...det där med att glädja andra, hur svårt ska det vara? Är det lättare att såra? Trycka ner andra? Blir less på alla skitsnack och rykte som är helt osanning. Att bli sårad och det gör så ont. Så nästa gång vi uttalar oss, låt oss säga något uppbyggande, något som glädjer andra, gör att de känner sig värdefulla, älskade. Vi är allt för dåliga på att visa vår uppskattning eller prata positivt, eller?? Lyft luren, ring, skriv ett sms, maila, besök någon, gör livet glatt för någon IDAG OCH ALLA DAGAR! "Det är saligare att ge än att ta". "Ett glatt hjärta förskönar ansiktet"! Gläds och var glad för allt du har, det glömmer vi så ofta. Ge komplimanger, beröm, bejaka, prata positivt, bekräfta och uppmuntra någon, några varje dag, då glädjer du andra!!! Varför inte säga att någon är bra på det hon eller han gör, har snygga kläder, ett vackert inre eller yttre, kanske båda? Glöm inte att säga hur mycket du älskar andra och inte att såra en, eller prata negativ om andra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här med vänskap kan vara underbart och härligt men också trassligt och jobbigt ibland. Jag tror att det kan vara bra att fråga sig själv vilka som verkligen är ens vänner och varför. Det är inte fel att rensa ibland och med det menar jag att man gör sig själv en tjänst genom att behålla dom vänner som man har kul med, mår bra av att umgås med, och kanske umgås mindre med eller rent av sluta umgås med människor som gör en ledsen, är opålitliga eller inte är bra vänner helt enkelt.

Nya vänner kommer och går hela livet och man kan hitta dom lite överallt, kanske på en resa, en utbildning, en fest eller genom bekanta? Och bara för att man har varit vän med någon i 5 år betyder inte det att man behöver vara vänner i 5 år till ifall man inte trivs ihop och inte mår bra av varandra längre. Det kan ju vara svårt att göra slut med en vän men börjar man umgås mindre och mindre så brukar det bli naturligt att man till slut inte hörs så ofta. I vissa fall kanske man inte behöver bryta kontakten utan kan istället ha en vänskap där man ses nån gång ibland istället för varje dag. Ja det inte lätt tycker jag men det viktigaste är nog att man umgås med människor som man tycker om! 💕

Likes

Comments

Är så trött på vissa! Någon tog bort mig som vän på facebook/Instagram FÖR att jag inte hade svarat på mejl, ja bara för det! Jag har ju ett liv utanför cybervärlden. Jag har ju familjen, jobb och min hobby. Så jag kan inte jämt sitta och surfa, maila...som tar all min tid. Förresten vet ju att du brukar läsa min blogg, det bryr jag ju inte om att just du som bort mig på Facebook/Instagram och är besviken/sur eller liknande på mig. Det är ju jag som bestämmer OM jag har tid att svara på när det passar mig bäst!

Det känns ju tråkig när någon inte respektera mig och mitt liv och hånar på mig!

Ni som finns på min vänlista på facebook, jag älskar Er alla och glömmer absolut INTE Er! 💕

Likes

Comments

Okej! Det var ett bra tag sen man skrev på bloggen, funderar på att börja blogga igen. Är det värt? Men vi kör på ett tag och ser om det är några som följer den. Skulle vara trist att sitta och skriva om ingen läser bloggen ;). Så vi får se!

Sitter här nu i soffan och funderat på om jag skulle våga börja ta kontakt med vissa personer igen efter några år. Har funderat länge på att skriva en lång typ mail till dem men vågar princip inte det...vill inte få negativ respons eller blockera mig. Eller är det bättre att låt vara att inte skriva till dem?

Vill önska Er allihopa bloggläsare en mysig kväll! 💕

Likes

Comments

Det jag ville komma fram till med det här inlägget är kort och gott att jag inte vill att ni ska ta personerna ni har runt er för givet. Berätta för dem att ni är glada att de finns, ge dem komplimanger och tacka dem när det ställer upp och peppar Er. Var en riktigt bra vän. Jag gjorde det senast för ett tag sedan. Jag skickade ett "Jag är glad att jag har dig ♥️". Det är så enkelt att göra, men förhoppningsvis betyder det mycket för personen som får det och det ger tillbaka till mig. ♥️ Det känns så bra!

Var rädda om varandra, för vips kan något oväntat hända. 

Önskar Er allihopa en riktigt skön helg!

Likes

Comments

När man har vänner som påstår vara ens vän och visar sig själv vara en riktigt dålig vän är den värsta fienden man kan ha. Jag är riktigt trött på falska människor, som säger att dom finns men är inte det, som säger att man kan lita på dom men slutar att man inte kan. Jag har fått nog av det för längesedan. Less på drama, skitsnack och skvaller. Det är inte mitt liv, det är ett liv jag sa HEJ DÅ till. Och jag har redan plockat bort dom personerna från mitt liv för jag har ju inte bara mig själv att tänka på vissa. Jag vill inte lära min söner att det är okej att ta in vem som helst i sitt liv och bara lita på den personen till 100% direkt. Jag vill lära dem att man ska ge och ta, att de ska vara försiktig när de väljer sina vänner, att man hellre har för få vänner än för många. Jag har hellre två vänner än för många tex... Jag är trött på allt sånt och jag är färdig med det för längesedan! Känns helt rätt!

Jag är lycklig med min familj och några få vänner som jag litar på...och min hobby!

