Det jag ville komma fram till med det här inlägget är kort och gott att jag inte vill att ni ska ta personerna ni har runt er för givet. Berätta för dem att ni är glada att de finns, ge dem komplimanger och tacka dem när det ställer upp och peppar Er. Var en riktigt bra vän. Jag gjorde det senast för ett tag sedan. Jag skickade ett "Jag är glad att jag har dig ♥️". Det är så enkelt att göra, men förhoppningsvis betyder det mycket för personen som får det och det ger tillbaka till mig. ♥️ Det känns så bra!

Var rädda om varandra, för vips kan något oväntat hända. 

Önskar Er allihopa en riktigt skön helg!

Likes

Comments

När man har vänner som påstår vara ens vän och visar sig själv vara en riktigt dålig vän är den värsta fienden man kan ha. Jag är riktigt trött på falska människor, som säger att dom finns men är inte det, som säger att man kan lita på dom men slutar att man inte kan. Jag har fått nog av det för längesedan. Less på drama, skitsnack och skvaller. Det är inte mitt liv, det är ett liv jag sa HEJ DÅ till. Och jag har redan plockat bort dom personerna från mitt liv för jag har ju inte bara mig själv att tänka på vissa. Jag vill inte lära min söner att det är okej att ta in vem som helst i sitt liv och bara lita på den personen till 100% direkt. Jag vill lära dem att man ska ge och ta, att de ska vara försiktig när de väljer sina vänner, att man hellre har för få vänner än för många. Jag har hellre två vänner än för många tex... Jag är trött på allt sånt och jag är färdig med det för längesedan! Känns helt rätt!

Jag är lycklig med min familj och några få vänner som jag litar på...och min hobby!

Önskar Er allihopa min bloggläsare en riktig skön söndag! 💕

Likes

Comments

Idag den 15 september-16 firar vi HELA 10 år tillsammans. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har dig i mitt liv. Du både finns och har funnits för mig genom alla motgångar. Jag älskar dig så det gör ont och jag är kärare än någonsin. Jag kommer aldrig släppa taget om dig.

Stort grattis till oss på våran dag. Jag älskar dig! 💕

Likes

Comments

Ja, så är jag tillbaka och börjar blogga lite igen.

Just det jag vill bara skriva av mig. Känner just nu jag saknar någon, är som att man har en tung sten i sig som inte går att få bort. Det gör ont i hela kroppen och vissa dagar känns bättre än andra.
Jag saknar en person dag ut och dag in, jag tänker på hen varje dag varje minut... Dag in och dag ut...Det har gått månader men känner ingen skillnad. Men besvikelsen är lika stor varje gång. Vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig! ❤

Likes

Comments

Jag har alltid brytt mig mer om folk i min omgivning än om mig själv. Alltid velat vara mina vänner till lags och alltid försökt ställa upp till 110%. Finns inget negativt med att alltid vilja vara det bästa för sina vänner, men allting har en gräns. På sistone så har jag blivit trött på att ständigt vara den som hör av sig först, hela tiden fråga hur den andre mår, fråga om man ska ses osv MEN känner att man ALDRIG får något tillbaka! Ett hej? En tanke? NÅGOT? För ett tag sedan blev jag så obeskrivligt trött på detta eftersom jag kände att det tog på mitt samvete, mitt humör, min tankegång, det kröp inuti mig och jag visste inte hur jag skulle bli av med det.

Jag började må dåligt, för i min värld så sviker man inte sina vänner, eftersom det gick mig till huvudet om att det var jag som gjorde fel. Men så en dag så gick det för långt, jag orkade bara inte mer och bestämde mig då för att bry mig om personer som bryr sig om mig. För mig innebär vänskap att man är två, det ska vara ömsesidigt. Så efter den dagen så har jag slutat att ha dåligt samvete även om jag känner att jag kan sakna personen isig, men egentligen - denna personen lägger ingen större vikt i att bry sig om mig så varför ska jag slösa min energi på den? Finns ingen anledning i världen och det är JAG som mår dåligt över det.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Gör jag något rätt, beröm mig. Gör jag något fel, SÄG DET till mig rakt ut - men gå inte runt och va småirriterad och "låtsas som att allting är bra". Detta gör mig så arg och ledsen. Vi är väl ändå vuxna människor och går inte på högstadiet längre! Det är precis som om folk är så rädda för att yttra sig om att de tycker/tänker något om en annan person som hellre går och snackar skit bakom ryggen på personen om att den tycker si eller så, men när personen i fråga står framför så är allting frid och fröjd. SÅÅÅ FALSKT, jag spyr!

