Här kommer bilder på magen i vecka.24, lite sent kanske eftersom vi går in i vecka.25 på lördag, men bättre sent än inga alls!

Kram J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos barnmorskan och lyssnat på lillemans hjärta, mätt magen och tagit prover. Allt såg jätte bra ut och jag och mini följer kurvan, vilket känns väldigt skönt! Nu sitter jag och äter framför Ellen show innan det vankas ett sista jobbpass innan jag går på helg. Imorgon bär det av till huvudstaden med mamma. Shopping och brudutställning på slottet står på schemat, mys!

Kram J

Likes

Comments

Idag har jag tagit en runda på stan för att kika på klänningar. Vi ska nämligen ha en stor julfest med jobbet den 19:e november. Att kolla på mamma avdelningar var ingen idé, tycker utbudet är väldigt dåligt. Däremot måste jag säga att zalando har Riktigt bra utbud mammakläder. Hur som helst hitta jag en klänning på Gina som var riktigt snygg och funkar med mage, skönt!

Kram J

Likes

Comments

Idag har jag kört mitt första pass på gravidyogan och jag måste säga att jag verkligen gillade det! Det var fokus på andning och avslappning, övningarna i sig var inte så jobbiga, allafall inte som de man kör på vanlig yoga. Det var också en väldigt mysig lokal. Det var mörkt med tända ljus, harmonisk musik och mysiga yogamattor i ull på golvet. Vi var 15 tjejer i åldern 25-35 och 13 av oss var förstföderskor. Ska bli intressant och se hur jag känner resterade 5 pass, trodde som sagt inte att ja va en yogis men efter idag så.. kanske!


kram J

Likes

Comments

Eftersom vår lilla bebis kommer i februari behöver vi köpa en åkpåse. Har kikat en hel del och jag måste säga att mina favoriter kommer från Elodie Details. Kan dock inte bestämma vilken färg eller vilket mönster jag gillar bäst. Elodie Details har även jätte fina skötväskor, kommer säkerligen bli ett köp där med.

kram J

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade vid sju idag, gick upp och satte på kaffebryggaren och tände ljus framför nymo. Tycker det är mysigt att det är mörkt lite länge på mornarna nu. Strax efter åtta snörade jag på mig löparskorna och tog en promenad på 7 km, för att sedan krypa ner igen i soffan och äta frukost. Älskar hösten och allt mys, hehe.

kram J

Likes

Comments

Här är två utav alla klädesplagg vi har köpt. Tänk att denna lilla människa som ligger i min mage och växer ska ha dessa små kläder, sjukt. Tycker förövrigt att det finns hur mycket fint som helst till babyboys. Tycker många annars hävdar motsatsen, att utbudet till pojkar är väldigt "tråkigt", speciellt jämfört mot flickors utbud. Eller så är det bara jag som har varit inne på varenda webbshop och därav hittat många plagg... haha. Ha en fin söndag.

kram J

Likes

Comments

Godmorgon! Har haft en riktigt tung vecka. Jag har mått väldigt dåligt psykisk, gravidhormoner? skulle jag gissa. Sedan har min morfar blivit dålig och ligger på sjukhus samt att Kalles farfar har gått bort. Så idag lördagsmyser vi inne.

kram J

Likes

Comments

En bild på mig nu i vecka.23. Min mage växer fort nu, lite för fort? haha.. Dock är den väldigt låg, de vill säga att volymen befinner sig på nedre delen av magen, typ naveln och nedåt.

kram J

Likes

Comments

En bild på min kropp före graviditeten. Jäklar va smal/tränad jag var! Dock sprang jag ca 5 gånger i veckan här och även tävlade. Jag minns mitt sista lopp, sprang milen på 42 minuter då och var så stolt över mig själv. Jag är lite rädd för att jag inte kommer hitta tillbaka eller få tid till löpningen, som jag har/hade nu innan graviditet och barn. 

  kram J

Likes

Comments