Header

Hejsan alla ni som fortfarande hänger här på min blogg! Vad händer idag? Jag ska ta och städa lägenheten tänkte jag, då Stoffes mamma och hennes väninna Ida var här igår och nu är det såklart en massa disk idag. Sen då? Sen tänkte jag faktiskt ta mig till gymmet. Så längesen nu och vill verkligen komma igång med träningen igen. Skärpning faktiskt, har inte tränat sedan april tror jag... Kanske blir en sväng till stan ikväll och ta några drinkar med Louise (och kanske Sandra).
Redan lördag imorgon!!! Veckan har gått väldigt fort även fast jag inte gjort ett skit. Jag och Stoffe pratade om att det hade varit kul att åka över till Den blå planet i Danmark imorgon, men vi får väl se om det blir av.

(Klänningen är från Bershka, men verkar inte finnas kvar på hemsidan. Köpte den för en månad sedan i Ungern i deras butik)

Kram /J

Likes

Comments

Hello!

Som det regnar idag... blööh. Skulle egentligen till Emporia idag med Louise, men det skulle tydligen bli orkan och då är ju inte Skånetrafiken på ens sida = inställda tåg. Så vad har jag gjort istället då? Inget, PUNKT. Hahah, en sån jäkla tråkig människa är man. Ska kanske ta och städa lite, Stoffes mamma och hennes vännina kommer ju imorgon och det är inte supertrevligt med smutsiga tallrikar överallt och dammigt golv. Får även hoppas på att Emporia blir av imorgon, hade varit sjukt gött då jag vill köpa lite inredning till lägenheten! Ja, men då får jag väl kanske gå och städa lite då. Hoppas att ni har en roligare dag än vad jag har idag, Hahaha!

Kram /J

Likes

Comments

Hello friendos! Blev äppelpaj idag, woohooo. Tänkte dela med mig av receptet på denna godingen.
6 portioner
Förberedelse: 15 min
Tillagning: 30 min
Klart på: 45 min

Jag brukar börja med att ta fram alla ingredienser, få jag tycker det är lättare att baka när man har allting direkt till hands. Till denna pajen behöver du:
5-6 äpplen
0,5 tsk kanel, valfritt (jag brukat dock gå på känsla)
2 msk socker (även här går jag bara på känsla)
2 msk smör till att smörja in formen
100 gram kall smör eller margarin
1 krm salt
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn

Börja med att tvätta och skala äpplena.

Ta bort kärnorna och skär sedan äpplena i mindre bitar. Lägg allting i en skål och blanda tillsammans med kanel och socker.

Smörj in formen och häll i äpplena.

Rör ihop socker, mjöl, havregryn och salt hastigt till en smulig deg. Bred ut ett jämnt lager över äpplena i formen. Ställ in formen i mitten av ugnen i ca 20-30 min (tills den får en ljusbrun färg).

DONE! Jag brukar servera detta med vaniljsås då jag tycker det passar bäst till!!!

Kram /J

Likes

Comments

Okej, kan vi bara börja med ta in hur fint detta badrummet är?! Ge mig lite mat och mobilnät så lovar jag att jag hade kunnat leva där inne, typ för alltid.

Ja, igår red jag ju för första gången. Förutom att min häst vägrade stanna, gick höger när jag ville vänster, sprang 50m bort när resten av hästarna stannade och min den bet mig, så kan man väl säga att det gick bra. Sjuuuuuuuukt nice feeling iallafall. Alltså bara kolla vart vi gick någonstans?! Kunde inte haft en bättre omgivning.

Sammanfattningsvis hade jag en helt fantastiskt bra vecka! Vi har verkligen hunnit med MYCKET! Hemfärden imorgon börjar redan vid 06:15 och vi är väl hemma vid 11-12 ungefär. På eftermiddagen nalkas det kräftskiva hemma hos kusinerna då min farbror fyller år. Blev ett kort inlägg igen, men måste gå och hjälpa dem andra med städningen!

Kram /J

Likes

Comments

Massa gosiga bilder på mig och Stoffe från dagens adventure! Idag mina vänner har vi cyklat... mycket. Kan säga er att jag inte riktigt är skapt för det här med cykling. Men det jämnar ut sig med utsikten, känns värt på något sätt. Det blev sedan korv med bröd på stranden till solnedgången på kvällen. Finns det något bättre än att få göra dessa grejerna med kärleken -och nära och kära? Njaaaa, tror inte det.

Nu är klockan lite över halv 12 på natten och vi sitter fortfarande och spelar spel! ÄLSKAR att man kan sitta och spela vanliga sällskapsspel i timmar och fortfarande vara lika taggad dagen efter.

Imorgon ska vi plocka musslor och göra musselsoppa, eh tagga?! Obligatoriska "to do" när man är här på Samsö. Ja, ledsen för dessa sena inlägg men det händer så mycket under dagarna och det är inget jag vill missa. Vi hörs imorgon igen!!!!!

Kram /J

Likes

Comments