Umgås med folk som inspirerar, motiverar, peppar och gör dig glad för att DU förtjänar det! Varför ska du hänga med personer som ständigt klagar och drar ner dig hela tiden = DÅLIG ENERGI! Gör det som är bäst för DIG, var lite egoistisk ibland och sätt dig själv i första rummet för att DU ÄR SÅ VIKTIG!

Jag har blivit mycket starkare som person, börjat tänka annorlunda och är mig själv till 110% HELA tiden sedan jag bestämde mig för att lägga energi på folk som bryr sig om mig, som tycker om mig för den jag är och som jag vet är totalt ärliga mot mig. För egentligen är det precis det som verkligen betyder något. För mig är en sann vän värd ALLT, istället för flera som egentligen inte bryr sig ett skit...

Tack för mig! 💕

Likes

Comments

Jaha...En sak som jag har märkt bland människor, är att folk älskar att lägga sig i andras liv. Okej, inte alla, men väldigt många tycker om att tycka och tänka om hur andra lever sina liv. Varför har människor sånt stort behov utav att lägga sig i andras liv? Är deras egna liv så ointressanta att dem måste fylla det tomrummet med att kommentera andras liv? Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så puckad i hjärnan att man sitter och stör sig på hur andra lever eller uppfostrar sina barn eller vad som helst. Alla gör som dem vill och bara för att ens egna sätt funkar för en själv betyder det inte att andra tycker likadant. Varför kan man inte bara accepterar att alla är olika, tycker olika och lever olika? Självklart får man tycka och prata med sin partner/vän/syskon/förälder om man tycker något men att sitta och kommentera andras Facebooks, bloggar och instagram kontot är ju inte ok. Jag undrar om dessa människor skulle tycka det var lika kul ifall man la sig i deras liv och pekade ut allt man tyckte var fel i deras vardag. I mina ögon är det bara losers som stör sig mer på andras liv än att lägga fokus på sina egna. Uppenbarligen har dem väldigt tråkiga liv och måste därför störa sig på andra som har väldigt roliga liv och gör som dem vill. Jag kan personligen tycka lite synd om de här personerna, som lägger ner tid och energi på att tycka om andras liv, när de kan njuta av sitt liv istället, men det är en annan sak. 

Nu handlar inte det här om något som någon har skrivit till mig utan jag har bara sett så många idiotiska kommentarer på senaste tiden på Facebook och vad som helst ute på nätet! 

Mitt tips är att sluta bry er och lägg er i andras liv! Lägg er energi på att ordna upp ert egna istället så att ni blir gladare människor! 💗

Likes

Comments

Som många av Er vet att jag har startat ett till instagramkonto där jag som sälja ut lite blandade kläder/skor till båda barn/ungdom/vuxen och jag vet att ni uppskattar det (hoppas det). Allt som säljs är i gott skick så om ni vill spana in vad som finns uppe nu så välkommen och kika in där och gärna följa den..det kommer komma upp då och då också. Känner att det är mycket lättare att göra det via instagram än på bloggen eller ute på nätet!

