Header

Våra underbara junior fighters!

Godmorgon allesammans! Idag har vi en pigg & glad Jessi här. Jag lyckades få 6 timmars sömn, skönhetssömn deluxe. Nu sitter jag på jobbet och svara på lite mejl, ganska lugnt idag både skönt och jobbigt. Jag blir nästan tokig när det är för lugnt. Annars är det jobb till 17, sedan till klubben för två pass. Är lite sugen på att joina gruppen idag på träningen, är så himla sparring sugen hela tiden tummen upp! idag blir en lång dag, det gäller bara att ladda med energi.

I veckan ska jag faktiskt för första gången testa Crossfit med en vän! Bara för att!

Nu sitter jag och kikar på resor, det blir Thailand i Juli 2018 hela 6 veckor Hur skönt?! Sex veckor med god mat, bra människor och två pass om dagen.

Ska ni resa under vintern? Ha en bra dag än så länge 😄


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu & min och Umas dejt.

Vilken perfekt helg, jag har fått så mycket sömn, himla skönt! Jag har tränat, hängt med vänner och mått bra. En tanke som slog mig i helgen är att jag är så himla ung, älskar det. Framtiden väntar på mig, I am ready! 😃 Försöker verkligen ta vara på alla lediga stunder.

Fredag: Hängde jag på klubben. Lördag: Träning, lunch och middag med en vän. Idag: Morgonsparring och en sen lunchdejt på Hälsocafet med min fina vän, Uma.

Nu: Serie och sängen, hoppas alla fick en bra helg. 😊

Likes

Comments

Älskar Panini! Chevresallad med bulgur..

Livets kaffe, med varm havremjölk och honung i. Toppa lite med kanel.

Dagens Jessi. Mår: Pigg & glad! Solen skiner och jag är tacksam för livet. Det är äntligen fredag, nu ska jag trycka i mig lunch. Klockan 18 har vi clinch träning efteråt ska jag dega. Alltså ligga i sängen med min dator och äta godis & chips. Hörs sen! 😊

Likes

Comments

​Jag är så taggad på helg! Träning och i helgen ska jag hitta på en del saker, b la träffa vänner + bio. Längtar! Nu ligger jag i sängen med min kärlek. Jag har hunnit duscha, noppa brynen, rakat benen osv. Fresh & just nu mår jag! Typ som att jag har vunnit på Triss eller något. Det blir ett par avsnitt av Peaky Blinders, kl är bara 20 😍  är det bara jag som jobbar halvdag imorgon?! Vi hörs imorgon, hoppas ni alla får en fin kväll. / Kärlek J 

​Min lilla älskling! 

Likes

Comments

Nu är det äntligen torsdag, jag har knappt hunnit landa. Men idag var en lugn dag, inte stressad eller trött. Jag har stressat till träningen, ätit middag vid 22 och somnat vid 1-3. Idag har jag äntligen funni balans i min vardag. Det har vart en del på jobbet, mycket nytt att ta in. 😍

+ Jag ska börja med mental träning, äntligen. När det gäller mitt självförtroende är jag ganska envis, hamnar ibland i någon slags förnekelse. Jag tränar inte bra, fokuserar inte som man bör göra. Jag har i månader haft kalla fötter, dåligt självförtroende när det kommer till thaiboxning. Jag ser mig inte bli bäst, eller vinna. Men jag ska jobba emot det, och börja tro på mig själv. Det finns ingen förklaring till varför jag känner såhär. Men jag tror på att det kan ändras, och jag är super taggad.

+ Min chef är en stjärna, hon har sen dag ett pushat mig till att bli bättre. Och jag ser redan efter 1,5 månad en stor utveckling.

+ Jag har vart på min första lägenhetsvisning, damn it jag har noll tålamod. Att vänta är svårt. Hoppas på det bästa!

+ Jag har börjat uppskatta saker och ting ännu mer. Så fort jag bli på dåligt humör, försöker jag påminna mig själv vad jag egentligen har. Behöver inget mer!

+ Juli 2018 åker jag till Thailand i hela 4 veckor.

+ Att jobba som instruktör på världens bästa ställe, gör mig så lycklig och jag blir så varm i kroppen varje gång. Mina vänner, en vacker dag kommer jag att livnära mig på träning.

+ Jag ska ta pt i boxning, för att slipa på styrkan och boxningen.

- Att jag har skjutit upp många saker, t ex läkartid som jag borde gå på. Eller gå handla något jag verkligen behöver.

