har varit otroligt dålig på att uppdatera mig. det har inte hänt så mkt i mitt liv!
men ska komma igång att blogga igen!
har mest varit med vänner och killen det senaste.

Igår så var ja på jobb intervju! det gick fint, hoppas verkligen att jag får jobbet. skulle vara jättekul och det är verkligen det Jag vill!!

:D  
 ha en skön dag.
puss <3

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

idag fick vi sluta 11 i skolan så gött!
är med Melinda, vi är hemma och chillar, taggar lite inför kvällen då det blir Tibro haha!
så fårse va som händer ;) ska va med lite folk. sen kommer nog martin ikv!
puss alla sköna människor <3

Likes

Comments

Idag
åkte vi till älskade Ullared med handelsklasserna! Underbar dag! Jag och Mello shoppade riktigt ordentligt.
Har köpt bl.a  En ny handväska med nitar, ett usa påslakanset och lite smink och kroppsprodukter.
Vi gick även på en föreläsning om Ullared. 

Sen blev det att övningsköra o sen dra till gymmet för ett skönt springpass m.m.
NU blir det sängen med film smiley sen sleep time för att taggga Jobb imorn!
 


Puss oh natti alla sötnosar no

 

Likes

Comments

smileyFörlåt om jag har varit lite dålig på att uppdatera..
igår var jag med min Mimmi vi hade kul som vanligt, smokade lite ;)
idag så blir de att va i skolan, sen vara med Melindaaa efter skolan, vi vne va vi ska göra än men vi hitttar nog på ngt bääst!
Sen blir det att hem och tagga inför imorgon enlightenedsmiley då blir det krogen med Amanda i jönköping! det kommer att bli en toppenkväll, sen blir det att sova hos henne! <3
 på llördag blir de älsklingen och gymma i jkpg!
Hoppas att ni kommer att ha en lika bra helg som jag kommer att ha!
 
no
 

Likes

Comments

Fyllde 18 år igår!!! Fick mkt pengar, parfym, kläder, blommor, ljus, en sak av min bejb ;D en dag på relaxen i jkpg även av min bejb, så skulle ha fest, gubben som ja hyrade lokalen av krångalde som sjutton och typ blåste mej, var kallt i lokalen, inte direkt ok. menmen. kvällen böjade bra :) folk kom och dansade! det va fullt drag ja va asgald, mina vänner kom med överaskningar! :) men sen när de sjöng för mig så föll en kompis till mig över mig så att jag ramlade med bakhuvhudet i stengolvet. så fick bli kss.så har en stor bula på hhuvudet nu... gött slut! haha menmen är hel nöjd med festen och dagen ändå! nu har ja varit 18 i snart 24 timmar, känns jättekul! myndig!!
nu ska ja snart sova för skolan imorn.. tagga.. haha ^^ 


Puss no

 

Likes

Comments

idag åkte min love hem :/ men sen blev det första teorin med Linda :D haha va helt okej när man hade en go tjej med sej!
nu blir de strax skövde med Underbaringen Tova :D ska bli asbäst!! sen ska vi även sova över, taggar denna kvällen med mkt bus och åk in till skövde osv ;) haha fårse hur detta slutar, antingen på ngn fest eller ananrs ngn annan stans haah :)

nu måste ja tyvärr dra så får skriva mer imorn, puss alla <3 taggar min 18 års dag 5 dagar kvar INGET! sen kan ingen säga ngt, då är man myndig FUCK YEAH!

puss noLikes

Comments

Idag har ja varit i skolan.. haha skitkuul .Sen åkte jag och min kära fa och Linda min vän till försäkringskassan för att fixa en sak med mitt underhålls stöd som går över till mig nu , med tanke på att ja har skilda föräldrar och att ja blir myndig om 10 DAGAR så gött!!  men de var ingen försäkringskassa kvar i Tibro, så vi fick åka till Skövde, så ja fick övningsköra dit med farfar och linda och pappa! så najjs att köra, hihi (a 
sen så åt vi donken osånt, fett nice hihi. får göra ett träningspass här hemma nu känner ja <3 
sen fikade ja o min Linda en semla och snacakde och skrattade som vanligt. Puss på dej gmn!

det var allt för idag, hörs imorn bloggen. 

älskar alla sötnosar puss! no

Likes

Comments

Har tränat flitigt i 1 månad nu.. men denna månaden som kommer ska ja spara pengar och gymma lite på egen hand! har dessutom så mkt med körkortet nu så att ja inte har tid helt enkelt.

Jag har även fått tag i mannen som hyr ut lokalen som jag ska ha min 18 års fest i!! GRYMT, säger jag bara. Hoppas verkligen på en toppenfest! och födelsedag laugh tänk 18 år! det är inte illa, kmr att känna mig riktigt stor då!

Helgen har spenderats with my boy! vi har gymmat en hel del, asgött! sen så har vi även kollat på melodifestivalen med hans föräldrar.. men mello börjar bli sämre och sämre för varje år, eller vad tkr ni?.. SUCK.

menmen en tradition är det ju så.. får la kolla då ja har tid. ( lite mkt att göra just nu)

nu har ja en nästan fullspäckad vecka framför mig igen, med skola, vänner, mm!

men önskar alla en underbar kväll! så hörs vi imorn!

nopuss!

 

 

Likes

Comments

masserade min kille på massagen idag, för att man fick ta med sig en valfri person och massera den, hihi han tkt nog att de va skönt va ja förstod, haha han sov hos mig tills idag, asmysig natt. bästa som finns att ligga och bara sova bredvid den man älskar!no

sen idag har det varit skolan, sen kom min syster hit, bääst hade vi det, skrattade konstant i typ 6 timmar så haha! bästa dagen på länge kan man kalla den, för den avslutades med Sh´ bam on the gym! Awsomelaugh haa funderar på att gymma 1 månad till, men har ett fullbokat sportlov med teori och körlektioner haha har kommit igång riktigt med körkortet!! känns skönt. samt min fest! så kankse hoppar 1 månad oså gymmar i Mars enlightened

ÄLSKAR min praktik plats oxå btw, tiden där känns som ett ögonblick.

Älskar er alla, 
YOLO!

kiss no

slänger in ngr bilder, bla. på mej o älsklade lindaaa oså lite på mej hih!

can you keep my secret ?

 

 

Likes

Comments

Håller på att bli förkyld.. inte okey alltså.. crying jobbigt.. men hoppas man håller sig frisk!
idag har ja vart i skolan, va astrött.. håler på att inreda ett rum tsm med ngr tjejor :) de kommer attt bli toppenfint när de är klart !

vill träna åh, men hade lite feber, så ska itne göra det.. men får förhoppningsvis göra de på Onsdah, imorn måste ja hålla mig frisk för då är blir de att jobba på Gina Tricot igen, saknat dej bby!

nu sitter jag hemma i snygg Lindasno lya oh vi har de gött, snackar oh chillar.bra att hålla sig inne när de ä så kallt ute. thih.

puss. 

Likes

Comments