Välkommen och kika in så kanske du hittar någon du vill ha...Bloppisinna heter min bloppis på Instagram! Välkommen! 💕

Likes

Comments

Många brukar fråga mig hur det är att ha distansförhållande (jaa jag bor i Sverige och min gubbe Jess bor ju i Danmark), och jag brukar alltid svara "det är inga problem" tänk sig det är snart 10 år för oss som distansförhållande. Självklart är det jobbigt emellanåt och väldigt påfrestande men det är verkligen verkligen SÅÅÅ värt det för när man ses så är livet mer än underbart så underbart måste jag ju säga! Man tröttnar liksom inte på varandra. För oss fungerar det bra tycker jag för vi ses väldigt ofta ändå med vår bra planerar hur vi ska ses osv...Det bästa med distansförhållande är att den "pirriga" känslan aldrigförsvinner, det är det som är så fantastiskt! Man har gått och längtat efter varandra i flera dagar, pratat på videosamtal på mobil och skickat mysiga sms och sen när man väl ses blir det en sån magisk känsla och man kan inte släppa taget om varandra och med massor av pussar, pussar...jaa pussar...Mysigt är det! ❤

Tips till er som precis har gått in i ett distansförhållande:

Försök att hitta saker att sysselsätta dig med under tiden när ni inte ses. Umgås med vänner/familjen, träna eller läs en bok för att få tiden att gå. Ja vad som helst! Det är väldigt påfrestande och gå och tänka på sin älskling var tredje sekund och hela tiden undra vad han/hon gör.

Dela upp resekostnaderna (vi hittar alltid den bästa färdsätt att åka med t.ex ta den billigaste tåg eller buss, ibland med flyget), som ni vet är det ju dyrt att resa, speciellt om man gör det ofta.

Försök att ses så ofta ni kan, går det flera veckor utan att få träffa varandra så försök och ha kontakt så mycket det går på videosamtal, sms, facebook, skype.

Våga planera, prata om framtiden, res tillsammans, gör roliga saker (vi har ju barn ihop så vi planerar alltid tillsammans med dem som vad de vill göra eller vi överraska dem) i hop helt enkelt!

För att bygga en trygg och respektfull relation måste man kunna kommunicera, stötta och lyssna på varandra, jätteviktigt!

Vad har ni att säga om distansförhållanden? Nyfiken!

Sköt om Er allihopa mina kära bloggläsare! ❤

Likes

Comments

Jag har startat ett till instagramkonto där jag kommer sälja ut lite blandade kläder/skor till båda barn/ungdom/vuxen och jag vet att ni uppskattar det (hoppas det). Allt som säljs är i gott skick så om ni vill spana in vad som finns uppe nu så kika in där..det kommer komma upp då och då också. Känner att det är mycket lättare att göra det via instagram än på bloggen eller ute på nätet!

Välkommen och kika in så kanske du hittar någon du vill ha...Bloppisinna heter min bloppis på Instagram! Välkommen! 💕

Likes

Comments

Kan du inte bara ge upp nu? Hur korkad tror du jag är? Jag vill aldrig mer ha med dig att göra. Ni inte längre kan få tag på mig. Bara för att jag har svarat en av Er betyder inte det att jag vill mer eller går med på vad som helst. Snälla, lämna mig ifred!

Det verkar som du försöker få kontakt med mig, vad vill du då? Du vet ju att jag vill inte ha Er med att göra, du försökte ju få det att verka som att det är mig det är fel på. Egentligen tror jag inte att det handlar om mig. Du har blivit sviken så många gånger själv att du inte vågar riskera att bli sviken en gång till. Därför såg du till att svika mig först, innan jag svek dig. Nu är jag glad att du svek mig så snabbt, innan jag gav mig in i något. För nu vet jag att du inte går att lita på. Du är inte värd mig. Försök inte komma tillbaka eller be om förlåtelse. Jag kommer inte göra om misstaget igen. Fast jag hade naturligtvis ingen aning om att det var ett misstag, för du är så bra på att spela teater!

Du gör som vi gjorde, du säger bara som jag har varit i, vad vill du egentligen mig? Kan du inte vara snäll och gå vidare utan mig eller mitt liv? Eller var det något som du vill försöka säga? Så maila mig istället! Eller skriv ett meddelande till mig på Facebook om du känner för det! 

God natt och sov sött alla mina kära bloggläsare! 💗

Likes

Comments