Jag startade alla hjärtans dag men en helt vanlig frukost i min ensamhet. Faktiskt ingenting mig emot.

Nu står jag med hårfärg i skallen och en kaffe i handen hos mamma. Färgade håret för bara någon vecka sen men insåg att färgen vart lite för ljus i botten.
Jag är ju utbildad frisör så innerstinne kan jag sånt här. Riktigt bra faktiskt!

Senare ska jag åka och kolla på pappas fotbollsmatch och agera fotograf innan det är dags för mig att spela match. En perfekt Alla ❤️ dag med en massa fotboll!

Älskar mammas marmorkök❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna springer förbi och det är redan Torsdag!
Helt galet vad det går fort när man gör saker hela tiden.

Det märks att det är i början/mitten av februari, och inte på vädret eller något sånt. Utan det märks och känns i kroppen. Försäsong fysen som vi kör har börjat lägga sig i benen.. Kroppen över lag känns svullen och öm och benen är tunga och sega.
Jag tror inte att någon i mitt lag skulle vilja säga att man känner sig snygg och vältränad just nu, snarare tvärtom, just för att man måste äta så otroligt mycket nu, helst hela tiden.

1 träning kvar med laget innan helg och det är den värsta, backintervaller i 1h. Känner hur tunga och icke explosiva benen kommer vara.

Nu måste jag ställa mig och göra iordning matlådorna inför jobbdagen och träningen.

Likes

Comments

Är så himla glad över att mina hundar får leva i den här miljön.

Likes

Comments

Söndag är typisk städ och tvätt dag för mig. Oftast så är min tvättkorg överfull och lägenheten ganska skitig. Lyckas alltid dra med mig så mycket konstgräspluppar hem så de ligger över hela lägenheten.

Just nu sitter jag hemma hos pappa. Tittar på skidor och myser med hunden. Ska alldeles strax ta mig ut på en liten promenad och sen fara hem och fortsätta tvätta och städa. Även matlådor inför kommande vecka ska lagas.

Likes

Comments

Vilken dag det blev igår!!

Super skönt med spa och man va hel trött i både kropp och knopp efter. Jag hann dock inte vila, fick syn på en bil som skulle passa perfekt att pendla till jobb och fotboll med. Min andra bil har inte riktigt velat fungera som den ska..
Gasen i botten till Sigtuna och gjorde lite bilaffärer. Nu hoppas vi att den här räääcern funkar!

Allt tog sin lilla tid och klockan var så pass mycket att jag åkte till Kanalplan direkt.(fotbollsplan) där väntade en fotbollsreklamfilm inspelning för CMore och TV4.
Sjukt roligt och intressant att få se hur de går till. Så den 20e februari släpps reklamfilmen. Spännande!

Likes

Comments

Jätte dåligt med bloggande i veckorna, men jag hinner helt enkelt inte.. Eller så är mitt liv så ointressant då så det finns inget vettigt att skriva om. Det skulle nog stå något i stil med " idag har jag jobbat, riktigt trött men dagen har rullat på ganska fort, snart dags för fotbolls träning men innan dess lite mat i magen"
Måndag till fredag så ser dagarna ut så.

Men nu är det lördag, jag sitter och dricker lite kaffe i soffan och väntar på att tiden ska gå lite fortare.
Jag och mamma ska nämligen på spa, eller spa och spa.. Vi ska käka frukost buffé, bubbla och ta de allmänt lungt. Både jag och mamma är hejare på att göra allt hela tiden gärna i 110.

Likes

Comments

Äntligen har jag fått upp mina tavlor på väggen. Såååå himla nöjd!!

Likes

Comments

Åå så underbart det är med helg! Men jag är nästan tröttare på helgerna än när jag jobbar..

Dagen har spenderats med min lillasyster. Vi har mest strosat omkring i Haninge, jag behövde köpa lite ramar, galgar och sånt tråkigt men nödvändigt.

Pappa kom även hit på en tidig middag, jag bjöd på fläskytterfilé, Klyftpotatis och en härlig sallad. Älskar goda sallader!! Tycker sallad kan göra så himla mycket med en maträtt.

Likes

Comments

Ligger halvt död i soffan. Energin försvann samtidigt som jag kom hem. Lagade lite matlådor och sen satte jag mig i soffan men jag orkade inte sitta länge utan la mig och somnade. Vaknade 30 min senare och kände mig helt lost!! Och om en liten stund ska jag åka dom där 6milen till fysträningen. Känner mig som en vandrande zombie. Samtidigt som jag vill lägga mig i sängen och strunta i träningen, så vet jag hur bra jag mår under och efter jag genomfört den där vidrigtjobbiga träningen.

Likes

Comments

Måndag eftermiddag och nyss hemkommen från jobbet. Ska alldeles strax dra mig vidare in till stan för ett yogapass med laget.
Såå gooddamn nyttigt, tungt och svårt med yoga.
Men det är verkligen något vi fotbollsspelare behöver!

Min bästa tavla!!

Likes

Comments