View tracker

Helgen gick i rasande fart! Igår var vi i Linköping hos min kompis matilda och hennes kille. Först julmarknad i gamla Linköping sedan julbak för fulla muggar, nu är frysen full haha. Idag har jag jobbat en sväng sedan varit på o Helga natt här i Örebro. Det är en gratis julkonsert som är årligen på Stortorget och den brukar sändas på julafton på SVT. Har aldrig varit på den, trots alla dessa år i staden men nu äntligen blev det av.

Kram J​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Titta vad som låg i brevlådan idag! Ett underbart sett från Livly baby i blått. Kommet vara så sött på våran lilla kille. 

kram J

Likes

Comments

View tracker

Denna vecka har varit fullspäckad! Jobb och utöver det besök hos MVC, möte med Ormestapark (vårt nybygge), familjemiddag ute på efesos, häng med min bror samt ett besök i askersund. Idag eller rättare sagt ikväll har vi inga planer. Bara god mat, massa mys och en bra serie. Ingenting slår det med den här människan. Imorgon går vi in i vecka.30! 

Kram J

Likes

Comments

Igår var vi hos barnmorskan på MVC på rutinkoll eller vad man ska kalla det. Det vi började med där var att prata amning. Jag vill gärna amma och hoppas att jag ska kunna göra det. Men man har hört att det kan vara väldigt kämpigt och göra väldigt ont och att det krävs mycket energi och tålamod. Jag håller allafall tummarna och ska göra mitt yttersta för att få de att funka. Skulle det av förmodan inte funka så finns det idag super bra ersättning, vilken är fantastisk. Det vi gjorde sedan var att kolla mitt blodtryck, vilket var bra, varken högt eller lågt. Sedan var det dags att lyssna på bebisen hjärtljud och hans låg på 148/150. Kalle filmade även detta, så kul och mysigt att kunna lyssna på! Sedan prata vi lite om vart vi tänkt att föda, vilket BVC vi vill gå till och lite annat. Jag gillar verkligen vår barnmorska och längtar till föräldrakurserna.

Kram J

Likes

Comments

Igår var på IKEA och fixade säng och alla tillbehör till lilleman. Vi ville ha en klassisk vit spjälsäng med hel gavel och hittade en som kändes perfekt. Den heter sundvik och har två justera bara lägen, på höjden. Nu har vi den på mitten men sen när han blir större och kan ställa sig upp, sänker vi den till botten. Man kan även ta bort ena sidan och ställa spjälsängen direkt mot sängen och ha det "öppet" mellan oss. Hur som helst var det mysigt att få montera ihop den och bädda den, tillsammans med kalle! Så nu står den här i vårt sovrum.. och väntar på att få bli använd!

Kram J

Likes

Comments

Här kommer bild på magen i vecka 28. Jag känner mig inte tung ännu men enligt min gravid app sker nu en kraftigt tillväxt och den håller i sig till vecka 32. Något som dock är lite jobbigt är att mitt illamående har kommit tillbaka, annars mår jag väldigt bra. Känner mig hyfsat pigg och har bra energi i kroppen. Håller tummarna att det håller i sig nu när jag går in i trimester 3.

Kram J

Likes

Comments

Har precis varit och hämtat denna ljusbox, tanken är att den ska stå i minis rum i nya radhuset. Men nu får den pryda vår tv-bänk i sovrummet så länge. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva men inget gör mig gladare än att läsa bland annat detta, älskade familj!

Kram J

Likes

Comments

Sitter här med en kopp kaffe och kollar nymo. Har inte mycket planerat i dag förutom jobb. Vi har väldigt mycket att göra nu då det är black friday på fredag men vi tjuvstartade redan lite i måndags. Funderar på att hålla utkik också efter lite saker till mini. Det vi saknar är babygym, kläder och säng bland annat. I klädesväg tycker jag det är svårt att veta hur många plagg man ska köpa och behöver i varje storlek, ex 50 och 56. Vill inte köpa för många som han växer ur direkt.

Kram J

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt lugn dag. Jag, Kalle och min bror Jesper tog en promenad runt naturreservatet oset här i Örebro, tog ett stopp för fika. Sedan har jag och kalle bara legat och myst och kollat på gamla USA bilder. Nu är han iväg på träning så då passar jag på att kolla ikapp whalgrens värld och äter popcorn, med en väldigt livlig liten kille! Jag tycker just nu att sparkarna bara är mysiga och jag ser det som ett tecken på att han mår bra. Min lilla människa, som alltid nu är mitt sällskap.

Kram J

Likes

Comments

Igår hade vi julfest med jobbet! Startade klockan fyra, jag och 14 tjejer med bubbel(alkoholfritt) och lite snittar och annat smått och gott! Begav oss sedan till Ritz(en nattklubb i örebro) för julbord, där jobbet hade hyrt lokalen fram till klockan tio. Herregud vad många vi börjar bli nu på XXL, när jag starta för två år sedan var vi ca 30 pers, nu är vi över 100. Hur som helst var det en super trevlig kväll men jag gick hem vid elva, när folk började bli lite väl runda om fötterna. Idag är jag tacksam över att jag är gravid haha.

Kram J

Likes

Comments