Önskar Er allihopa min bloggläsare en riktig skön söndag! 💕

Likes

Comments

Idag den 15 september-16 firar vi HELA 10 år tillsammans. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har dig i mitt liv. Du både finns och har funnits för mig genom alla motgångar. Jag älskar dig så det gör ont och jag är kärare än någonsin. Jag kommer aldrig släppa taget om dig.

Stort grattis till oss på våran dag. Jag älskar dig! 💕

Likes

Comments

Ja, så är jag tillbaka och börjar blogga lite igen.

Just det jag vill bara skriva av mig. Känner just nu jag saknar någon, är som att man har en tung sten i sig som inte går att få bort. Det gör ont i hela kroppen och vissa dagar känns bättre än andra.
Jag saknar en person dag ut och dag in, jag tänker på hen varje dag varje minut... Dag in och dag ut...Det har gått månader men känner ingen skillnad. Men besvikelsen är lika stor varje gång. Vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig! ❤

Likes

Comments

Jag har alltid brytt mig mer om folk i min omgivning än om mig själv. Alltid velat vara mina vänner till lags och alltid försökt ställa upp till 110%. Finns inget negativt med att alltid vilja vara det bästa för sina vänner, men allting har en gräns. På sistone så har jag blivit trött på att ständigt vara den som hör av sig först, hela tiden fråga hur den andre mår, fråga om man ska ses osv MEN känner att man ALDRIG får något tillbaka! Ett hej? En tanke? NÅGOT? För ett tag sedan blev jag så obeskrivligt trött på detta eftersom jag kände att det tog på mitt samvete, mitt humör, min tankegång, det kröp inuti mig och jag visste inte hur jag skulle bli av med det.

Jag började må dåligt, för i min värld så sviker man inte sina vänner, eftersom det gick mig till huvudet om att det var jag som gjorde fel. Men så en dag så gick det för långt, jag orkade bara inte mer och bestämde mig då för att bry mig om personer som bryr sig om mig. För mig innebär vänskap att man är två, det ska vara ömsesidigt. Så efter den dagen så har jag slutat att ha dåligt samvete även om jag känner att jag kan sakna personen isig, men egentligen - denna personen lägger ingen större vikt i att bry sig om mig så varför ska jag slösa min energi på den? Finns ingen anledning i världen och det är JAG som mår dåligt över det.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Gör jag något rätt, beröm mig. Gör jag något fel, SÄG DET till mig rakt ut - men gå inte runt och va småirriterad och "låtsas som att allting är bra". Detta gör mig så arg och ledsen. Vi är väl ändå vuxna människor och går inte på högstadiet längre! Det är precis som om folk är så rädda för att yttra sig om att de tycker/tänker något om en annan person som hellre går och snackar skit bakom ryggen på personen om att den tycker si eller så, men när personen i fråga står framför så är allting frid och fröjd. SÅÅÅ FALSKT, jag spyr!

Umgås med folk som inspirerar, motiverar, peppar och gör dig glad för att DU förtjänar det! Varför ska du hänga med personer som ständigt klagar och drar ner dig hela tiden = DÅLIG ENERGI! Gör det som är bäst för DIG, var lite egoistisk ibland och sätt dig själv i första rummet för att DU ÄR SÅ VIKTIG!

Jag har blivit mycket starkare som person, börjat tänka annorlunda och är mig själv till 110% HELA tiden sedan jag bestämde mig för att lägga energi på folk som bryr sig om mig, som tycker om mig för den jag är och som jag vet är totalt ärliga mot mig. För egentligen är det precis det som verkligen betyder något. För mig är en sann vän värd ALLT, istället för flera som egentligen inte bryr sig ett skit...

Tack för mig! 💕

Likes

Comments

Jaha...En sak som jag har märkt bland människor, är att folk älskar att lägga sig i andras liv. Okej, inte alla, men väldigt många tycker om att tycka och tänka om hur andra lever sina liv. Varför har människor sånt stort behov utav att lägga sig i andras liv? Är deras egna liv så ointressanta att dem måste fylla det tomrummet med att kommentera andras liv? Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så puckad i hjärnan att man sitter och stör sig på hur andra lever eller uppfostrar sina barn eller vad som helst. Alla gör som dem vill och bara för att ens egna sätt funkar för en själv betyder det inte att andra tycker likadant. Varför kan man inte bara accepterar att alla är olika, tycker olika och lever olika? Självklart får man tycka och prata med sin partner/vän/syskon/förälder om man tycker något men att sitta och kommentera andras Facebooks, bloggar och instagram kontot är ju inte ok. Jag undrar om dessa människor skulle tycka det var lika kul ifall man la sig i deras liv och pekade ut allt man tyckte var fel i deras vardag. I mina ögon är det bara losers som stör sig mer på andras liv än att lägga fokus på sina egna. Uppenbarligen har dem väldigt tråkiga liv och måste därför störa sig på andra som har väldigt roliga liv och gör som dem vill. Jag kan personligen tycka lite synd om de här personerna, som lägger ner tid och energi på att tycka om andras liv, när de kan njuta av sitt liv istället, men det är en annan sak. 

Nu handlar inte det här om något som någon har skrivit till mig utan jag har bara sett så många idiotiska kommentarer på senaste tiden på Facebook och vad som helst ute på nätet! 

Mitt tips är att sluta bry er och lägg er i andras liv! Lägg er energi på att ordna upp ert egna istället så att ni blir gladare människor! 💗

Likes

Comments