Idag fick jag hem mitt paket från Gymshark med ett par tights jag beställde förra veckan. Tur att jag har storlek M eftersom XS och S blir slutsålt hur snabbt som helst. Jag invigde dom på träningspasset idag och de är grymt sköna och snygga såklart! Gymshark är ett av mina favoritmärken gällande träningskläder för tillfället.

Likes

Comments

Nu ska jag ta och sätta igång med pluggandet då jag har tenta på torsdag gällande skador och sjukdomar i nervsystemet. Eftersom jag var iväg hela helgen får jag lägga in en högre växel dessa sista dagarna. En Nocco skumtomte (min sista) på det så ska jag nog överleva.

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Oliver upp till Söderhamn för att tävla på senior-SM (vi är juniorer), Oliver i styrkelyft och jag i bänkpress. Jag tävlade på söndagen så min uppladdning var att se alla styrkelyftare tävla dagen innan vilket både är bra och dåligt, då jag fick massa tävlingssug och motivation men samtidigt blev jag väldigt trött och seg. Men det första överväger! Det var riktigt kul att se alla tävla och Oliver lyckades knipa guldet och gjorde en riktigt bra tävling. Stolt flickvän!

Jag vägde in på 71,35 kg vilket jag är nöjd med (gillar inte att väga under 71 på tävling) och gick in på 120 kg. Eftersom jag hade bestämt sedan innan att jag skulle tävla i min träningströja så visste jag att den skulle sitta rätt löst men det visade sig att det inte fanns så mycket tryck som jag trodde. Jag lyckades i alla fall sätta alla tre lyft, 120 kg - 125 kg - 127,5 kg vilket resulterade i 5 kg pb och ett silver. Lyften var sega rakt igenom så jag är nöjd med min prestation. Kommer nog inte tävla i den tröjan igen utan nästa gång (EM) blir det en mindre tröja i förhoppning om mer vikt och bättre tryck.

Hur som helst blev det en lyckad helg och som vanligt är det alltid kul att träffa andra lyftare som man inte träffar så ofta. Jag älskar verkligen att tävla! Tur att nästa tävling är om mindre än 4 veckor (klassiskt) och sen är det fullt fokus på EM! Jag är så taggad!

Likes

Comments

Jag har känt mig rätt trött och seg de två senaste träningarna vilket har påverkat min prestation. Det har känt tungt och segt, och lyften har inte varit dom bästa. Men vet ni vad? Det är okej. De dåliga dagarna behövs så att man inte blir för bekväm. Om ni förstår poängen? Mina träningar går oftast väldigt bra så därför är det bra ibland att få en påminnelse att dåliga dagar också finns så man inte tappar det totalt sen.
Jag hänger inte upp mig så mycket på det. Jag har lärt mig att acceptera det och gå vidare och satsa på nästa träningspass. Jag menar, jag vet ju hur stark jag är och vad som finns i mig? Så häng inte upp er på de sämre träningsdagarna, det är ju bara tillfälligt! Ladda om och gå vidare istället!

Likes

Comments

Idag påbörjades renoveringen av Olivers lägenhet. Jag var där en stund och bar ner dörrar (lagom pump i biceps haha), parkettgolv och lite annat skit till förrådet och fick lite träning av att gå upp och ner för trapporna. Oliver var där hela dagen idag och fixade och jag förstår inte hur han orkat göra allt hon gjort idag! Han är duktigt min fina pojkvän! Men han fick mat från Mc Donalds, choklad och lite presenter till lägenheten av mig och mamma, så han var nöjd. Jag kommer ju hjälpa till med möbler, inredning, osv. eftersom jag ska flytta dit senare.

Likes

Comments

Fick hem ett litet paket från Tyngre igår där bl.a. barebells protein crisp även fanns med som jag beställt. Öppnade påsen direkt och jag blev inte besviken. Så goda och bra som snacks! Eller att hälla på gröten som jag gjorde imorse.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Nette, Anida och Alice i stan för att äta på Jou San som serverar asiatisk tapas. Ett mysigt litet ställe mitt i stan. Jag blev positivt överraskad när jag såg att de hade vårrullar som var gjorda på rismjöl (är glutenintollerant) så det blev ett självklart val för mig då jag inte ätit det på över 10 år. Sedan valde jag även kycklingspett med jordnötssås och wokad biff i thaisås, grönsaker, het basilika och chili med ris. Om det var gott? JA! Allt smakade väldigt bra och jag kommer definitivt äta där igen.
Det var väldigt trevligt att äntligen få träffa min tjejer alla tillsammans igen efter för lång tid som vanligt. Många minnen och skratt under hela kvällen!

Likes

Comments

Jag har nästa precis kommit hem från träningen som gick lite segt idag. Jag antar det är eftersom jag körde utrustning i både böj och bänk igår på kvällen dessutom. Men annars var det inga konstigheter.
Nu äter jag ceasarsallad från Holy greens till lunch vilket aldrig sitter fel. Mums!

Likes

Comments

Om lite mer än en vecka är jag i Söderhamn för att tävla senior-SM i bänkpress med utrustning. Även om jag mer ställer upp eftersom Oliver ska tävla i styrkelyft dagen innan så ser jag fram emot det och hoppas på ett litet pb! Så det ska bli kul! Ingångsvikten blir 120 kg och därefter får vi se hur det blir.

Eftersom EM blev flyttat till maj i Malaga istället för mars i Pilsen, har jag bestämt mig för att ställa upp på första serietävlingen i klassisk styrkelyft på hemmaplan den 4 mars. Jag älskar att tävla och tar chansen när det passar in. Detta är ingen tävling jag satsar inför utan jag tar det som det kommer. Dock känner jag att träningen flytit på under en period nu så några nya pb:n har jag riktat in mig på. Det blir även kul att sen kunna jämföra mig med min viktklass på klassiska EM som bara går ett par veckar senare och se lite hur jag hade kunnat placera mig där. Enligt rakningen så hade jag legat 3:a (på resultat som jag gjorde otoppad och med skada) och haft chans på guld. Så vem vet, satsning inom klassisk styrkelyft kanske kommer sen också?

Likes

Comments