​Detta är nog det vackraste ni kan kolla på!!!!! Finner inte ens ord, det är omänskligt??? Alltså tack gud (som jag ej tror på) att jag får leva under samma tid som leo, verkligen tack<3 

This one's for you kg 

Likes

Comments

Haha idag är dagen då jag, Johanna och Saron firar 365 dagar med varandra på snapchat. Minns när vi hade typ 200 dagar och diskuterade om hur sjukt det är och att tiden går så fort. Tid är så jävla läskigt egentligen. Typ att du missa din buss för att du klev upp 5 min försent och det slutar med att den bussen du missade kraschade eller något åt andra hållet så det blir positivt med tiden men just sånna där saker är ganska sjukt.

Anyyyyyways, taggar igång redan nu inför London på fredag. Alltså waaah det ska bli så underbart!!!!! Kan knappt ens beskriva. Måste påminna mig själv om att ta bilder på exakt ALLT haha. Säger det inför varenda resa jag gör och det slutar alltid med att jag får ångest för jag fota för lite, menmen kanske betyder att man har så kul så man glömmer kanske? Men denna gång då jäklar!! Så förbered er på bildbomb när jag kommer hem för jag ska ha den bästa resan någonsin.

Likes

Comments

Ja, vart ska man börja? Denna vecka har inte alls varit som jag hade tänkt. Det var meningen att försöka gå hela veckan men jag har endast gått en dag. Resten av tiden har spenderats hemma eller på ansans. Igår vid den här tiden var jag på halkbana och det är så skönt att ha det avklarat. Men det tog verkligen all min energi och idag kom jag inte upp. Men har en jätte rolig kväll att se fram emot så ska hålla mitt humör uppe för det! Nu ska jag sätta mig och dricka massor av vatten, kika på lite körkortsteori sedan gå ut på en snabb prommis hade jag tänkt.

Likes

Comments

Älskarälskar denna "passfodral" som jag köpte häromdagen, har länge letat efter en sån här. Finns jätte gulliga på vs men dom är svindyra!! Denna gick på endast 99kr så det var såå värt. Kommer få använda den redan på fredag nästa vecka då jag drar till London för att hänga med min saknade bästis i fem dagar. Längtar!!!

Likes

Comments

diorVåren är äntligen här och det firar vi med att bära ljusa färger!! Blått har alltid varit en utav mina favoritfärger och  det är enkelt att matcha med en fräsch vit färg. Sedan är jag så extremt sugen på dior solglasögonen så jag vet inte vad, dom kostar dock runt 4 tusen satt det är något jag får fortsätta drömma öm<3

Likes

Comments

​Jeans ​Topshop ​Croptop ​H&M ​Bomber ​Shein ​Skor ​Sam Smith

Likes

Comments

Det är så himla viktigt att visa uppskattning till nära och kära, att visa att man inte tar någon eller något för givet, att alltid ge stöd när det behövs och att bara finnas där helt enkelt. Detta är till er mina fina vänner, ni är ljuset i mitt mörker.


Till mina <3 tack för att ni alltid funnits där för mig efter alla dessa år, tack gånger tusen. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag uppskattar och älskar er. Jag tror inte någon kan förstå det. Vi har haft våra motgångar men vi är ändå världens starkaste gäng och ingen kommer någonsin kunna förstöra det för oss. Jag är så otroligt stolt över att få kalla er mina bästavänner. Att veta att man kan skicka iväg ett sms till nån av er och be om råd och man kan få en hel bibel tillbaka, det är allt. Ni är ett gäng underbara, smarta, vackra, snälla, as roliga galningar och jag rå älskar er. Så många minnen vi har tillsammans som jag långt kommer glömma. Ni är de viktigaste vännerna i mitt liv och jag kommer inte släppa er enkelt, jag älskar er alla så mycket.

Och till mitt fina grabbgäng som är världens härligaste grabbar, ni får mig alltid att känna mig speciell. Tack för att ni är helt fantastiska.

Till min favvo grabb: min finastefinaste niklas, du är något alldeles eget du, fyfan vad du är underbar. Även fast vi inte snackar på månader så vet jag att jag alltid kan få råd av dig, du kan få mig att känna mig så älskad och det är det bästa med dig! Dina fina ord berör så mycket när man behöver höra det som mest. Sluta aldrig vara du, för du är bäst. Bättre än bäst.

Till universums bästa syskon Maja & Clara vill jag ägna en extra tanke åt, tack för allt ni gör för mig, tack för att ni alltid orkar lyssna på mitt skit, tack för att ni alltid lyssnar på mig oavsett och ger råd, tack för att ni får mig att känna mig speciell. Tack för att ni alltid får mig att känna mig som hemma.
Maja: tack för att du erbjuder hjälp, och tack för att jag verkligen känner att du vill göra det. Att du alltid får mig känna mig välkommen. Att jag alltid vet att jag har en plats bredvid dig. Att du hjälper mig med skolan, att du kan få mig att skratta och gråta samtidigt. Att vi kan tjafsa som syskon men alltid ta oss förbi det. Du har min tillit till 110% och jag är fruktansvärt tacksam att ha en sån driven person som dig i mitt liv, tack.
Clara: tack för att du är du. Du är den viktigaste personen jag vet, utan dig skulle jag inte klara mig en sekund. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna dig. Du är den bästa människan. Förlåt för alla dom gångerna jag varit en idiot men tack för att du ändå finns kvar. Jag hatar att du inte är här i Sverige men jag är så otroligt glad för din skull att du lever livet borta i London och det är det som räknas.

Till dig som jag nyligen lärt känna från jobbet som snabbt blivit en person som jag känner mig så bekväm med, du är sån jävla rolig tjej och alla mina bekymmer försvinner så fort jag är i din närhet! Du är amazing verkligen, så tack för att jag fått lära känna dig.

Och ett stort jävla tack till er som kanske läser detta just nu som tidigare tog er tid och skrev till mig efter jag la ut inlägget om hur jag mår. Det betyder allt ska ni veta, att gamla kompisar skrev, nån från släkten eller någon bekant skrev. Till och med nån främling! Ni skrev så fina ord till mig och det betyder mer än vad ni någonsin kan ana, och det är så viktigt att få höra något sånt ibland, att man faktiskt betyder något, för det gör jag och det gör ni också.


Likes

Comments

Jag behöver sommar !!!!!! Åka utomlands, jag behöver shoppa, gå barbent, ha en varm hoodie på mig en sen sommarkväll. Gå runt med snickarbyxor alltså aahhhh!!!! Kläder är verkligen allt, efter skor såklart ;)

Likes

Comments

Ett par rejäla kängor är ett måste i garderoben! Speciellt när man bor i Sverige. ​

Likes

Comments

​Märkte att det är sjukt jävla bra ljus inne på stadiums provrum, tog minst 30 bilder där inne! Ifall någon undrar så är min jacka ifrån ​h&m​, jeans ​h&m​, skor ​stansmith adidas​. 

Likes

Comments

instagram@jessikavaseghi