Header

Contains affiliate links

Alla plagg från Na-kd. You know the drill, klicka på bilderna för att komma till sidan med kläderna. Min nästa lön (när jag fått jobb) kommer gå till några utav dessa plagg, är obssesed med detta mönster, insåg att jag har ett par byxor i detta mönster som har fått legat längst bak i garderoben... SÅ snyggt!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Klicka här för att komma till Carl Edmond's hemsida!!

Likes

Comments

En hel dag i Stockholm med Clara

En bild på moi / Frukost / Glada jag vid poolen en varm dag

Världens snyggaste vän / Jag igen / Clara by the pool

Likes

Comments

Igår var det tänkt att jag och Carro skulle ut, men det sluta med att vi bara hann fixa oss och ta lite bilder sen stannade vi kvar hemma hos henne. Ångrar mig nästan för det verkade så roligt ute igår men är glad att jag slapp vara trött idag om jag skulle kommit hem vid 3 liksom.

Nu håller jag på att packar mina väskor inför lägret jag ska vara ledare på som börjar på Lördag. Så imorgon ska jag och Clara ha en heldag i Stockholm så vi får se vad vi hittar på, shopping eller grönan eller både och, oklart än så länge! Hoppas på bra väder iaf.

Likes

Comments

Bella Hadid, Martha Hunt, Kendall Jenner

Selena x3

Rihanna, Kendall Jenner, Selena Gomez och The Weeknd

Kaia Gerber x3

Hailey Baldwin, Dakota Johnson, Vanessa Hudgens

Madison Beer x3

Likes

Comments

Mest lästa