Dagens : En klapp till mig på axeln, klädd som en kvinna. Annars är det bara träningskläder och mjukisbyxor som gäller, vardagligt haha. Men nu har jag skärpt mig, och jag stortrivs. Älskar mina fina sneakers, dem passar till allt! Det var ingen bra ide att åka med dem på tåget, riskerade verkligen att bli ner stämplad. Tur att det inte hände, en sån grej skulle kunna förstöra min dag. Skämt och sido, nu: fortsätta jobba! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- Havremjölk

- Ingefära

- Citron/Lime

- Frusen mango

- Spenat

- Färsk mynta

Eller..

- Soyamjölk

- Frusen avocado

- Citron

- Ingefära

- Spenat

- Vetegräs


- Havremjölk

- Frysta hallon/blåbär

- Citron

- Honung

- Färsk mynta

Eller..

- Havremjölk

- Banan

- Frysta hallon

- Ingefära

- Lime saft

- Acaipulver ( renee voltaire )

- Kokosvatten ( Vita coco )

- Banan

- Frysta ananas/mango

- Lite honung

Eller..

- Kokosvattnen ( Vita coco )

- Baby spenat

- Citron

- Ingefära

Likes

Comments

Godmorgon, nu är jag påväg till jobbet. Min morgon började vid 5:00, ska man skratta eller gråta? Skratta såklart! Nu är jag fulladdad med energi. Startade morgon men en löprunda från Bandhagen till Hökarängen, ca 5 km. I regnet, tur att rätt kläder finns. Duschade, fixade mig med kaffe i handen haha typiskt. Försöker dock minska på intagen av kaffet, det går framåt, två koppar om dagen. Starkt! 😉

Men en snabb morgon status, mår: Bra, men dock lite små stressad och nervös. Sömn: Inatt fångade jag ca 6 timmars sömn, uppskattas. Dagens tanke: Om fyra dagar är det höstens första thaiboxning gala hos oss, längtar! Många nya som ska matcha för första gången. Får mig att vilja spola tillbaks tiden dagen jag gick min första D-klass haha. Människor: Saknar sympati bland människor, nu för tiden begränsar människor sig när känslor kommer in i bilden. Why? Nu: Jobba och trycka i mig en Flap Jack. Önskar: Er alla en jätte fin dag! Puss J

Likes

Comments

Ni kan kalla mig för nattuggla, sover typ aldrig. Jag är en morgon människa och nattmänniska samtidigt, förstår inte hur det går ihop. Fick en bok av min storebror, den heter Spelet är spelet, av Leo Carmona. Hittils diggar jag den, älskar att läsa böcker. Så nu ska jag läsa en stund till, kolla ett avsnitt av Shooter och sova. Kl 5 ska jag upp imorgon, sov gott! Kärlek J

Likes

Comments

Alltså damn it! Du behöver :

Rå torskfile

Räkor

Musslor

Bläckfisk

Citron

Färsk chili

 Rödlök

Koriander

Salt/peppar

Likes

Comments

Som man brukar säga.. ny vecka och nya tag. Jag är så taggad på livet just nu, framförallt jobbet. Ni vet när man väntar på något som man gärna vill ha, men får det inte direkt! Jag hat/älskar den känslan. 


Igår: firad vi min födelsedag igen! Snacka om att jag har världens finaste människor runt omkring mig. Vi blev ett gäng på Olearys med bowling och middag. 


Nu : ska jag jobba, sen direkt till träningen. Om två veckor ska jag försöka börja träna sakta men säkert med handleden.

Dagens : Min snygga kappa som passar till allt! 

Hörs senare. Love J  Likes

Comments

Drar jag och käkar middag på O'learys med tjejerna, trevlig söndag. Hörs senare! Milkshake here I come och kycklingvingar! 

Likes

Comments

Idag är en sån dag jag uppskattar sängen och vädret typ, nu är det serie maraton på gång här. Satt och titta på food challenge heter det så? Det sjukaste jag sätt, blir äcklad men hungrig samtidigt. Får se vad det blir för gott ikväll.. kanske pizza!

Morgon dagens planer : Jobba, sen vidare till klubben. Inget speciellt.

Likes

Comments

Att fightas är en cool grej, det är en sjuk känsla. Jag önskar att min heltidsjobb var att vakna, träna, äta, träna och fightas. Dagens fighter som kan livnära sig på det dem gör, är inspirerade. Om vi kollar på dagens fighters t ex Paige Vanzant, sjukt vacker och grym. Vilken vilja hon har, vilket självförtroende som speglar sig. Hon är bara 24 år gammal, så ung. Här har vi en riktig fighter. Människor runt omkring kan döma fighters, att det enda man gör är att träna. För att bli bäst, måste man träna och slåss mot dem bästa. Har man aldrig gått en match, kommer man aldrig förstå hur det egentligen ser ut bakom stängda dörrar. Det är bantning, mindre fritid, stress, press, utmattning, smärta allt. Jag ser upp till fighters som har tagit sig hela vägen från noll till hundra, det är min motivation.

Jag skulle vilja leva i en värld där allt handlade om fighting, är man frisk då? Fatta hur kär jag är i kampsport, eller thaiboxning. Det är jobbigt att träna inför en match, det är psykiskt påfrestande, det kan vara svårt att hantera press. Men gissa vad, det gör en starkare, iaf mig. För varje match man går, man lär sig. Man slutar aldrig att utvecklas, man slutar aldrig att lära sig. Allt smärta man får gå igenom under fighting, jag älskar det. Nåt charmigt med det. Känslan att gå in, slåss och gå ut. Vilket adrenalin. Obeskrivlig känsla.

I framtiden kommer jag kunna berätta till mina framtida barn hur min livstil såg ut. Hur stark jag blev som människa med fighting, hur självsäker jag blev. Hur lycklig jag var. Att gå in och slåss, handlar inte bara om att vilja sänka sin motståndare, jo absolut det är en av anledningarna. Ringen är det enda stället jag kan känna så många blandade känslor på en och samma gång. Jag känner mig stark, cool och som en krigare. Mina framtida barn ska veta att dom hade en tuff mamma som gillade att slåss. Jag vill härmed upphöja alla fighters som lägger ner all sin tid på att träna och fightas. Vi slösar inte tid, vi har en ljus framtid framför oss.

Likes

Comments