Vilodag
Lördag: 1,5h powerwalk (10km)
Söndag: 1h powerwalk (6,7km)

Likes

Comments

Life

Veckan kunde ju ha börjat bättre. Flunssan är här för tredje gången och denna gång med hosta och min röst låter som om jag vore en man. Det som gjorde denna måndag bättre var sovmorgon och endast en halv timme skola. Så ska nu ta itu med matlagning, städning och skolarbeten.

Helgen som kom och gick bestod av chill, god mat och 40 årsfest.
På fredagen tig jat det bara lugnt hemma hos mamma och pappa. Lördagen fortsatte med sovmorgon och en lång powerwalk med mamma i det fina vädret, städning på gym1. Lördag kvällen spenderades på Bastis fasters 40-års fest med god mat, dryck och musik. Nyktert dock, så landade i Skogby runt halv ett.

Söndagen tog jag igen en välbehövd sovmorgon medan Basti for på sin ishockey match. Åkte till Tenala för att gå en powerwalk med mamma, då det också på söndagen var fint väder. Efteråt tvingade jag mamma och pappa att spela Mexicantrain med mig, är helt besatt fast många kan tycka att det ser tråkigt ut.
På eftermiddagen körde sen jag och Basti till Åbo, han for och skrinna och jag fixade och plockade här i lägenheten. Avslutade kvällen på soffan med Pearl Harbour på tv.

Likes

Comments

Life

Sitter på tåget och väntar att de ska börja åka mot Karis, därefter nytt tåg till Ekenäs. Helgen spenderas i Ekenäs som vanligt. Denna helg utan jobb, skönt det också ibland.
På onsdagen kom Julia hit, vi lunchade på Shamrock Cafe och chillade hemma hos mig tills det var dags att fara till Monkey senare på kvällen. Helt okej kväll, men musiken suger verkligen i Åbo, dansar hellre på Santa Fe i lilla Ekenäs, pinigt men ja så är det! I Åbo är det bara en massa underliga mixar och OM det kommer någon svensk låt så är det typ Dansa pausa...
Torsdagen var det tidig väckning efter allt för lite sömn, på kvällen blev det 2h träning och mys med gulle.
Har även haft skola idag och höll seriöst på att somna, haha, så ska bli skönt att få sova ut denna helg!

Likes

Comments

Life

Skolan och dagarna rullar på, idag har jag ledig dag så inväntar Julia som ska komma hit. Vi ska luncha och på kvällen blir det Back to School på Monkey.
Igår spenderade jag 2,5h på träning eftersom jag inte hade nått annat för mig, efter det beställde jag en Stockholm resa åt mig och min syster. Hon ska och skriva Sveriges högskoleprov och behöver någon med sig så. Det blir två gånger Stockholm i mars, vem säger inte nej till det? Inte jag, men mitt konto haha.
Annat då? Min ansökan om sommarjobb i Sverige har gått vidare från Nordjobb till arbetsgivare i Stockholm, väntar ivrigt på svar! Svaret borde komma inom 10 dagar skrev de. Nervöst... Kan dock vara att jag har en mindre chans då de skulle behöva mig där 10 veckor men jag hade bestämt mig för endast 5 veckor..

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Life

Måndag, skola och ny vecka igen. Tycker att de kurser vi ska läsa nu på tre månader är jätte intressanta och viktiga. Ser framemot att börja laga lite arbeten också! (Vem tycker om att göra skolarbeten...? Jo jag, för hösten var så tråkig.)
Engelskan blev inhiberad så slutade tidigare än planerat, bra så för då hann jag gå och handla mat i lugn och ro. Väl hemma fixade jag för första gången ihop en kycklingmakaronilåda. Den blev riktigt bra förutom att den var lite osaltig.
Nu på kvällen var jag på jomppa och nu sitter jag framför tvm med smoothie och frukt, gott!

