Har verkligen saknat bloggen och ska nu ta och göra ett nytt försök med att driva den här. Hoppas alla ni gamla läsare är med mig! Puss 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett plagg som är väldigt inne just nu är mönstrade kjolar. Denna goding hittar du på H&M för 249 kronor!

 

Likes

Comments

Blev ingen bloggning igår men JAG FYLLDE JU ÅR! Hade en toppen dag med fina presenter som jag önskat mig, godaste maten inkl godaste tårtan och premiär på krogen. 

Idag blev det en tur in till shoppingcentret och sen körde jag hem, nu är snart körkortet kirrat hoppas jag, håller alla tummar jag har!

Likes

Comments

Firade midsommar igår hemma med god mat, bra musik, sommarvärme och fint sällskap. Idag har tröttheten trängt på och imorgon är det min dag. Är så förväntansfull och spänd, jag fyller in i vuxenlivet. Sista inlägget som 17 åring peoplee!

Likes

Comments

Tänkte kolla om nån var intresserade av att köpa ett par höga jeansshorts från H&M storlek 38! Ni kan höra av er på facebook eller min kik där jag heter jessikahansson , eller såklart lämna en kommentar här.

Likes

Comments

Älskar denna söta topp som enkelt går att använda med både jeans och shorts, perfekt!


Likes

Comments

Att sitta ute på en trätrappa med bra sällskap och alldeles för goda saker så känner man verkligen att man lever. Det är nästan det bästa med somrarna, de sena kvällarna med fina vänner. 

Likes

Comments

Har fått sommarlov. Är så glad! Håller på för fullt med körkortet och snart drar mitt sommarjobb igång innan jag drar till Öland en vecka. Fyller även 18 snart, och är såå taggad, speciellt för krogen premiären med min bästa vän.

Likes

Comments

1 maj och solen är framme, träffat josse, skrattat åt våra skateboards kunskaper, solat, promenerat, ätit lax och äppelpaj, är vad jag hunnit med idag. Månaden kunde väl knappast ha börjat bättre, hoppas eran 1 maj dag började lika bra som min!
 

 

Likes

Comments

Ja som rubriken säger så har jag haft så himla mycket med allt, ni vet när det är sådär mycket att tänka på att huvudet bara snurrar till slut? Så jag valde att lägga bloggen åt sidan ett tag.

Annars då? skolan, träffat en vän och dansat galet till Justin Bieber är vad jag har gjort idag och nu sitter jag här utslagen med lite feber och trötthet men vad gör det? för om exakt 8 dagar åker jag för att se JB, kan ni förstå? knappt jag.Likes

Comments