Life

17.4-23.4.2017

Måndag: 1h Tabata
Tisdag: 1h Fatburning
Onsdag: 1h Bodypump
Torsdag: 1h Bodyattack
Fredag: 1h Bodypump
Lördag: 1h Tabata, 2h gym (axlar+bröst), + allt dansas på Fe, svetten bara rann haha
Söndag: 1h Fatburning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Life

För tillfället är mina dagar fulla från morgon till kväll, det är ju både bra och dåligt. Dagarna består av praktik och träning på kvällen och de fylmer ut mina dagar.
Igår befann jag mig på Gym1 i 4,5 timme, what? Satt i receptionen, drog Tabata, gymmade 2h och dit for dom timmarna. Kvällen igår bestod av dansas på fe, alkohol och vänner. Fint så! Trött är vad jag är idag. Måst dock endå ta itu med disken, städa lägenheten, föra byke till Tenala, träffa Ina och slutligen Fatburning. Sen ska vi väl ut och äta på dagen också, gött!

Likes

Comments

Life

3.4.-9.4.2017

Måndag: 1h Magerumpa cirkel, 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Fatburning
Onsdag: 1h Bodypump
Torsdag: 1h15min (10km) powerwalk/länk
Fredag: 1h Bodypump
Lördag: -
Söndag: -

10.4-16.4.2017

Måndag: 1h Magerumpa cirkel, 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Fatburning, 18min powerwalk (2,20km)
Onsdag: 1h Cirkelträning, 1h Bodypump
Torsdag: 1h Bodyattack
Fredag: 1h Tabata
Lördag: 1h Tabata
Söndag: -

Likes

Comments

Life

Påskhelgen har gått fort, men är inte över än. Spenderade måndag-torsdag på praktik och kvällarna på Gym1. Följt av jobb på vård i hemmet fredag och lördag.
På fredagen planerade jag även min nya jomppa, Tabata, som jag kommer dra första gången imorgon, måndag, så alla är välkomna då det finns bra med alternativa övningar. Passar därför för alla! Tabata = högintensiv träning, går igenom hela kroppen samt pulshöjande, 10block, varje block har 4 övningar, varje övning görs två gånger, 20sek work och 10sek vila, efter varje block 1min vila. Super!!
Kvällen igår spenderades med Emilia och Julia, hade såå kuul. Mindre kul att jag stod och köade närmare 2h för att komma in till Santa Fe, de andra for hem. Jag kom in, hann vara där en timme före det stängde, totally worth it. Ville ej hem då så gick med några flickor till J för lite efterfest, kuul! Landade i säng och somnade runt kl06. Hade då varit vaken i 23,5h i sträck och var pigg men endå trött. Sov 4h och vaknade runt 9-10.
Dagen har gått ut på några powernaps, mammas goda mat, uppredning av lägenheten, bio med Julia och Basti och nu slutligen ligger jag igen i sängen med rena lakan, härligt!
Hoppas alla haft en bra helg!

Likes

Comments

Life

Beställde för en tid sen en klänning från Nelly i hopp om att den skulle passa. Det gjorde den! Den är mörkblå vilket jag passar bra i.
Ett till köp jag gjorde för att klänningen skulle passa var de där chicken wings med band imellan, som man drar i och så hålls brösten på plats, som snurrar runt på Instagram hela tiden? Vet ni vad jag pratar om? Orsaken till köpet är för att jag inte kan gå utan bh i kläder, skulle se så fult ut. Trodde verkligen inte det skulle funka, men det gjord de! Värd varenda euro! Priset var inte så billigt även fast den var från Kina.

Ursäktar kvaliten.. Klänningen är mer blå i verkligheten.

Där är alltså bhn jag köpte. Bilden från Google.

Likes

Comments

Life

Praktik i Norge 9 veckor på hösten!!! Tromsö är stället som jag och en annan från min klass ska praktisera på. Lämnade idag in ansökan om stipendium. Taggaad!!

Likes

Comments

Life

Spenderade ju helgen i Stockholm. Tog flyget dit på fredagen kl17, då vi var framme tog vi tåg till centrala Stockholm och vidare med tunnelbana för att kolla var syster skulle skriva högskoleprovet på lördag morgon. Via båten vi sov på och vidare till Sickla för att möta upp Ellinor. Vi åkte alla sen till Gamla stan för en sen middag, mums! Så roligt att träffa bästavän igen.
Lördagen var det tidig väckning, åkte upp till stockholms universitet med syster, och tillbaka till båten för att powernappa en timme. Resten av dagen spenderade jag ensam på stan. På kvällen tog vi nattbåten hem till Åbo.
Vi var även upp i Gondolen för att ta lite turistiga bilder haha.

Likes

Comments

Life

20.3-26.3.2017

Måndag: 1h Magerumpa, 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Fatburning
Onsdag: -
Torsdag: 1h Bodyattack
Fredag: 1h Bodypump
Lördag: 1h Bodyattack
Söndag: -

27.3-2.4.2017

Måndag: Dragit 1h Cirkelträning (jomppat själv under timmen också), 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Fatburning
Onsdag: Dragit 1h Cirkelträning (jomppat själv under timmen också)
Torsdag: 1h Bodyattack
Fredag: 48min powerwalk (5,34km)
Lördag: All gående av shoppingen
Söndag: 1h Fatburning, plus alla gånger upp och ner till tredje våningen

Likes

Comments

Life

Från igår hittar ni mig i Ekenäs, yeye! Är helt slut efter allt trappspringas igår men är så glad över att jag fick allt fixat på bara en dag. Idag har jag bara dammsugat och moppat.
Annars då? Har börjat min praktik på Seniorrådgivningen i Raseborg, med en socialhandledare. Intressant men svårt med alla fpa blanketter!
Idag har jag dragit magerumpa cirkelträning, gick återigen bra, men måste nog bli vän med micken ännu haha.
Har allt för mycket jag borde göra men tiden hinner inte till så därför är bloggen rätt så död. Träna, öva mitt jomppaprogram, skoluppgifter, kolla ikapp serier, hinna umgås med familj o vänner. Huhhu! En sak i taget.

Alltså kolla min kvällsutsikt, wow!

Likes

Comments