Life

Shopping, god mat, gondolen, allsång på skansen, bästis, mamma. Tre bra dagar bakom!
Nu är jag påväg till Åland för att festa loss hela helgen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Life

På onsdagen hade jag ledig dag, spenderade den i Tenala. På kvällen firade vi syster med kalas då hon fyllde 19 år.
Igår jobbade jag morgontur, tog en snabb dusch och så plockade mamma och pappa upp mig. Vi åkte till Itäkeskus för att shoppa. Fyndade världens snyggaste sporttrikåer, nike topp och jeans. Så nöjd!
Avslutade shoppingen på The lucky bastard, där vi åt hamburgare. Super goda och super bra service, de pratade svenska och det händer inte ofta på ett sådär finskt ställe!

Likes

Comments

Life

Halloj!
Jobbade hela helgen men på söndagen efter morgonturen åkte jag och Basti ut på sjön några timmar. Det var så varmt o skönt! Sen ett varv till Tenala som vanligt på söndagar.

Igår jobbade jag morgontur, och som tidigare som höll jag på att somna men bestämde mig för att jag inte hinner sova. Drack en Nocco päron och sen var det fullt ös här hemma! Haha.. Städade hela lägenheten som jag inte fått gjort på två veckor typ, planerade lite grejer och fixade här hemma. På kvällen trotsade jag hostan och drog iväg på Bodyattack. Gick bra, kondisen är kvar efter 1,5mån paus! Dock kom hostattackerna och behövde spotta x antal gånger, tur finns det papper...

Idag blev det ingen sovmorgon även fast jag kunnat ha. Klockan ringde kl9, då började även oljudet från att de byter bottenrören i höghuset. Hoppade på cykeln och cyklade till Mehiläinen för ett blodprov, stolt kom jag ut då jag för första gången klarade av att inte släppa några tårar.
Frukost på det och nu ligger jag i sängen, om 1h tänkte jag fara ut och gå, sen laga mat och kl13 blir det fransfix och sen kvällstur på jobbet.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Life

Cyklade på fredagen till Bossanova Beach club, där mamma o hennes två vänninor var. Drack goda drinkar och njöt av det fina och varma sommar vädret. Senare på kvällen böt vi plats till Bayan. Där blev det endast vatten och pizza för min del. Landade hemma tidigt, skönt.

Likes

Comments

Life

Nätterna går bra, inget hostas, mornarna går bra, inte trött, arbetsturen går bra, inte trött dock hostar jag som bara den. Efter en morgontur hålls jag vaken max 1h, sen är det som om någon slår mig huvudet och jag somnar. Idag somnade jag ca kl17 o vaknade runt kl19. Hur normalt är det att behöva detta varje dag?
Imorgon ska jag till läkaren för att gå igenom röntgen-, astmtest- och labsvar. Hoppas verkligen att det visar något för är verkligen trött på att vara trött nu.

Likes

Comments

Life

Har jag gjort något annat än besökt Hangö de två senaste veckorna? Haha.. Åkte ner till Hangö med mamma o pappa ikväll. Gick genom kvällstorget och köpte ärter. Satte oss sen på Bryggan för en kall, jag tog även ceasar sallad. Den är verkligem att rekommendera, super god och stor portion för 12€!
Avslutade Hangö visiten med lösglass, mums. Nu är magen mer än mätt.

Likes

Comments

Life

Förra onsdagen tog jag mamma med mig till ett blåsigt men soligt Hangö. Först gick vi naturstigen ut till Tulludden och tillbaka. Efter det gick vi igenom kvällstorget, satte oss på Bryggan för en varsin kall dricka. Avslutade kvällen på Kotipizza i Ekenäs.

Likes

Comments

Life

Hej hallå, här har det ekat tomt en tid. Låt mig berätta varför.
Jag har nu varit sjuk i två månader, ätit två antibiotika kurer som inget hjälper, träffat läkare som inte undersöker utan bara gissar, vilket gjort att energin är låg som bara den. Jobbet går okej, skönt att vara tillbaka o känna att pengarna rullar in. Resten av dygnet sover jag eller ligger hemma då jag ingen enegi har. Jag har inte heller fått träna på ca 1 månad vilket även dragit energin ur mig. Jag är helt enkelt trött och slut och har inget att göra. Men jag har försökt vara ut och gå lite nu och då med mamma och nu nästa vecka tänker jag börja träna försiktigt igen, även fast hostan fortfarande håller i sig efter två månader.
Helgen har jag spenderat i Hangö så kan bjuda på lite bilder därifrån.

Likes

Comments

Life

Bilden är från Google.

Jag rekomenderar Lohilos proteinglass! Sökte den här i Ekenäs och hittad den i vanliga k-supermarket. Smaken är som hel4 vanlig glass, så när jag igår kväll endast skulle smaka så slutade det med att jag åt upp hela asken. Men förpackningen är inte så stor, jag trodde den skulle vara större. Den är dock klart värda sina 4€ för mig! Ska försöka hålla mig till denna glass under min diet, har tänkt mig att jag byter ut mellanmålet mot glass, gott! Dessutom om man tänker att den är nyttigare så är den nog värd priset, samt att lösglass är dyrare än denna lilla förpackning.
Jag har testat double chocolate och salted caramel, nummer två var helt klart favorit  Hoppas dom får flere sorter till matbutiken i Ekenäs under sommaren!

Likes

Comments