Nu har jag precis sprungit genom hela skolan några gånger för att lämna tillbaka alla skolböcker som jag har haft under året, drygt!

Idag var jag på mvc och kollade hur allt låg till med lillen, och den mår bra.. H*n har vänt sig neråt, men har inte fixerat sig än. Lite sämre är det för mig som både har lågt blodtryck och blodvärde. Det leder till att jag blir yr lätt, och jag är trött som satan! Menmen, får fortsätta med två järntabletter om dan i några veckor till och förhoppningsvis så blir det bättre :) Övrigt så har magen bäxt en hel del, så kurvan såg lite rolig ut idag höhö.. Och ökar i vikt gör jag också, vägde 69,5 kg idag occh har allså sammanlagt ökat 10,5 kg. Blä..

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förstår inte att alla kan tycka min mage är så liten.. Den är ju enorm! I alla fall känns den enorm eftersom den är ivägen hela tiden, höhö.

Likes

Comments

Är på jakt efter lite saker till lillen.. Så jag tänkte att någon som läser min blogg möjligen har, eller vet om någon som har lite saker till salu. Och det jag behöver just nu är:

* Ett väggskötbord. Helst ska det vara ett sånt som är upp- och nedfällbart då det tar mindre plats :) Så vet ni något som är till salu så säg till! :)

* Ett babyskydd. Med tanke på att jag kommer ha bil när barnet kommer så är det en fördel om jag har något som barnet kan ligga i, höhö ;)
Sara? Du hade ett babyskydd som du ville sälja, finns det kvar? :)

Likes

Comments

Åh, vilket härligt väder det har varit ute idag! Nu längtar jag verkligen tills snön är borta och man kan sitta ute och bara njuta.. Vill ha sommar nu nu nu..! 

Imorn blir det skinnjacka som gäller, blev liiite för svettigt med fetingdunjackan idag, höhö. Men bara därför så kommer det vara -20 ute imorn -.-

Likes

Comments

Imorse när jag precis hade klivit upp ur sängen så ringde mvc till mig och sa att min barnmorska är sjuk och att jag därför inte kan komma till henne imorn, men att det går bra att jag kommer till en annan..

Mvc: Ja, du kan komma till Marie imorn kvart över tio blablablabla..... Men jag undrar, vilken vecka är du i?

Jag: (totalt hjärnsläpp) Öhmm... Jaru, vilken vecka är jag i!? Men vafan... Alltså.. Ööööh, trettio.. nånting..

Mvc: Stämmer det att du är i vecka 31?

Jag: Ja det stämmer nog!

Och så la vi på.. Problemet är bara att jag inte alls är i vecka 31, utan i vecka 32. Haha. Känner mig lite halvdålig om jag säger så!

Likes

Comments

Fick hem en tröja på posten för nån dag sen, och jag älskar den! Men jag är ju som sagt lite fet nuförtiden, så jag får se det som en liten present till mig själv efter förlossningen ;-) Föresten, fan vad svårt det är att fota kläder när man har lite väl korta armar och ingenting att hänga upp tröjan på, höhö.

Likes

Comments

Nu har jag tagit en paus i allt stök. Har bänkat mig framför skid-vm nu för att äta lunch och hinna med lite plugg. Är lite jobbigt att flytta när man är gravid.. Får ju nästan inte lyfta någonting alls, och jag blir helt slut av ingenting.. Så nu blir det en timmes paus, och sen ska jag ner till Rickys lägenhet och hämta alla kläder och allt annat som jag har där!

 

Likes

Comments

Vaknade nyss upp alldeles ensam här i min säng :(

Känner mig som fan som Kissie nu, för snacka om niggahlips! Jag är så himla sårig och torr på läpparna så det resulterar i att de blir svullna. Inte så jättekul med tanke på att jag redan har stora läppar, haha..

Nu ska jag kliva upp, försöka få i mig något att äta (vilken kommer gå åt helvete då min mage inte riktigt är som den ska idag), och sen ska jag åka ner på Nordanstigs bostäder och hämta nyckeln till lägenheten! :D

Likes

Comments

Kommer morgondagen leda till ett nytt liv med nya möjligheter, eller kommer det bara bli en utveckling av det gamla?

Jag vet inte. Men jag vet vad jag hoppas på.

Lovade mig själv tidigare idag att det inte skulle bli nå mer cola idag, men vet ni. Jag skiter i det löftet nu, jag måste. Ni som röker kan gå ut och ta en cigg och bli lugn på så sätt. Själv tar jag en cola om jag känner att jag behöver komma ner på jorden igen. Det funkar faktiskt!

Likes

Comments

Hahah ni skulle ha varit med nyss.. Mamma testkörde tvättmaskinen som jag ska ha i lägenheten, och helt plötsligt när jag står i mitt rum så börjar det låta så inåthelvete ifrån tvättmaskinen. Det lät som att någon borrade sig in i huset typ! Så jag öppnade dörren och där stod mamma och såg lika jävla chockad ut som mig, och sen så kubba vi ner till tvättstugan för att där upptäcka tvättmaskinen hoppa runt och låta så inåthelvete!! Så mamma slänger sig över den men istället för att den ska sluta skaka så börjar hon också skaka som en jävla dildo, och att få stopp på skiten var inte det lättaste det heller, men tillslut så lyckades vi. Och när mamma skulle öppna tvättmaskinen för att ta ut sina kläder så gick den verkligen inte att få upp. Och DÅ brast det för mig och jag började skratta som jävla idiot och vek mig dubbel samtidigt som tårarna sprutade, och efter en stund bröt mamma ihop hon också.. Så där halvlåg vi på tvättstugegolvet och garvade och skrek, och hon upprepade hela tiden "mina kläder är fast i tvättmaskinen" samtidigt som hon höll på dö av skratt. Haha, vilken jävla syn alltså!

Snacka om att jag måste ha varit deppig och helt befriad från glädje de senaste dagarna, för såna här skrattattacker brukar jag verkligen inte få alltså! HAHA, skrattar fortfarande när jag tänker på den där jävla tvättmaskinen som hoppar runt i tvättstugan, hahaha..

Och ni som undrar hur det gick med kläderna, vi lyckades få upp tvättmaskinshelvete tillslut och ta ut kläderna.. Undrar bara vafan som hände alltså, och jag hoppas verkligen det går att fixa! För jag kan ju knappast ställa dit den där jäveln som den låter nu haha, då skulle ju grannarna tro att det var nån jäkla jordbävning på gång!

Haha.

Likes

Comments