Hej!

Idag släpper vi ett smakprov på vår första halloween-produkt. Det är som ni kanske ser spöklyktor som kommer kosta 20:- st och de finns i dessa fyra storlekar. De kommer börja säljas nästa vecka när vi öppnar vår webshop.

Puss & kram

Likes

Comments

.. låt mig presentera.. Four Seasons UF!

Hej!

Jag har inte varit så aktiv på ett tag nu, och jag kan äntligen säga att anledningen till min frånvaro slutligen gett resultat. Idag öppnade vi vår Facebook-sida för vårt UF-företag som vi jobbat på i några veckor. Det mest tidskrävande hittills måste jag nog säga var att jag behövde lära mig Photoshop haha.

Vi kommer att sälja säsongs-dekorationer som vi gjort själva, och inte vilka som helst utan de allra snyggaste på marknaden.

Hoppas ni gillar vad ni ser framöver, och självklart hoppas vi att ni vill köpa någon av våra kommande produkter!

Puss & kram

In och gilla så att ni inte missar något! Länk här

Likes

Comments

Sjunger lite för mig själv såhär på morgonkvisten

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem från mitt äventyr med mormor. Igår kväll bestämde vi att vi skulle åka till Erikslund i år så hon skulle hämta mig nere på stan när jag slutade. Dock fick jag gå lite tidigare så jag väntade utanför parkeringen där hon skulle stå och hoppades på att möta henne på vägen in. Det jag inte visste men insåg 10 minuter senare var att hon redan stod på parkeringen och hade stått där sen lite innan jag slutade. Så det kan gå.
Vi gick runt där på Erikslund, hade jätte trevligt, åt middag på IKEA och shoppade mycket fina saker. 😊
Vi har nämligen en tradition sen jag fyllde 10 då mormor inte förstod ett dugg av vad som stod på önskelistan så hon tog med mig så fick jag vara med och välja själv, och sen har vi gjort så nästan varje år (om jag inte bara önskat mig pengar helt enkelt). Älskar det verkligen. Och jag älskar min mormor så fruktansvärt mycket.

Puss och kram

Min tjusiga middag på IKEA. Detta är deras bästa rätt om ni frågar mig.

Likes

Comments

Hej!

Har precis sagt hejdå till de sista gästerna och krupit upp i soffan med lite rester från dagens lunch. Det är så mysigt när släkten kommer, älskar dom så himla mycket. Jag tror att jag faktiskt har världens bästa släkt.
Så om jag inte sagt det redan så firade vi alltså mig idag. Jag fick mest pengar men också lite andra grejer till resan (både den som sker om några veckor och den om ett år). Blev väldigt nöjd. Imorgon ska jag dessutom på äventyr med mormor, det ska bli super kul!

Puss & kram

Min super-fina tårta från bageriet på Coop 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem från min brors fotbollsmatch då det regnade om vart annat och blåste iskallt konstant. Inte jätte härligt.
Inte jätte härligt heller var det att de förlorade, men det var en bra match.

Nu blir det en späckad eftermiddag - vi ska äta, duscha, fixa köttet till imorgon, göra oss iordning, städa, fira mormors sambo och sen hem och fixa pastasallad till morgondagen. (Och eventuellt mer städning)
Gud vad kul det är att fylla år.

Puss & kram

Likes

Comments