Life

6.2-12.2.2017
Måndag: 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Bodypump, 30min Cxworx, 20min på springmattan
Onsdag: 45min Bodyattack
Torsdag: 30min Cxworx, 45min Bodyattack
Fredag: 1h Bodypump
Lördag & Söndag: -

13.2-19.2.2017
Måndag: 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Bodypump, 30min Cxworx
Onsdag: 45min Bodyattack
Torsdag: 1h Bodyattack
Fredag: -
Lördag: 30min Bodyattack, 30min Core
Söndag: -

Likes

Comments

Life

Började dagen igår med Bodyattack och Core på Active med Julia, fortsatt av lite på en timmes städning på Gym1. Gårdagens goda gärning var nog att jag dammsugade hela huset åt fammo på eftermiddagen. Så mycket städning...
Kvällen spenderades med mina fina flickor och det blev lika roligt som alltid. Mycket tjejsnack, melodifestivalen, skumvin och utgång till Santa Fe. Bra så!
Idag tänker jag bara ta det lugnt, inte göra något alls. Försöka få mina föräldrar att spela med mig, vilket dock verkar omöjligt.
Förresten så tackade jag just Nej till jobbet i Stockholm, på grund av en och annan orsak, men en av de större för att jag nog vill spendera alla de korta sommar månaderna i fina Ekenäs.

Likes

Comments

Life

Är tillbaka i Ekenäs för ca 1,5 vecka. Är ledig från skolan men kommer endå inte att vara ledig, hela nästa vecka är fullbokad med jobb. Men det är bara bra!
Pappa sökte mig från Åbo igår, snäll som han är. På kvällen var jag på ett BodyAttack pass på Gym1 och efter det blev det bio med flickorna. Vi kollade såklart Fifty shades darker!
Idag vaknade jag tidigt på morgon sidan, ca 4 tiden för att mitt högra knä värkte som fan igen. Ändå hitta dom ingenting då jag var och röntga..? Somnade om och vaknade runt halv 9, allt för tidigt så har legat i sängen enda sen dess, är så lat och orkeslös idag, haha! Vädret är ju även på den sämre sidan så det har ju inte heller gjort mig piggare. Men om två timmar är det kvällstur som gäller, så får jag aktivera mig lite.

Likes

Comments

Life

Glad vändag alla!
Jag har spenderat min dag helt ensam, inte mig emot dock. Ledig dag från skolan så tog en rejäl sovmorgon. Kockade ihop världens godaste makaronilåda, kollade på PH. Städat hela lägenheten har jag även hunnit med.
Nu på kvällen blev det Gym2000 som vanligt och efter det har jag bara ätit och ska nu ta och fixa lite engelska uppgifter, även fast det inte riktigt lockar...

Bananplättar, vanilj skyr, kiwi och frysta hallon👌

Likes

Comments

Life

Det händer allt för mycket just nu, dock bra saker.
Minns ni att jag skrev att jag ansökte om jobb i Stockholm för augusti månad. Nu efter flera veckors väntan fick jag idag ett jobb! I Saltsjöbaden på något boende.
Tyvärr har jag här under tiden blivit mera taggad på att hyra en lägenhet i Ekenäs för 5 månader, och nästa veckoslut ska jag skriva på kontraktet.
Känns lite surt att både och lyckades, då jag trodde att jag inte skulle få något jobb i Stockholm..

Idag har jag även haft en kille hit, han kommer imorgon hit igen för att skriva på hyreskontraktet. Han ska alltså vara underhyresgäst i min lägenhet i 5 månader. Har en riktigt bra känsla efter att jag träffade honom, han verkar vettig och bra!

Så nu blir det att ta en riktigt ordentlig funderare! Stockholm eller inte..? Det är frågan. Lägenheten hyr jag oavsett, är super glad o nöjd över den!