Likes

Comments

View tracker

Life

Måndag: 1h BodyAttack.
Tisdag: 1h BodyPump.
Onsdag: 45min BodyAttack, 10min cykel, några ryggövningar.
Torsdag: 30min CxWorx och 45min BodyAttack.
Fredag: -
Lördag: 45min lesmillsmix, 1h BodyPump, 45min lesmillsmix, 1h städning.
Söndag: -

Likes

Comments

Life

Jag har en otroligt bra helt bakom mig, känner att jag fått mycket ut av den även fast jag på fredagen hade kvällstur och även idag blir det jobb på kvällen.
Igår steg jag upp tidigare än vanligt för att besöka Actives öppet hus dag med Julia, vi började med 45min mix av bodystep/cxworx/bodycombat. Så roligt med mixat lesmills program! Jag har nog aldrig förut haft sån enerti på jomppa "så tidigt" på morgonen.. Direkt efter blev det 1h bodypump, program 100. Vi var helt slut efter det. Jag gick ner en våning för att städa 1h på Gym1 och vidare till Julia för lite vila, sallad och tjejsnack. Efter 1h åkte vi tillbaka till Active för en timmes föreläsning samt 45min grande finale som bestod av lesmills mix igen samt utlottning av olika saker. Vi var sååå möra efter 3h jomppa och 1h städning.

Åkte till sen till Julia för att duscha o fräsha upp mig efter allt jomppas. Och vidare på kalas med Basti till hans kusiner. Åt en massa gott men jag var så värd det! Vidare till Tenala för att fortsätta äta och kvällen slutade hos Julia och fortsättning på Santa Fe. Dansade hela natten tills det stängde och sen körde jag till Skogby (jag var alltså nykter).

Idag har jag sovit länge, så skönt då jag sovit så dåligt de senaste två nätterna. Känslan idag i kroppen är såå sjuk, hela jag är full med träningsvärk. Jag känner i alla ryggmuskler efter combaten! Och såklart överallt annanstans också..
Ska bli intressant och se hur kvällsturen går idag med denna träningsvärk, haha! Får sluta tidigare på jobbet ikväll, för ska köra till Åbo då en ny skolvecka börjar imorgon igen.
Hoppas ni alla haft en bra helg!

Likes

Comments

Life

Skönt att vara ledig idag! Hade däremot väckning kl07 för att vara hos hälsovårdaren kl08. Så det blev en morgonpromenad på 3km. Fick två läkartider så nu ska jag hoppas att jag får veta nått om utslagen och sen också om mina sjuka knän.
Då jag kom hem ca nio tiden la jag mig under täcket och vaknade först 12:30. Såå skönt!
Idag ska jag inte göra nått speciellt, gå till butiken och köpa bröd och mjölk, fixa skolarbeten, kolla nån film och ikväll blir det bodyattack.
Ha en bra dag alla!
Svara gärna: Är det något ni skulle vilja läsa/se mera av här?

Gammal bild. Tömde telefonen på alla bilder igår, så har inga nya bilder förtillfället.

Likes

Comments

Life

Idag är det tisdag, jag är på bra humör men trött. Det är ju dock eget fel då jag inte gick och la mig då jag borde ha gjort det.
Idag är iallafall en bra dag, jag slutade redan 11:30 så har fått ett skolarbete nästa färdigt. En annan bra sak är att jag nu har två praktikplatser för våren praktik, yee! Så nu behöver jag inte fundera på det mera. Kårkulla och Seniorrådgivning är det som gäller.
Om någon timme ska jag bege mig till gym2000 för BodyPump och eventuellt CwxWorx efter det. Köpte månadskort dit igåe och ser framemot att gå på deras jomppor igen!

Likes

Comments

Life

Jag längtar såå till sommaren 2017! Inte för att jag får sommarlov och inte har skola, för sommarlov har jag endå aldrig. Jag jobbar hela tre månader av mitt tre månaders sommarlov. Vilket jag gör för jag tycker om att jobba och få pengar!
Igår gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag är verkligen trött på att livet löper på som vanligt, jag gör aldrig något nytt. Så igår ansökte jag om sommarjobb på Kårkulla, för att för en sommar/en del av sommaren få se lite annat. Den stora grejen jag gjorde igår var att jag sökte sommarjobb för augusti i Sverige, via Nordjobb. Om jag ens får någon av dem eller båda, det vet jag inte, men då har jag försökt iallafall!
Så jag ser framemot sommaren!
Förutom jobbet har jag ju åtminstone två resor inbokade: Krakow och Åland. Stockholm kommer säkert också besökas.

Likes

Comments