​När sminket är on fleek och kepsen sitter som handen i handsken, då känner man sig som den mäktigaste människan på jorden. 

Inget kan stoppa mig i rött läppstift. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Jag och en del av min familj grillade marshmallows över en öppen brasa på trädgården igår kväll. Samtidigt pratade vi gamla minnen och skapade under tiden nya. En perfekt sommar kväll helt enkelt! Senare under natten var jag som vanligt sömnlös och bestämde mig för att koka nudlar och se ännu en skräckfilm som visade sig vara något utav en komedi(?). När filmen var slut spenderade jag den kommande timmen med att lyssna på musik och ifrågasätta alla beslut jag någonsin tagit och de frågor som lämnar mig i konstant frustration.


Likes

Comments

​Bilderna ovan är tagna under gårdagen när jag vandrade genom skogen och upptäckte nya och gamla platser som inspirerade mig bakom linsen och totalt fullbordade min dag. 

Likes

Comments

​Det blev ännu en sen kväll för mig... Sömnlöshet är en bieffekt av sommaren då man slutligen fått tid över till att tänka på allt annat än skolan. Det är nu man istället börjar ifrågasätta allting man gör med sin tilldelade tid vilket sedan övergår till att man överväger att gå och lägga sig och aldrig vakna igen. (Detta lät mer deprimerande än jag trodde lol) 


Likes

Comments

​Sågade mina gamla Lee jeans för att jag älskar shorts mer... sedan bad jag broder Nicole att ta en bild på min skamligt lilla röv så att jag kan visa upp resultatet som blev förvånansvärt bra (self-five). 

Likes

Comments

​Älskar kort hår så mycket att jag kanske klipper av allt innan det hinner växa ut helt igen.

Likes

Comments

​Nu har jag och min bror invigt sjön vid det nya huset och passade på att ta massor med bilder. Dessutom är det även den första måndagen under sommarlovet, något jag firade med att sova till 11:00. Nu inväntar en lugn kväll med mat, film och träning. 

Likes

Comments


Likes

Comments

Likes

Comments