- Glömsk, nästan pinsamt. Det blir värre för varje dag som går, vet inte vad livet vore utan en fysiskt kalender. Jag tappar bort min plånbok och nycklar ca 23 gånger om dagen. Eller glömmer bort att jag måste ringa någon.

- Jag är för hård mot mig själv, ush!

- Har bokstavligen ätit lunch varje dag ute på Green and Bean & Icha Icha, farligt att jobba på Ötsermalm. Bara en massa hälsoställen runt omkring. Slöseri med cash.

- Mobilberoende, jag är så himla trött på min telefon. Jag är så beroende. Tips?

Likes

Comments

Måndag - Jobb & träning 

Tisdag - Idag jobbar jag hemifrån, mådde ingen bra alls men nu börjar jag känna mig pigg. Chefen bad mig att stanna hemma en dag och vila. Gissa vad nu mår jag mycket bättre, kanske behövdes. Jag ska strax möta Carro på en lunchdejt sedan väntar hela 3 pass idag, kommer bli en lång dag men älskar det! 

Onsdag - Ska jag jobba, sedan iväg och träna. 

Torsdag - Jobba sedan visning på en lägenhet, känns overkligt! Efter det ska jag tillbaks till jobbet. Sen ska jag faktiskt åka och hälsa på min storebror. 

Fredag - Upp & jobba, sedan clinch träning och hem vila. 

Lördag - Morgon träning sen inget planerat

Söndag - Inget planerat än. 

Hur ser veckan ut för er? 

Likes

Comments

Här har vi alla instruktörer på en bild. Både från Team Southside & The box Haninge.

Här har vi så kallade vår styrelse, som hjälper till att få struktur på saker och ting på klubben. Planering av galor osv.

Southsides instruktörer

Här har vi mannen bakom allt, som har byggt upp varumärket från noll till hundra. Min inspiration, en av mina bästavänner och även min extra storebror.  Min coach Rodde, grundaren av SSMT och The box haninge

Coach Diger, världens bästa Danne. Han var min instruktör när jag började träna. Himla duktig och en bra tränare, alla borde ha en Diger. Jag lär mig mycket av honom.

Million dollar smile, hur fin? Min grymma vän Amanda, som är grundaren av The box Haninge och instruktör åt barngruppen på SSMT. Hon är så himla driven och smart. Mycket att tacka henne för.

Vår grymma fighter Yousef, himla duktig och instruktör åt juniorgruppen samt assisterar även andra grupper. En av mina böstavänner såklart.

En till grym fighter, vår starka Woody. Vi började träna thaiboxning ungefär samtidigt. Instruktör åt juniorgruppen men assisterar även andra grupper. Min bästavän också.

Bästa Andreas, en grym och pedagogisk instruktör som håller fortsättningsgruppen. En utav dem skönaste människorna jag har träffat.

Min roliga grymma vän Camilo, man skrattar ihjäl sig på hans pass, Instruktör åt nybörjgruppen, väldigt disciplinerad människa. Även en nära vän till mig också.

Sist har vi mig, Jessi. Jag håller tjejgruppen, fortsättning/anvanceradegruppen och även barngruppen.

Här har vi Thilda, som är Amandas syster. Hon är instruktör på The box Haninge, världens härligaste kvinna.

Sedan har vi Frida, himla stark tjej med en enorm vilja. Även instruktör på The box Haninge.

Följ oss på Instagram @ssmthainge & @theboxhaninge


Likes

Comments

Du behöver:

1 ägg

1 dl lättmjölk

1 tsk kokosolja

1 msk kokos

1 mosad banan

1 tsk honung

1 msk jordnötssmör

Pålägg:

Frysta bär


Likes

Comments

När föredrar du att träna?

Det är olika, ibland mornar eller eftermiddagar. Ogillar kvälls träning, då menar jag runt 21 tiden.

Vad trycker du i dig innan träning?

Helst en bar, eller banan!

Hur mycket vatten dricker du?

Väldigt mycket, det är jag ganska bra på.

Vad lyssnar du på helst under träning?

6LACK och Old school

Hur mycket sömn får du per natt?

Jag försöker ligga på 5-6 timmar, det räcker.

Favorit träningsplagg?

Sport-Bh!

Nike eller Adidas?

Går inte att välja, svårt!

Löpa inomhus eller utomhus?

Utomhus alla dagar i veckan.

Gym eller dans?

Gym.

Träningskläder eller civila kläder?

Träningskläder såklart!

Likes

Comments

Instagram@jessirojasssmt