Likes

Comments

Life

Jag o Basti säger alltid att vi skulle vilja bo tillsammans, då vi nu bor i skilda städer men ses på helgerna. På helgerna sover vi hos antingen mina föräldrar eller hans föräldrar. Billigt och bra med lite jobbigt..
Så nu i veckan bestämde jag mig för att söka lägenhet i Ekenäs för april-augusti (praktik & sommarjobb), de flesta vill ju inte hyra ut för en så kort tid. Men idag fann jag en! Så jag kommer ha mitt eget under den perioden, fyy attans va skönt! Den ligger dessutom 10min från butiken och i centrum i Ekenäs.
Förra året bodde jag också hemma ca 5månader pga praktik och sommarjobb och betalade hyra för lägenheten i Åbo fast jag inte alls var där. Jag vågade inte fråga min hyresvärd om jag fick hyra ut den. Tog modet till mig idag och fick till svar att han har ingen skillnad!?!? Så glad! Så nu ska jag försöka få min lägenhet uthyrd, om inte så hyr jag två lägenheter. Kommer måsta jobba röven av mig då, men totally worth it liksom!
Förstår ni hur glad och taggad jag är?!?

Så om nån vet någon som behöver en billig o mysig etta i Åbo centrum på 30m2, halft möblerad ä. För perioden april-augusti, mer eller mindre. Hör av dej!!

Likes

Comments

Life

Likes

Comments

Life

30.1-5.2.2017

Måndag: 1h Bodyattack
Tisdag: 1h Bodypump, 30min Cxworx, 15min springmatta
Onsdag: 45min Bodyattack
Torsdag: 30min Cxworx, 45min Bodyattack
Fredag: 1h Bodypump
Lördag: Gym 1h15min
Söndag: -

Likes

Comments

Life

Länge sen sist jag skrev ett ordentligt inlägg så here it comes.
För tillfället sitter jag med kokosolja i håret efter ett pasd Bodyattack. Idag fixade jag bananplättar till kvällsmål, länge sen sist men fortfarande lika gott. Idag har jag även haft lite skola, röntgat knät och fixat skoluppgifter.
De senaste helgerna har jag varit i Ekenäs som vanligt. Jobbat, chillat, ätit gott, tränat, umgåtts med familj och vänner. Sånt där vanligt.
Denna vecka kommer bestå av skola, ny kurs, träning, tentläsning och skolarbeten. Men på torsdagen ska jag med några flickor från klassen och J på en Escape room likande grej. Taggad!
Så mycket annat händer det inte denna vecka.

Likes

Comments

Life

Idag har jag haft ledig dag så Julia kom hit från Ekenäs, alltid roligt med trevligt sällskap! Vi åkte direkt till Mylly, lunchade på Classic Pizza och fortsatte med shopping där i Mylly, Ikea och Gigantti Megastore.

Bords tablett från Finnmari.
Högtalare från Gigantti.
Glas jordklot från Finnmari.
Ögonkräm från Kicks.
Kokosolja från Ruohonjuuri (?).
Primer från Kicks.

Skumvinsglasen får/fick jag i julklapp av mamma och pappa. De hade -30% på en normal vara i Iittalas butik om man var medlem, så jag blev medlem och köpte dessa.
Det stod att högtalaren kostade 29€, men då Julia skulle betala kostade den bara 15€. Så jag måste bara springa in och köpa en jag också!! Den har till och med bra ljud.. Den heter constellation Orion by Sandstrøm. Super att ha med sig till stranden på sommaren då den är liten.

Korg från Ikea.
Lisa jeans från Gina tricot.
Tunn tröja från Gina tricot.
Sport bh från New yorker.
Stövlar från Din sko. Behövde verkligen ett par nya då mina nuvarande börjar se hemska ut..

Ikväll blir det Bodyattack när Julia är på lite ärenden och sen ska vi dricka skumvin, bara prata och till slut ut på krog för lite dansas.

Likes

Comments