Hej!
Igår så red jag ut lite lungt, körde lite klättring osv.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva förutom att det gick bra och hon kändes fin för att vara så pigg, men det gick bra förutom att när jag visade att det var trav så tyckte hon gallop var roligare, så det var bara att fortsätta tills hon travade i tempot jag ville ha och sen fick hon gallopera.

Idag skulle jag ha haft dressyrträning för Emelie men eftersom jag fortfarande är förskyld och jag har tävlingar i helgen så ska jag vila och Emelie ska rida henne tror jag.

Ha det bra😊

Bästa Peder som tog hem jerringpriset😍👑

Likes

Comments

Hej!
Just nu ligger jag hemma och är sjuk och därför har jag inte orkat blogga i helgen men nu känner jag att jag ändå inte har något att göra.

I fredags hade jag ju dressyrträning för Emelie och det gick såå mycket bättre än gången innan, hon kändes inte helt igenom och hon var pigg men det gick bra endå, vi jobbade en del på att jag måste börja hålla balansen med magen eller vad man ska säga eftersom jag tar hjälp av stigbyglarna istället, och vi jobbade även på att få rätt böjning på henne i volterna  (svårt att förklara) och det gick jättebra.

I lördags så skulle jag åka på skidtävling och mamma skulle åka och slutmäta Prima och hon blev 1.48!!

Sen var det ju så att jag skulle tävla men jag fick ont i halsen och kände mig inte pigg så jag fick stryka mig och det var tur att jag inte tävlade för igår hade jag 39° feber, inte kul men what to do, så igår fick mamma rida henne istället och det gick bra men hon var pigg.

Idag skulle mamma också ha ridit men hon hann inte eftersom hon skulle jobba så hon fick leda ut henne snabbt.

Imorgon får vi se hur jag gör men jag mår bättre idag så jag kan nog rida imorgon.

Ha det bra😊

💙

Likes

Comments

Hej!
Igår skulle ju jag och Elin rida men så blev det inte, Joskin fick lite kolik så vi kunde inte rida, så det fick bli en mysdag i stallet, men jag red lite i fårhagen iaf, och det gick hyfsat eftersom hon liksom nästan aldrig vill jobba om det inte är ridbana, men det gick bra.

Idag har jag träning för Emelie och Primas äger kommer även på slutet för att titta så jag hoppas att vi har en bra dag idag.

Förlåt för kort inlägg men snart kommer Elin hit så jag måste skynda mig lite.

Ha det bra😊

Mästerfotografen Elin❤

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka efter ett uppehåll men nu sätter vi igång igen.

I förrgår vilade hon och jag hade skidträning, i måndags red jag ut och det gick jättebra om man räknar bort snöstyltorna, och i söndags hade jag dressyrträning för Emelie och jag tänkte att dethär inlägget får handla om det.

Jag tyckte själv inte att det gick bra alls men min tränare verkade tycka att det var hyfsat bra, jag hade också nya tyglar från PS och dom har ju vaggor som man inte får tävla med men vi tänkte att jag ska ju ändå inte tävla förens i mars typ så vi kan ju testa och se hur det blir med dom, men hon tyckte inte om dom alls och stretade med huvudet och gick som en giraff kan man säga och försökte springa ifrån problemet, och asså jag red rätt vilket var ett plus men det tog nästan ett halvt varv innan hon lyssnade flera tillfällen.
Gallopen gick hyfsat i början men sen så drog hon tyglarna från mig så jag fick liksom sitta och korta dom hela tiden.
Och min sits faller fram hela tiden vilket är sjukt irriterande så det får jag jobba på.
Så för att sammanfatta passet så är jag inte alls nöjd men det verkade Emelie vara.

Okej jag får fortsätta på dethär inlägget för att få till det då nouw inte kunde ladda upp dethär igår.

Igår red jag och Elin till ridhuset i blåsten.
När vi red på banvallen så hade ett träd vält men som tur var så var det precis vid ett ställe där man kan gå in på en annan väg så vi tog den, och väl framme vid ridhuset så fick vi ett till problem, när vi skulle öppna dörren så ville inte Joskin gå först så Elin kunde inte öppna och Prima gillar inte att gå nära väggen så jag nådde inte, så jag hoppade av och öppnade..men det blåste så när jag skulle gå in så backade Prima eftersom dörren kom, så sen öppnade jag den så att det inte gick mer och så fick vi skynda och in hahah.

Jag började med att trava fram och jobba henne i skritten vilket gick bättre än vad jag trodde, sen började jag jobba henne i traven och hon kändes så mycket mjukare än i söndags, eftersom dom nya tyglarna gick sönder på ett ställe direkt så skickade vi tillbaka dom så jag red med dom gamla, men iallafall så kändes hon fin, men sen när reflextäcket hade glidit så behövde jag släppa på tyglarna och fixa det och Prima är svår att få fin igen när man väl har släppt tyglarna, så jag fick börja om, men det höll inte så länge eftersom schabraket hade glidit bak ganska långt så det var bara att hoppa av och göra om, och sen tog det ett tag så jag red tills hon mjuknade och sen var jag nöjd.
Så för att sammanfatta passet så är jag rätt så nöjd men det kunde gått bättre.

Idag och imorgon har jag studiedag så jag och Elin ska passa på att rida ut idag nu när det är ljust.

Ha det bra😊

Likes

Comments

Hej!
Förlåt att det inte har kommit något inlägg men jag har faktiskt inte orkat, jag tänker att jag kommer tillbaka efter lovet vilket är ett tag men det är lättare att blogga då än när man bara är hemma för då glömmer man det liksom.

Det har iallafall gått riktigt bra dom gångerna jag inte bloggat, kommer dock inte riktigt ihåg vilka dagar jag har gjort vad men så är det.

Idag ska jag och Elin rida tillsammans men jag vet inte vad vi ska göra så det får bli som det blir men jag skulle gärna rida till ridhuset eftersom jag åker bort tills på torsdag och då ska hon sol äger stallet rida Prima och då blir det mest uteritt skulle jag tro, och jag har inte varit i ridhuset sen i måndags.

Ha det bra😊

Likes

Comments

Hej!
I måndags skulle jag rida till ridhuset med Elin fast hon skulle fortsätta förbi ridhuset och rida ut, men det var strömavbrott så det gick inte att tända så det fick bli en uteritt med Elin istället, men det är kul det med.

Igår red jag och Elin till ridhuset, eftersom Prima är brunstig så är hon ju lite dryg eftersom hon kickar då och då och dessutom inte är lika arbetsvillig, men det gick bättre än vad jag trodde, jag jobbade med grundsaker men det behövs det med, så jag har liksom inga kommentarer om det ännu förutom att det gick bra efter att hon hade kickat en hel långsida typ.

Idag ska hon vila och jag ska sova hos en kompis, och ny är det ju jullov om några timmar och det ska bli såå skönt.

Förlåt för kort inlägg men, det kommer mer i helgen tror jag.

❤❤❤

Likes

Comments

Hej!
I fredags red jag och Elin till ridhuset och då tänkte jag att jag skulle gallopera så mycket som möjligt, men eftersom hon tog sån tid på sig att lyssna så blev det mindre än vad jag ville.
jag hade inte så mycket planerat som jag skulle öva på så det var mycket grund-övningar, men jag är ändå nöjd.

I lördags red jag i fårhagen (det är inga får där nu) och tänkte jobba lite, men så blev det ju inte eftersom hon var så pigg och glad så hon lyssnade inte riktigt på mig och tyckte det var okej att gallopera och kikka, men så är det ju inte så det var bara att börja om och om igen, men det var ju lite kul i uppförsbacken när jag skulle gallopera så kikkade hon och bockade i stort sett hela vägen, men det va faktiskt ganska kul.

Igår hade vi hoppträning, och jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka om passet, för att det var ju en del titthinder men vissa va dom vet jag ju att hon kan hoppa, och sen har hon dåligt självförtroende men hon försöker ju iallafall, men min tränare sa att vi skulle testa oss och hopa högt och Prima har ju bara hoppat 90 cm än så länge, men jag tänkte att hon klarade 1 meter eller om det var 1.10 jag kommer inte ihåg men hon hoppade inte vilket jag förstår eftersom hon har väldigt dåligt självförtroende och är grön, så det får jag ta på mig.
Men det gick helt ok.

Likes

Comments

Hej!
Förlåt att det inte kom något inlägg igår men min mobil var inte på min sida kan man säga.

I onsdags red jag och My till ridhuset, min tanke var att jobba mycket gallop men så blev det inte eftersom Emelie hade en tränare där och dom behövde halva ridhuset, så egentligen hade jag nog hellre ridit i sommarhagen men vi var ju ändå redan där och det behövdes verkligen.

Så det fick bli mycket jobb på volten vilket också gick bra men det var lite svårt eftersom jag och My behövde dela på volten, men jag  red på och efter en stund började hon bli fin, och sen blev hon jättefin efter att jag drev på tills hon bjöd rätt och sedan tog tillbaka, gallopen gick super i höger varv men vi måste jobba mer vägar, men annars är jag nöjd, men vänstergalloppen måste vi fortfarande jobba på, men det är ju inte kul om man inte har något att jobba på, eller asså Prima behöver ju jobba på mycket men jag tror ni förstår.
Så jag är iallafall jätte nöjd med passet även om jag hade velat ha hela ridhuset.

Igår vilade hon och idag ska jag och Elin rida, vet dock inte vad vi ska göra men vi får se.

Ha det bra❤

My ☆

Likes

Comments

Hej!
I måndags red jag ut, skönt att det inte var så mörkt ute eftersom det var snö.

Jag trodde faktiskt att hon skulle varit piggare eftersom hon bara har skrittat och travat när jag var på läger, men hon var ovanligt lugn när jag galloperade och lättare att samla än vanligt så gallopen är jag jättenöjd med.
I traven var hon lite piggare men endå helt ok liksom, efter en liten stund började hon söka sig nedåt vilket är skönt då hon nästan aldrig vill samarbeta när jag rider ut.
I skritten var det samma sak som i traven, och även här blev hon superfin, finare än i traven.

Har inte så många kommentarer angående den uteritten men det gick bra och jag är nöjd.

Igår hade jag ju träning och då brukar det bli väldigt stressigt i stallet men igår kunde mamma rida henne morgonen så vi gjorde så, efter skolan åkte jag och två andra till gränby för att köpa lite julklappar och då var det tänkt att jag skulle hinna till träningen (vilket jag hade gjort om det inte var så halt på vissa ställen) men det gjorde jag inte så jag fick köra träningscykel och styrka hemma istället, men det funkar det med även om det är roligare på träningarna med gruppen, men vad ska man göra åt saken liksom.

Idag så satsar jag på ett hårt pass i ridhuset  men mer om det imorgon.

Ha det bra❤

Team Husby💪

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg på träningsläger med min skidklubb.

Igår red jag och Elin ut, jag har inga sådär märkvärdiga kommentarer men hon va ganska pigg när vi galloperade så vi fick sakta av eftersom vi var påväg in i Joskins rumpa.
Men annars gick det bra.

Nu när jag är på läger så ska mamma rida Prima lite, men det blir nog bara uteritter.

Ha det bra❤

Likes

Comments