Hejsan, känner att det var ett bra tag sedan man var inne och bloggade så jag tänkte att det var dags igen och börja skriva och göra lite uppdateringar osv.

Har inte hänt så super mycket under dessa månader utan bara levt livet och chillat osv. Annars idag så har man varit i skolan på en föreläsning om privatekonomi, vilket var riktigt intressant och lyssna på, men annars har jag inte gjort något speciellt idag och vad som händer senare idag får jag se.

Men hoppas ni haft en underbar dag idag även om det är 1:a april ;) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHejsan, sitter här nu och funderar på om jag packat ner allt jag behöver för i helgen. Men blir strax att röra sig till bussen och möta upp Johanna och sedan ta nästa buss till pappsen. Så får se om det blir några/något inlägg i helgen, men annars så får ni ha en super bra helg allesammans. 

Likes

CommentsNu blir det att sitta och plugga en liten stund och sedan blir det att lägga sig och kolla på tv innan man somnar så det blir sista inlägget nu för idag, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans. 

Likes

Comments


Hejsan, sitter nu i skolan och har håltimme och väntar på att sista lektionen ska börja så att man kommer hem någon gång idag. Sedan idag blir det och plugga lite grann efter som man har prov i morgon vilket jag inte ser fram emot alls.. Hade även prov idag då vi gjorde en vardags makeup på 45 min så det gick bra. Men men nu blir det och se på sons of anarchy en stund innan man börjar igen. 

Likes

CommentsHemma igen efter att vart hos pappsen i helgen. Har inte hänt så mycket utan va på bio i fredas och såg hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och kan säga att den var sjukt bra, men annars så har det bara varit lugnt i helgen. Nu blir det att fixa i ordning lite saker inför morgon dagen. 

Likes

Comments

Hemma efter en underbar kväll på vattenpalatset med pappsen, hans fru och mina systrar. Var sjukt gött och simma och bara umgås med familjen, men nu så blir det att lägga sig för i morgon väntar en ny skoldag. 

Likes

Comments

Ändrade planer, nu blir det att dra till vattenpalatset i vänersborg med pappsen och hans fru och systrarna på vuxenbad. Kan allt behövas att slappna av lite och bara ta det lugnt och så. 

Likes

Comments

Första skoldagen avklarad efter ett skönt jullov, men nu så blir det att ta en joggning tur medans man känner för det. 

Likes

CommentsHejsan, sitter nu och kollar på sons of anarchy och är gött trött efter att ha varit på gymmet en sväng. Blir även att lägga sig snart så att man kan ändra eller rättare sagt försöka ändra sina sovrutiner nu innan skolan. Men ni får ha det så gött nu resten av kvällen.

Likes

CommentsHejsan, hur är det? Själv är det bara bra. Just nu så packar jag lite det som behövs när jag åker te pappsen snart. Blir nog och bara ta det lugnt hos han tror jag, men kommer nog inte kunna blogga något fröens på måndag tror jag. Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag allesammans! 😄

Likes

Comments