Glada skratt och en god öl är allt vi behöver för att må bra! Tack tjejer för att ni än en gång visat mig att jag behöver er i mitt liv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner mig duktig som var ute på powerwalk i morse och som även slängde in ett varv löpning innan jag gick hem för att äta frukost. Till frukost blev det några rostade mackor, så gott men jag ska försöka mig på ett experiment att utesluta så mycket mejeri och gluten ur min kost som möjligt. Jag har problem med min mage, ofta, och tror att det kanske kan vara något av det som är boven. Det är värt ett försök i alla fall. Dessutom har jag börjar ta magnesiumtabletter för att se om det kan lindra min hicka.

Igår var jag på utflykt till Helsingborg, Landskrona, Ålabodarna och Borstahusen med två av mina systrar. Vi gick en promenad i Lunds botaniska trädgård innan vi åkte iväg till Helsingborg och tittade på en fotoutställning på Dunkers kulturhus, åt lunch i solen, tittade på små vackra byar och åt mega stora kulglassar. Fantastiskt mysigt!

På kvällen gick jag en runda på Malmöfestivalen med tjejerna, och just nu väntar jag bara på att dem ska sluta sina jobb så att vi kan ta ännu en svängom på festivalen. 😊

Likes

Comments

Stop whining and do something about it! Mondays are always a good day to start with some empowering change!

Nä, jag ska sluta prata engelska - har blivit helt besatt efter att ha haft massa amerikanare på jobb. Just nu ligger jag vaken hos Gisela, hon har gått till jobb och jag funderar på att gå ut på en powerwalk. Det är tidigt, förmodligen kyligt ute och såklart så mycket skönare att ligga kvar under täcket. Men det kommer inte att få mina 9 kilo överflödig vikt att försvinna 😬 vilket dilemma! Jag måste få inspiration och en push i ryggen för att verkligen ta tag i min hälsa - enligt min kroppsmätning i våras vägde jag 14 kilo för mycket, och under sommaren har jag gått ner 5 kilo men det räcker inte. Jag hoppas på att kunna göra en till mätning i slutet av året som visar att vikten, vattenmängden och fettet i magen ligger på en hälsosam nivå.

Likes

Comments

Nu är det lite drygt en vecka kvar av sommarlovet, Malmö Festivalen börjar idag och jag ska jobba mina tre sista dagar på hotellet i helgen. Nästa vecka ska jag byta rum, älskar att få möblera och inreda. Nästa vecka är det även dags för mig att ta mig i kragen när det gäller allt annat kring skolan - göra klart min rapport och fixa lia inför oktober och nästa år. Förhoppningsvis får jag även sålt lite av mina kläder så jag blir av med sådant som jag inte använder.

Vad tror vi om vädret? Det hade varit så skönt med solsken och värme innan skolan börjar! ☀️

Likes

Comments

Vaknade 03:30 av en fruktansvärd värk i nacke och den ena skuldran, båda mina händer var avdomnade och jag kunde inte röra mitt huvud - först blev jag rädd, tänk om jag var på väg att bli förlamad! Men eftersom jag inte kunde somna om låg jag och försökte få igång blodcirkulationen i armarna och långt om länge kunde jag även resa mig upp. Jag började gråta av smärta eftersom jag försökte stretcha nacken och tvinga huvudet åt rätt håll. Sedan dess har jag inte fått mycket sömn!

Jag har inte haft nackspärr sedan jag var 12 år, jag minns hur ont det gjorde och hur jag grät för att jag inte kunde vara ute bland djuren på samma sätt. Jag gick runt med liniment och en stickig gubbhalsduk mitt i sommaren.

Varför skulle jag få det nu? Strax innan jag ska jobba fyra dagar. Jag måste ta mig upp till Båstad, men först måste jag ta mig upp ur soffan - det lär bli ett projekt bara det!

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till Malmö för att jag har tre dagars sammanhängande ledighet. Hämtades av Jimmy och så åkte vi runt och visade hans vän från England vårt fina Malmö. På kvällen spelade vi biljard och dart och sedan gick jag hem med Gisela och käkade marängsviss.

Idag skiner solen och jag ska raida hela dagen, alltså spela pokemon! Zapdos kom ut idag och vi ska försöka fånga så många vi kan, och jag som ligger lite efter behöver även fånga Lugia!!! 😬 Wish me luck!

Likes

Comments

Jag har så många tankar och idéer, saker jag vill göra och planer inför framtiden att mitt huvud arbetar i högvarv. Ena dagen har jag klart för mig vad jag ska göra men dagen efter börjar jag tänka på något annat som jag också vill få in i mina framtidsplaner. Jag har två alternativ för vad jag vill jobba med och två alternativ för vart jag vill bo. Dock finns jobben inte på den ort jag vill bo 🤔 Jag hoppas kunnat få klarhet i allt när skolan börjar igen!

Igår bjöd Sofia in mig till en grillkväll hos hennes pojkväns föräldrar tillsammans med hans vänner och Ronja var också där och efter maten åkte vi hem och drack öl hos en av grabbarna. Det var sjukt trevligt, men idag får man bita i det sura äpplet när jag sitter på ett fullsatt tåg hem för att göra mig i ordning för två dagars jobb innan jag ska till Malmö igen.

Likes

Comments

Oj, en vecka har gått sedan jag skrev sist. Sedan dess har jag jobbat, varit på 25 års firande hos Gisela och spelat Pokemon Go. Om tre veckor börjar skolan och jag känner att jag börjar få min planeringslust tillbaka - och inte lite. Jag har så många idéer och har otaligt många planer inför hösten, och framtiden som jag vill och som jag måste göra. Need to get my shit together!

Idag kom en gammal kär vän, min gamla roomie i Turkiet, på besök. Jag och Evelyn träffas inte ofta men har alltid sjuk mysigt när det hinns med - och vi delar en resa som varit så speciell för oss båda och som blev ännu mer otrolig just för att vi dela den med varandra. Vi promenerade nästan en mil idag i ösregn och åska - vi blev lite knäsvaga när blixten och dundret kom samtidigt precis ovan våra huvud. Jag skulle visa Evelyn vilken vacker sommarstad Båstad är och nu när det är Brassevecka och allt. Men det får nog bli en annan gång, vi gick hem och bytte om till myskläder, lagade vår signaturrätt - pasta pesto med kyckling - och tittade på film istället!

Imorgon ska det bli mer regn så vi lär nog stanna inne då också! Hatar detta sommarvädret - men har bestämt att jag måste köpa regnjacka och stövlar ASAP!

Likes

Comments

En dag fylld med vila och äventyr.. och en del godsaker. I morse gjorde vi goda avokadomackor och lyssnade på Frank Sinatra medan vi målade i målarböcker. Efteråt behövde vi frisk luft och gick på äventyr upp för Hallandsåsen genom skog och sten och förbi vackra ängar.

Ikväll har vi bakat rabarberpaj och tittat på flera avsnitt av Gossip Girl. Xoxo

Likes

Comments

Skulle jobba idag. När jag vaknade hade jag värk i mitt öra och i magen, det gick över snabbt och jag reste mig ur sängen för att göra mig i ordning. Det dröjde inte länge innan jag kände mig illamående och yr. Nu, ett samtal till chefen senare så är jag tillbaka i sängen, magen är inte okej så det blir sängläge resten av dagen. Typiskt när jag verkligen behöver tjäna in dem där pengarna!

Likes

Comments