Godmorgon!
Nästan precis vaknat och ätit frukost, just nu ligger jag i soffan och kollar på Riverdale, en serie som är riktigt bra!! Rekommenderar den!
Annars har jag inga planer idag, vad ska ni hitta på idag?

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Hade tid 16:15, kom dit 16:00, fick komma in till röntgen direkt, var klar efter 3 minuter? Seriöst?
Ville de helt seriöst att jag skulle vänta 3 veckor för en röntgen som tog TRE minuter?
Ja jissus ja.. aja, nu är det iallafall gjort och det känns skönt, var inte så farligt som jag föreställt mig! Nu ska jag bara vänta på svaret, ännu en period av väntan.. hoppas iallafall det inte visar något allvarligt.

Sjukskriven denna veckan också, suck.. Aja har 2 grejer att se fram emot denna veckan iallafall, håret på onsdag och julbordet på fredag, längtar verkligen till fredag, saknar mina kollegor så himla mycket!!

Hemmagjorda hamburgare, suuuuuper gott!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Godmorgon!
Söndag och dagen jag ska röntgas är äntligen här!! Hoppas det går bra, är super nervös..
Dock får man ju inte reda på svaret direkt vilket är dumt, men är de allvarligt så måste de ju säga det direkt väl? Eller?
Isåfall så hoppas jag att de inte säger något direkt, för det sista jag vill är att bli inlagd.

Har tid i Karlshamn vid 16:15 och hoppas jag får komma in den tiden jag fått så jag slipper vänta, att vänta är hemskt! Dock så fick jag ju en överboknings-tid så jag förstår ju självklart om de har mycket att göra, jag är glad för att jag ens fick en tid så tidigt!

———

Igår kom det snö, massa snö... jag är verkligen ingen snö-människa, men kan faktiskt erkänna att jag tycker det är lite mysigt att titta på, det är fint när det är nytt, men slask och sånt kunde ju moder jord skippat! Vad tycker ni?

Blir inte så bra bilder med mobilen när det är mörkt och man behöver använda blixt.. hoppas verkligen att tomten kommer med min kamera jag vill ha, haha

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Från marknaden ovanför grottan:

I grottan:

Blev en super mysig tripp till den underjordiska julmarknaden i Hässleholm, massa med folk och jätte mysig stämning. Så himla häftigt med en julmarknad i grottorna!
Dock så såg vi inga fladdermöss.. men men!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag blev det utflykt på schemat, så mysigt att bara åka iväg lite med världens bästa kille.
Vart vi hamnade får ni se sen!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Fick hem vår leverans från matsmart.se idag!
Matsmart är ett företag som köper in överlager, varor med korta datum eller nyligen passerade bäst-före-datum, utgående sortiment, utgående förpackningar osv.
Det är super billigt och super bra!!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Har ni hört talats om sidan iconmirror.com?
De har iallafall de finaste speglarna till alla möjliga rum!! Sminkspegeln jag vill ha kommer där ifrån, den är så himla fin!

Visst är den fin??
Kanske har en till julklapp som jag önskar mig, haha!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Hej!
Varit en fullspäckad dag idag, vaknade vid 8:15, rastade Bentley sen körde Tobbe mig till min läkare i Sölvesborg, så himla snällt av Tobbe att köra runt på mig, han är verkligen bäst! Har ju inte kunnat köra bil heller på två veckor pga trycket i huvudet, så himla drygt..
Vid 11:15 var det synundersökning på schemat, ville kolla upp om det var ögonen som kan orsaka huvudvärken men nej, har jätte bra syn så det är uteslutet. Nu hoppas vi på att röntgen visar något? Eller inte visar något? Vet inte riktigt hur man ska tänka kring det men är iallafall riktigt orolig över röntgen dels för om det är något farligt och dels för att jag ska ligga i ett trångt utrymme, tycker verkligen INTE om trånga utrymmen!
Testade sedan att köra bil till mamma i pukavik, och det gick faktiskt bra, kände att det tryckte på lite mer i huvudet men inte alls som när jag körde bil för 2 veckor sedan, då var det hemskt!!

Tur jag har Bentley och katterna nu när jag går hemma själv, tänk vad bra sällskap djur är egentligen!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments